Büyük mutsuzluklardan sonra gercek aşkı bulup mutlu olan var mı ?......

öncelikle kendini üzmekten başka bişey değil bu..
1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve aileler tanıştı. ben herşey güzel olucak hayaliyle yaşarken o benden soğuduğunu beni istemediğini söyledi.ben ki ne fedakarlıklar gösterdim hep yardımcı oldum ona.bana böyle söyledikten sonra 1 hafta sürekli mesaj attım ama beni hep tersledi onu unutmamı söyledi.yapamıyordum her gece ağlıyordum.sonra baktım olmuyacak tamam git kedi yoluna dedim ama ne yalan söylüyeyim çok beddua ettim.bundan sonra benim için hayat yok gibiydi.1 ay kadar çok acı çektim sonra arkadaşlarım ve ailemin desteğiyle toparladım kendimi ve tam 2 ay sonra karşıma hayatımın anlamı çıktı:) kara dünyam onunla ışıklandı.Allah'a çok şükür diyorum iyi ki karşılaştık iyi ki o benim sevdiğim.şu an 16'ıncı ayımızdayız.herşey mükemmel gidiyor. zaten biz tanıştıktan 3-4 ay sonra istemeye geldiler ve şuanda da sözlüyüz zaten:) ilk gün ki heyecanı hala yaşıyoruz..
o yüzden sana diyeceğim o ki canım elbet bir gün karşına seni anlayan, çok sevdiğin hatta canında bile çok sevdiğin,seni de çok seven biri çıkar. ama en önemlisi Allah'tan hep hayırlısını dile.. her şey dilediğin gibi olsun canım :))

Belki benim hikayem umut olur...

20 yaşında aşık oldum, tanıştık, sevdim, sevildim. Zaman zaman tartıştık, ama hiç kopamadık birbirimizden. 22 yaşında sözlendik, askere gitti, 15 ay bekledim. Her gün ne yaptığımı yazmamı istedi, günlük tuttum onun için 450 gün. Askerden geldi, ayrıldık, yüzükler atıldı, sebep ailesiydi. Aylar sonra barıştık, yapamıyoduk ayrı. Zaman geçti, sözlendikten 4 sene sonra nikah için gün aldık. 25 Eylül 2010'a. Evimizi tuttuk, gelinliğimi diktirdim, çeyizlerimi hazırladım, kıyafetlerimi bile kolilere koydum. 2 Eylül gibi ayrıldık, sebep yine ailesi. 12 kilo verdim 20 günde, aşırı zayıfladım hasta olmam an meselesiydi. Hatta nasıl o kiloyla hasta olmadığıma şaşırdım. Sonra 3 ay geçti, tekrar geri geldi. Yapamıyorum sensiz dedi, ailemi hiçi birşeye karıştırmam artık dedi. Barıştım, yalancı olduğunu unutmuştum herhalde. Sonra yine nikah işlemlerini yaptık, sağlık raporu vs. Belgeler elimizde nikah dairesine 100 metre kala, yine ailesinin isteklerini kabul etmezsem evlenemeyiz oldu sözleri. Bıraktım onu orda, eve geldim. Annemin üzerine yemin ettim, bir daha sana asla dönmem, bir daha sana asla inanmam, bir daha asla seninle böyle bir işe kalkışmam diye. Bitirdik o şekilde. İkinci kez aynı acıyı yaşadım, yine aynı sorunlarla baş edebilme mücadelesi. Hayatımın en zor günleriydi. Zamanla alışılıyor mu bilemiyorum. Ama unutulmadığı kesin.

2013'ün ilk günü evlilik fotoğraflarını gördüm. Öldüm deyim yerindeyse. O benim için ölen adam, bana 7 yılda giydiremediği gelinliği 3-5 ayda bir başkasına giydirebilmişti. İnanmadım, inanamadım. O gün bitirdim herşeyi ona dair. Sildim 9 yılımı. 29 yaşında hayata yeniden başlamış kabul ettim kendimi.

Şimdi ben bunları yaşamışken bile hala umutlu olabiliyorsam, sizde umutlu olmalısınız. :)

Kısmetin ne zaman nereden geleceği hiç belli olmuyor ve bu benim hayatımın aşkı dediğin insan bazen hayatının aşkı olmayabiliyor. Umarım herkes güzel mucizelerle karşılaşır. Umudumu yitirmedim ben, siz de yitirmeyin. :)

Son düzenleme:

Canımm;çok güzel bir hikayen varmıs.
Umut dolu

Şanslıymışsın ne kadar güzell...Allah daim etsin mutlulugunuzu;daha çok mutluluk versin Allah.
Haklısın,en önemlisi hayırlısı demek.Bende hep öyle dua ediyorum.
Ama bir daha birini sevebilecegime aşık olacagıma hiç inanmıyorum

Çok acılar çektim mutluluk beni de bulur mu artık şüpheliyim.
Senin eski arkadasın sonradan geldimi peki tatlım?..

Son düzenleme:

Canım ya ne kadar zor şeyler yasamıssın öyle
Çok üzüldüm inan.
Bir genç kız için çok zor şeyler.

Ama hala güçlü olman umut dolu olman ne kadar güzel tebrik ediyorum seni.
İnşallah çok çok mutlu olursun bundan sonra hiçç üzülmezsin.

Gercekten haklısın bir zaman geliyor askmıs sevgiymiş yalan oluyor.
Ruh eşini;kaderini bulmak galiba önemli olan.
Kaderde yoksa ne yaparsak yapalım olmuyor işte.
Olan bize,o kadar bekledigimiz zamana,o emeklere oluyor olan.

Canım bişey sorabilir miyim? Ailesiyle olan sorun aşılamayacak bişey miydi acaba ?

hayır gelmedi şahsen gelmemesi daha iyi. aslında ona teşekkür bile ediyorum.çünkü böyle mükemmel bir insan çıktı karşıma.ben onunla olduğumdan şu an daha çok mutluyum.
sakın sakın ümidini kaybetme. bende inanmazdım ama Allah, insanı nelerle karşılaştırıyor..duaların karşılığını elbet bir gün alırsın.

Amin canım inşallah;umarım senin gibi şanslı olabilirim

Teşekkür ederim canım. :)

Aşılamayacak bi sorunumuz yoktu, sadece beni kabullenemediler. Zaten o güne kadar onların istediği şekilde oldu herşey, ama onca sıkıntılardan sonra yine ailesinin sözleriyle hareket etmesi benim vazgeçme sebebimdi. Onlar bizi ayırmak için ellerinden geleni yaptılar ama ben herşeyi öyle kabullenmiştim ki, zorlandılar. Zorlandıkça hırslandılar sanırım. Neler yaşamadım ki. :) Ablası bana eski sözlümün eski sevgilisinin resimlerini mi göstermedi, biz bununla evlenmesini istiyoduk mu demedi (Kız evlenmiş, çocukları falan vardı artık), annesi akrabasının gelininin kız kardeşi için benim yanımda işte oğlumunki mi demedi, benim anneme oğlumu şöyle şöyle bi tanıdık kızına istedi mi demedi. Hepsini görmezden geldim. Sanırım böyle şeyler içimde birike birike patladı. En son evlilik tarihini de ailesinin isteğine göre ayarlamak isteyince, bugüne kadar bize destek olmayan o insanların sözünden çıkamayan bi adamın benim eşim olabileceğine inancım tamamen kayboldu. Çünkü bana en son geldiğinde, asla ailemi hiçbirşeye karıştırmam demişti evlilik konusunda. Dedim, demek ki insanlar değişmiyormuş. Şimdi ne kadar mutlu evliliğinde bilemem. Ama benim ahım bir gün Allah'ın izniyle onlardan çıkacak bunu biliyorum. :)

Ama yaşadıklarımdan ders çıkardım, inşallah bundan sonra mutlu olurum. :)

ben de az çok aynı şeyleri yaşadım ama biliyorumki benim için ne hayırlıysa o oldu şimdi görüyorum gerçekleri..demek ki yepyeni bir yaşama doğmak için ölmeden önce ölmek gerekiyormuş anladım....hep dediğim gibi Allahın adaleti şaşmaz... ve benim ahım da onun başına taç olsun...dilerim...ve rabbim bizi yüreği sevgi dolu iyi hayırlı insanlarla karşılaştırsın....Amin...

oooff çok zor yaktın geçirdin beni zaten kendimi bu aralar iyi hissetmiyorum ama senin yaşadıkların çok daha zor umarı çok iyi seni hakeden biri çıkar karşına
bende durumumu anlatmak istiyorum:
kısaca durumu özetliycem 10yil öneki sevgilim 6 ay öne fac.den msj atti görüşmek için ama ben kbul etmedim nedeni eskiden ondan ayrilmamla ayni yani içki ve birazda serserilik 10 yil öncede bu yüzden ayrilmiştim sadece 1 ay sevgili olmuştuk bu arada
Aslinda o zamanlar arkadaşlarimda biraz dolduruşa getirdi beni exin hakkinda seni takip ediyomuş uyuşturucu kullaniyomuş seni kaçiracakmiş gibi şeyler söylediler bende imandin ama 17 uaşindaydim ve bir ayda onin nasil bi insan olduğunu anayamamiştim...
Face.de konuşurken bu yüzden ona boraz yepkili davrandim ve kirdim özürdiledim ama yine bi şekilde kirmayi başardim enson kasim ayinada konuştuk sonra ben bir ay sonra dayanamadim ve tiweti bahane edip konuşmak istedim ama sadece sorduğuma cevap vermiş nasilsin demiştim bişey yazmamiş...
asil sorun face.de konuştuğumuzdan beri ben onu aklimdan çikartamoyorum yemek yiyemiyorum hiç bir şeyden zevk alamiyorum... Bu arada o beno çok seviyodu bana çok iyi davraniyodu ama ben kabul edemedim ayrica ailem içki içen birini kesinlikle kabul etmezler birazda o engel oldu bana ama aci çekiyorum içim yaniyo :'(((
Ex in face.de sayfasi var hani aşk sayfasi olurya beğeni yaptiğimiz o sayfalardan 4-5 kişiler sayfa sahipleri biride o ordan görsün konuşalim diye yayinlara beğeni yapiyorum yarum yapiyorum o benimle konuşmyo... Geçengün kendi sayfasin şöyle yazmiş "sana asla ve asla hakkimi helal etmiyoru yar ben bu dünyada yandim öbür dünyada da sen yan" demiş görünce yikildim hala kendime gelemedim 2-3 gündürde o sayfadan seni çok sevsemde artik istemiyorum çok kirdin beni tarzi yazilar yaziyo....

Kizlar şimdi ben ne yapayim masj atmak istiyorum ama bi yanimda bu iş nasil olacak diyo ailem büyük engel tekrr başlasak eskiyi unuta bilecek miyiz yani her firsatta başima kakarsa diye korkuyorum ama onunla konuşmayida çok istiyorum

umut beni terk ettii

İnşallah canım insallah
Herseyin hayırlısı;gecekten öyle ailesinin sözünden çıkmayan bir insanla ne olabilirdi ki;en azından bundan sonraki hayatını onlar yüzünden üzülmekle geçirmezsin.
Rabbim gönlüne göre versin seni çok çok mutlu edecek birini çıkarsın insallah karsına.

Amin canım Allah bizlere de ve bizim gibi kötü seyler yasamıs herkese de yardım etsin.
Kimseninde yanına bırakmasın inşallah.

Canımm çok kısa bir süreyi birlikte gecirmişsiniz ve bu zamanı kolayca unutabilirsin.
Güvenilir biri degilse sakın sakın bir daha aynı hataya düşme.
Sen ona kötü bişey yapmamıssın ki ahını almıs olasın.
Tekrar ona güvenip tekrar birşeyler yasamaya kalkısırsan çok daha büyük yaralar alabilirsin.
Bu yüzden olabildigince uzaklasmaya çalış kendini üzme;seni gercekten seven hoslanan insanlar vardır cevrende onlara yönel bence.
Beni yanlış anlama lütfen;sadece benim gibi daha fazla yıpranmanı istemiyorum onun için bunları söylüyorum.
Yanlış anlamazsın umarım.

Canım olurmu yanliş alarmıyım hiç kütü bişey yazmamışsınki sakin böyle düşünme lütfen :)
Benim suçum yok değilmi face. Öyle yazilar yaziyoki kendimi kötü lanet bi insan gibi görmeye başladim seni hiç affetmiycem beni kirdin sana hakkımı helaletmiyorum öbürtarafta yan... Bunun gibi birsürü söz ben ona ne yaptim ya evlilik yeminleri edip boynuzlamişim gibi davraniyo bana tamam çok sevoyodu ama bende isyedim olsun diye ama güvenemedim ben ona içkiyi sevmiyorum diyorum o bana canim işten eve gelirken içki çekti aldim diyo sonra daha geçen yil 8kişiden dayak yemiş arabisini dereye atmişlar durup duurken neden yapsinlarki
Benden sonra 5 ve 4 yillik iki ilişkisi olmuş ben face. Olmaz deyince 1 ay sonra hemen birini bulmiş 4-5 gün sonra kiz bunu birakmiş. Ama ben ondan sonra hiç kimseyle görüşmedim ve kötü insan ben oldum tamm bazi anlattiği şeyler için kirici sözler kullandim ama isteyek değil iştebu içki ve dayak olayinda sinirlendim dayanamayip bişeyler söyledim ama hepsindede özür diledim. Söyledi kötü sözleri hakediyomuyum bilmiyorum ((
tamam beni çok seviyo yada çok sevdi çok aci çekti belki ama ben onu onun yüzünden kabul edemedim :'(( iyi bi insan bana hiç bir zarari olmadi ama şu son söylediği öbür tarafta yan demesi mahfetti

Son düzenleme:

Yok canım ya sen içini ferah tut..Sen ona hiç birşey yapmamıssın ki...
Bir kac kelime söylemişsin altı üstü ee ama emin ol ki senin yaptıgını herkes yapar herkesin bu durum karsısında söyleyecegi şeyler olur susup kalamazdın ki..
Zaten kötü bir amaçla degil onu düşündügün için söylemişsin;onun iyiligi için degil mi..
Kendini suçlayacagın hiç birsey yok ortada canım bu tür şeyler düşünüpte üzme kendini.
O istese kötü alışkanlıklarını azaltabilirdi seni düşünerek.Sende hiç suç yok.

Sağol cnm ya biraz olsun içimi ferahlattin
öyle şeyler yaziyo ki ben bile kendimle çeliştim benmi kötüyüm acaba diye
aynen senin dediğin gibi onun iyiliği için belki düzelirse ona güvenmemi sağlarsa aramizda bişey olur diye söyledim bu kiz benim yaşantimi beğenmiyo biraz kendime çeki düzen veriyim demedi ben ne söylersem tersini söyledi hani şu serseri arbalari varya onlari sevmiyorum dedim ben seviyorum dedi arbayi döndürüyolarya hani oda yapiyomuş yanlama olaylari falan.....
Onun düşünmekten zayifladim zaten zayiftim iyce iskelet oldum heryanim aciyo kilo kaybetmekten
Onun yüzunden pisikoljim alt üst oldu ne güzel hayatima devam ediyodum nerden msj atti yaa offf off

kizlar kusura bakmayi ya dert köşesine çevirdim butayi ama aylaedir canim aciyo hele bu son bi kaç gündür daha kötüyüm o arkadaşlariyla meyhanede kadeh kaldirip bana laf sokuyo ben de burda tertlenip duruyorum

Son düzenleme:

Aman canım sende eskisi gibi olmaya onu hiç takmamaya bak
Seni üzmesine izin verme,degmez ...
Hiççç onu düşünüpte psikolojini bozma...
Aynen bak o keyfine bakar sende ona üzülürsün ...Güzel birşey mii....Sende keyfine bak tatlımm

haklısın cnm seninle konuşmak iyi geldi bana sağolasın. bugün daha huzurlu uyandım istikaralıyım çıkartıcam onu aklımdan face.de o görsün diye herkese açık yayın yapmıştım aşk şarkıları sözleri onlarıda kaldırıyorum şimdi
o beni kaybettiğine yansın onun için kendimi parçaladığıma değmez

Sende sagol canım.
Aynen senin onu düşünmene,onun için üzülmene hiç degmez;degse seni üzmezdi.
Ben çok üzüldüm kırıldım onun için hiç kimsenin aynısını yasamasını istemiyorum ya

Degerini bilen insan zaten üzmüyor seni;ama bilmedimi çok çok yıpratıyor sonunda da hayatını mahfedip keyfine bakıyor.

Çok haklısın cnm bende değerimi biliyo beni çok seviyo bana kötü söz söylemez sanmıştım ama yanilmişim çok seviyorum ölüyorum bitiyorum dyen insanın iki söze bu kadar kötü şeyler söyleyebileceğini hiç tahmin etmezdim (

Hep ben anlattim sen dinledin eğer sende anlatmak istersen dinlerim bilgin olsun cnm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…