Büyük mutsuzluklardan sonra gercek aşkı bulup mutlu olan var mı ?......

Ben umudumu kestim valla ne yapayım o kadar dua ettim umut ettim olmadı zamanında belki böylesi daha kötü ama kendim için buna karar verdim yapacak başka alternatifim yok umut edip üzülmektense beklemektense umudumu keser susar otururum dedim açıkçası Perimlem sen benim gibi olma ama bidenem lütfen..

tamam tatlımm..zaten bir parcacık umudumuz varsa var..baska neyimiz var kiii..
ama umudumuzu kestigimiz anlarda da gercek mucizelerle karsılasırız;sende de insallah öyle olur canımm.

Tam da erkeklere olan güvenimi yitirdiğim anda hani derler ya beyaz atlı prens o prens kendisi geldi bana hem de ben hiç bir şey yapmamıştım, ona hiç umut vermemiştim, birdenbire aşk geldii kapımı çaldı.
Aşk geri çevrilmezmiş bende açtım kalbimi
İyi ki de ona açmışım. Hiç beklemediğim güzellikleri yaşattı bana o
Hala da yaşatıyor 2,5 yıllık bir ilişkim var Sonsuza inşallah..

maşallah nazarlardan korusun Rabbim

aynen benimde böyleydi çok mutsuzdum erkeklerden nefret ediyordum o çıktı karşıma her şey değişti bizimde bir yıl olacak ve ben çok mutluyum =) =)

aynen benimde böyleydi çok mutsuzdum erkeklerden nefret ediyordum o çıktı karşıma her şey değişti bizimde bir yıl olacak ve ben çok mutluyum =) =)

Nazar değmesin canımm

çooooooooooook üzülüp erkeklerden uzaklaştıktan yıllar sonra karşıma çıktı...
sevdim, sevildim evlendim
şimdi mutluyuz çok şükür....
Allah bekar olan herkese nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
Bir odada dört mum sessizce yanıyordu. O kadar derin bir sessizlik hüküm sürüyordu ki odada, aralarında fısıltı şeklindeki konuşmaları bile rahatlıkla işitiliyordu.1.Mum ‘Ben Barış’ım’ dedi. “Ancak kimse benim sürekli yanık kalıp, etrafıma ışık saçabilmeme yardımcı olmuyor. Artık sönmek üzereyim…” Ve sessizce karanlığa gömülüverir…'2.Mum ‘Ben İman’ım der. “Ama artık gerekli olduğuma inanmıyorum.. Yanık kalmamın da bir kıymeti kalmadı..” diye eklerken hafif bir esinti ışığını söndürüverir.3.Mum çok üzgündür. ‘Ben Sevgi’yim’ “ama etrafıma ışık verecek gücüm kalmadı. İnsanlar beni hep kenara itiyorlar. Kendilerine en yakın olanları bile sevmemeye başladılar”. Sessizce söner gider Sevgi mumu…O sırada içeri aniden bir çocuk girer. 3 mumun söndüğünü görünce sebebini sorar ve niçin sonuna kadar yanmadıklarına hayıflanarak ağlamaya başlar.4.Mum, yumuşak ve yatıştırıcı sesi ile çocuğa ağlamamasını söyler. ” Korkma ben etrafıma ışık saçtığım sürece diğerleri yeniden yanarlar ve onlar da aydınlatmaya devam ederler. Zira, Ben UMUD’UM ! “Gözleri parlayan çocuk umut mumunu alır ve diğerlerini sevgiyle teker teker yakar.İçinizdeki umut mumunun saçtığı ışığı asla söndürmeyin. Kücük çocuk gibi diğer sönmek üzere olan üç mumun da sürekli yanık kalmaları icin çaba harcayın…

Alinti

çokk güzell ; beyaz atlı prensini bulmus sayılı kişiler arasındasın yani süperr
mutluluklaarrrr

Allah mutlulugunuzu daim etsin ; darısı basımızaa

çooooooooooook üzülüp erkeklerden uzaklaştıktan yıllar sonra karşıma çıktı...
sevdim, sevildim evlendim
şimdi mutluyuz çok şükür....
Allah bekar olan herkese nasip etsin inşallah..

aminnn....
sizede ömür boyu mutluluklar insallah..

kesinlikle çok fazla mutsuzluk yaşadıktan sonra ki anlatsam bu kadarı fazla dersin ama oldu sonunda gerçek aşkımı buldum ve çokk mutluyum Allaha bin şükür

evet yaşadım ve eminim herkez ararsa buluyorrr o aşkı

kesinlikle katılıyorum snaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…