Büyük mutsuzluklardan sonra gercek aşkı bulup mutlu olan var mı ?......

Sana birini buldum diyolar istemiyorum diyorum
Kimseye bakmıyorum
Ama o kişi kimse gelip bulsun artık beni ya
Geçmişi unutmanın başka yolu yok gibi :26:

17 yaşındayım lise bitmiş ünv. kazanamamış dershane paramı çıkartmak için işe başlamıştım.
çalıştığım ortam beni öyle bunaltıyordu ki tamamen içime kapnmıştım.
ve sonra o malum kişi ısrar ede ede ilk sevgilim olmayı başardı 7 ay gibi bir süre arkadaşlığımız devam etti sonra ün. gitti aldattı tabi ben yıkılmıştım ama onun sayesinde öyle güzel dersler aldım ki toparlandığım da müthiş hissediyordum kendimi sonra şuanda 5. ayımızı doldurduğumuz evliliğimizin prensi geliverdi kalbimi aklımı kazandı bende onunkini tabi 4 yıl birlikteliğimiz oldu söz nişan düğün derken şimdi gözümü her açtığımda onu gördüğüm için şükrediyorum Allah herkese hayırlı eşler aileler versin inşallah..
ve şuna da inanmak lazım diye düşünüyorum her şerden bir hayır doğuyor Allah kuluna bir kapı kaparsa bir diğerini muhakkak açıyor :)

Evet kızlar var mı böyle tam hersey bitmiş dediginiz anda gelen mutluluklarınız
Anlatında bizde umutsuzluktan kurtulalım

4 yıl boyunca devam eden bir ilişkim vardı, ilk aşkımdı, afedersin köpek gibi aşıktım. Gözüm başkasını görmüyordu daha sonra 4 yıl boyunca beni içimde arkadaşlarımın da bulunduğu insanlarla defalarca aldattığını, kendi erkek muhabbetlerine konu ettiğini öğrendim ve ayrıldım üstelik söz arifesiydi. Bir daha hiç aşık olamam sandım hayat bitti zaman durdu sandım lakin bir damla bile ağlamadım yaptığı pisliğe. Üstünden 2 yıl geçti evliyim Üstelik deli gibi aşık olarak evlendim.

Son düzenleme:

Aşkı tekrar yaşamak çok güzel bişey
Allah daim etsin mutlulugunu canım.
Her zaman hayırlısı demek lazımmış ya çok dogru;darısı başımıza

Aşkı tekrar yaşamak çok güzel bişey
Allah daim etsin mutlulugunu canım.
Her zaman hayırlısı demek lazımmış ya çok dogru;darısı başımıza

Perimle'cim arkadaşımmm konunun senin olduğunu çok sonra farkettim mazur gör olur mu dalgınlık işte..
Amin canım. Birtanem inan bana merak etme unutuluyor. Başlarda geçmez bitmez sanıyorsun ama öyle değil işte bi bakacaksın birgün gülüyorsun eğleniyorsun hayat onsuz da devam ediyor. Rabbimin de izniyle karşına biri çıkacak başlarda emin olamayacaksın hoşlanacaksın derken aşık olacaksın. Hayat bu. İnşallah rabbim gönlüne göre verir arkadaşım sıkma canını erkek değil mi kaynıyor dışarda bi doğrusu da seni bulur

Yaklaşık 1 sene önce çook sorunlu bir ilişkim vardı. Hergün ağlardım nerdeyse çok kötü davranırdı bana ayrılamazdım :O 2.5 sene dayandm en sonunda arkadaşlarımla görüşmeme karışınca ayrıldım.Büssürü tehditler Ayrıldıktan sonrada çok bela oldu başıma mahkeme falann çok uğraştım ailemle aram bozuldu onun yüzünden babamın bana olan güveni kayboldu

Ama sonra Allah karşıma onu çıkardıı.. Aynı ünide okuyorduk ortak arkadaşlarımız falan vardı ama varlığından habersizdiim. Mucizevi bi şekilde tanıştık. Noldu nasıl oldu anlamadaan aşık olduum benn Hani hayalini kurarsınız ya kızlar segilimde bu olsun şöyle olsun falan diye. Herşeyim vardı onda. Hayallerimden fırlamış gibiydi... Geldii benim oldu yaralarımı sardı her anımda yanımda oldu 9 aydır beraberiiz sanki onunla başladım yaşamayaa Hep hayatımda olsuun oo herşeyde olsun oo..

Teşekkür ederim tatlım

He evet çokta erkek ama dogru insanın beni birgün bulacagına tüm bu kötü şeylerin geçecegine hiç inanmıyorum biliyor musun
Tüm mutsuzluklardan sonra herseye bastan baslayıp mutlu olan insanlar "şanslı" insanlar bence.
Sende onlardan birisin canım

Hayat hep mutluluklar verir insallah sana...

Ama işte ben bu kadar şanslı oldugumu sanmıyorum canım...

Son düzenleme:

Bak canım yıllar öncesinden benim de konularım var unutamayacağıma dair bu düşüncelerin çok normal. Sen bana güven.. Bana da söylerlerdi bu sana söylediklerimi ama hiç inanasım gelmezdi hep ondan başkasını sevemeyeceğimi sevsem de onun gibi olmayacağını düşünürdüm. Öyle değilmiş. İnsanız biz her şey bize ölüme bile alışılırken erkek dediğin nedir ki pehh

Sen benden daha da şanslısın belki kim bilir Ki ben gönülden inanıyorum buna alıcam senin aşk, nişan, düğün, bebiş haberlerini de gör bak.. Hatta beni de çağır göbek atalım o düğünde ooohh

Ahh canım ya çok tesekkür ederim yüzümde gülücükler açtırdın.
Çok dogru söylüyorsun unutulmayan insan yok aslında;acı çeke çeke de olsa unutuyorsun alışıyorsun.
Elden bişey gelmeyince alısıyor insan yokluguna.

Birgün gelecek silicem tamamen bende kafamdan inanıyorum..
Ama beni çok yaraladı çok üzdü çok kırdı.
İlkti bende....Onun için çok mücadele ettim.
Ama işte olmayınca olmuyor.

İşte bana birgün gelicek yeniden aşık olucam mutlu olucam fikri inandırıcı gelmiyor.
Keşke tabi keşke bende öyle güzel günler yaşasamda senin dedigin gibi sende gelsen

Gelmez olur muyum koşa koşa vallahi Sen yeter ki mutlu ol atlat şu zor günleri.. Bak ben 3 gün önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim ama hayat devam ediyor kaldı ki bu evlat değil ana baba değil erkek canım taş gibi kızsın düşünme öyle unutamam edemem diye bırak o düşünsün bak kendine gez toz inat değil mi valla ooh ben öyle yapmıştım acı çekmedim mi çektim benimde ilk aşkımdı 4 yılım geçmişti ama şimdi bir izi bile yok valla evliyim ona rağmen nişanlıyken bile çırpınıyordu dön diye 1,5 yıl sonra öyle bi bitirmişim ki cevap vermedim bi kere bile. Çokta iyi yapmışım.. Neden ayrılşmıştınız siz canım benim sorun sıkıntı neydi yani?

Ne kadar güzel anlatmışsın canım ya..
Gercekten tıpkı masal gibi Allah daha çok mutluluklar versin insallah..

Tebrikler valla canımm sen baya güçlü bir kızsın.Bitirdin mi tamamen bitirmişsin yani.
Bu arada çok üzüldüm bebegine..Rabbim inşallah hayırlısıyla yine nasip eder.
Çok mutlu ol insallah...

İşte bizde sorunlar baya çoktu hergün kavga tartısma...Artık baya yıpranmıstık.En sonda aldatmaya yakın öyle bişeyler oldu ondan bitti.

Tamam işte tatlım al sana nefret sebebi daha ne istiyorsun.. Sen inan bana düzelecek anlıyorum seni aynılarını yaşadım lakin tecrübe konuşuyor.. Amin canım dostlar sağolsun bu arada
Bekliyorum merakla güzel haberlerini

Sagol tatlımm....Tamam güveniyorum sana:13:
İnşallah benimde öyle mutlu günlerim,mutlu haberlerim olur da hemen söylerim sanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…