Perimle,iyi ki bu topigi acmissin canim, yazmasam da takipcisiydim..ben de zaman zaman sabirsiz davraniyorum, artik bir an once dogru kisi ciksin istiorum, cok sacma sapan seyler yasadim yaa bu zamana kadarinsallah hepimiz hak ettigimiz mutlulugu tez zamanda buluruz..
Teşekkür ederim canım,haklısın.
Sabırlı olmak gerekiyor, ee dogru insan gelsin de biz beklemeye razıyız ya degil mi ...
O kadar mutsuzluk,hayal kırıklıgını yasadık bundan sonrası insallah hepimiz için çok büyük mutluluklarla dolar.
Insallah canim,valla gelecegini bilsem beklemeye raziyim hakkaten..umudum azalir gibi oldugunda bu topige bakip tekrar yesertmeye basliyorum :)
En güzeli :)
Benimde bazen umudum tamamıyle yok oluyor,benim için dogru bir insanın olabilecegine dair inancım kalmıyor ama yine de Allahtan umut kesilmezmiş
Napalım bekleyecegiz..Birgün gelecegini bilmek daha iyi olurdu ama onu da bilemiyoruz işte:26:
Evet canim..en azindan dogru olmayanlar yolumuzdan cekildi,notrlendik
her insanın başına kötü şeyler gelir. bunların bi gün geçeceğini bilerek yaşarsanız mutlu olmak daha kolay.. ben böyle yaptm şimdi mutluyum çok şükür:)
tabiki mümkün gözyaşı bile ardından gelen gülümseme için temizlik yaparmış
bende lisedeyken 3 yıl birini sevdim sürekli oyaladı sevmedi beni 3 yıl kahroldum sonra hayatıma biri girdi 7.yılımızı kutladık hayatı mutluluğu onda gördüm gitmek isteyipde gidemediğim yerlere yapmak isteyipde yapamadığım herşeye onunla sahip oldum ALLAHIM DAİM ETSİN herkezede nasip etsin
ilk askım akrabam dı 1 yıl kadar sevgılı olduk sonra bana evlenelım dedı bıraz zaman gectı ve bı gece ansızın bı mj geldı ben baskasıyla bırlıkteyım dıye nefes alamadım sankı o an ertesı gun mahallelerınden bı kızı ıstemeye gıttıler aılesı ıstemedı ama zorladı ve kabul ettıler... 2ay sonra dugunlerı oldu ve gıtım gıtmek zorundaydım aılem gıdıyordu ve kımsenın haberı yoktu ne dıyebılırdım kı masaya oturdum dans muzıklerı basladı bırbırlerının gözlerıne bakarak dans ettıler guclu durmaya calıstım aradan bı kac ay gecti evden cıkmıyor sureklı aglıyordum arkadasım gel erkek arkadasımla tanıs dedi zor la gıttım sevgılısının yanında bırde arkadası vardı ben farketmedım bana ılgısını arkadasımdan numaramı alıp aradı 3 ay boyunca olmaz dedım ve sonra bı sans verdım ılk aylar zor oldu sevemedım ama sonra oyle bır asık oldum kı yasadım acıları unuttum evlenmeye karar verdık ama aılesı benı ıstemedı uc yıl boyunca mucadele ettık neler yasamadık kı allahıma sukur sımdı evlıyız 1 yıl oldu ılk askın acısı ıcımde ama yenıden asık olabıldım hıc bır acı kalıcı olmuyor elbet bıtecek bır gunu var sımdı ıkı cocugu var ama karısıyla bosanmak uzereler belkıde canımı cok acıttı cıcn ahım tutumustur
Yaşadıklarını paylastıgın için tesekkür ederim canım..
Yeniden aşık olmana ve suan mutlu olmana cok sevindim..
Allah herkese nasip etsin..
Amin canım...
Sonsuza kadar sürsün mutlulugunuz insallah.
öyle birisi çıkar ve gelir ki geçmişe geçmişteki akılsızlığına lanet ettirir umutlarını kaybetme. çevremdeki herkes için benim hikayem çok büyük merak konusudur benherkese rağmen şuan dünyanın en mutlu insanıyım çünkü iç huzurumu seçtim onun sayesinde....
inşallah canım tşk ederim
Allah daim etsin mutlulugunuzu.
İnsallah bir gün bizimkilerde gecer ...
Belki bir gün.. :44:
6 yılın ardından gelen ayrılıktan dolayı kendimi zor toparladım 1 yıl sürdü ama iyiki gitti dedirtecek biri çıktı karşıma:)
hep aynı söz geliyor aklıma kaybettiğinizi sandığınız belkide kurtulduklarınızdır ... ben kurtulmuşum şimdi yeni yeni anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?