Büyük mutsuzluklardan sonra gercek aşkı bulup mutlu olan var mı ?......

Öyle valla..Kimsenin aşkına sevgisine güven olmuyor canım.
Bir anda hersey tersine dönebiliyor bu yüzden temkinli olmak şart.

Valla sen anlat rahatla canım,sorun degil.Canını hiç bir zaman sıkmada.
Bende pek bişey yok..Hep üzüntü..dert...Degişmiyor işte öyle.

Sen nasil istersen cnm üzme kendini diycem ama öylede olmuyo işte :/
Ben anlatirimda sıkılirsin bikarsin diyede çekiniyorum aslinda ama kendimide tutamiyorum
bak şimdi yine anlaticam mesela :
Dayanamayip face.ne baktim yine bana bi gönderme yapmiş "hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağim ahtim olsun" yazmış içim acimadi desem yalan olur ya anlamiyorum nasil birden bu kadar değişti ki ben onunla konuşmak için kurucusu olduğu sayfaya yorum ve beğeni yaparken 10 gün içinde ne değişti anlayamiuorum...
Akşam akşam geldiler yine sabah iyiydim ne güzel offf offff

Yine benn :))
Dün akşam az kalsın msj atiyodum ona bana ne demiş biliyomisun "benim kalbim kırilip dağilacağina kırdığim kalpleri oturur izlerim demiş" bende o sinirle iyi seyirler diue msj atacaktim hatta yazdim elim göndere giti gitti geri geldi sonra dedim ki bi kk dan birine danişayim kk yi açtim bi ka beğeni yapilmiş önce onlara bakayim dedim iyiki bakmişim öğlen melek destesi açan bi yer var oraya bamad bakarmisiniz demiştim onun cvb i gelmiş karanliğin içindesin karanliktan çik kurtul kendi ışiğini bul yaziyodu. Onu görmeseydim belkide msj ayacaktim bu bi tesadüfmü bi işaretmi bilmiyorum ama kartimda bile karanliktan kutul diyo bana.

Bu durumdan kurtulmaliyim......

Bence de canım atmaman çok çok iyi olmus.
Bırak takip bile etme ,eger seni gercekten sevmişse kendisi arar sorar.
Ve böyle laf sokma işlerine girmez direk gelir yüzüne söyler duygularını.
Sen mesaj falan atıp konusmaya çalışma canım ozaman kendini birşey sanar.
Rabbim ferahlık versin canım sana umarım en yakın zamanda aydınlıga kavusursun

haklısın bu takip olayına bi son vermeliyim çünkü sürekli laf sokmaya devam ediyor bu seferde "umrumda değil iyiki bitti omuzlarımdan koca bir yük kalktı demiş" gerçekten seven bi insan bunu değil söylemek aklından bile geçirmezdi...
ben onun gerçekten şişirmişim
onun şu aşk sayfasını engelliycektim ama engelle kısmını bulamadım senbiliyomusun o sayfalar engellene biliyomu bide oraya yaptığım yorum ve beğenileri siliyimmi bırakıyım öyle kalsınmı

hergün hergece allaha dua ediyorum onu tamamen unutmak için allahın izniyle inş. başarıcam

ama senin bana katkın çok oldu biriyle konuşmadan atlatamazdım bunları atlatamamda çok teşekkür ederim dinleyip destek olduğun için

Önemli degil canım ne demek
Sen iyi olda en önemlisi bu.
Kıymet bilmeyenler için üzülerek sadece kendimizi yıpratıyoruz ben bunu çok yasadım onun için senin yazdıklarını görünce kendim yasamısım gibi hissettim ve daha fazla üzülüp yıpranmanı istemedim
Bak o konuda çok haklısın azcık ilgide hemen şişiyolar ..o kadar da önemli degiller halbuki..
Hiç umrunda olmasında ozaman görsün kendi degerini.
Seni üzmeye hiçç ama hiçç hakkı yok.

kendimi geri çekmem işe yaradı bak ne yazılmış begeni sayfasına “Ya benimle kalırsın hep, ya da silinirsin bu yürekten!
Ha var, ha yok değil; Ya var olursun yada yok.” ama omu yazdı kesin emin değilim 7 tane sayfa yöneticisi var çünkü :26::26:

ama o yazmış olsaydı kendi sayfasındaki laf sokan sözleri silerdi heralde onlar hala duruyo cvp vermemeliyim değilmi sonuçta bişey söyleyecekse bi sayfa aracılığıyla değil direk msj atıp söylemesi lazım öyle değilmi

Evet evet canım kesinlikle bu tür şeylerden etkilenipte mesaj falan atma.

Evet evet canım kesinlikle bu tür şeylerden etkilenipte mesaj falan atma.

Msj atmamaya çalışıyorumda bu çocuğun ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum şimdide kendi sayfasına

GEL ELLERİ CENNET KOKAN YARİM.
HİÇ GEÇMEDİ SENİ SEVEN HALİM.
SENİ ÇALAN ŞİMDİ MUTLU ŞİMDİ ZALİM.
ÇOK ÖZLEDİM SENİ .......... YARİM....

yazmış dahası beğeni sayfasinada özlem sözleri var offf tam unutmak için uğraşirken bu ne şimdi (
Ne yapicam ben ya bi yanim evet diyo öbüryanim hayir ortada kaldim yine ve yine (

O sana karsı duygularını tam olarak acmadan sen bişey yapma bence kendine hakim ol yapmamaya çalış tatlımm

O sana karsı duygularını tam olarak acmadan sen bişey yapma bence kendine hakim ol yapmamaya çalış tatlımm

Aynen cnm böyle karşidan karşiya laf söylemekle olmaz çocuk gibi adam gibi ben seni seviyorum seninle ciddi düşünüyorum senin için alkolu serseriliği de birakirim. demesi lazim
O yüzden msj falan atmiyorum şimdilik iyi durumdayim :)

cnm sana özelden msj attım ama geliyormu anlayamadım hani msj gönderebilmek için 100 mesajı geçmesi gerekiyomuşya ondan gelmedimi acaba dedim :26::26:

Allah ımın izniyle dualar ederek gerçek aşkı buldum 7 yıl aradan sonra hiç ümidim kalmamıştı inan hiç ummadığın anda istediğin gibi olur herşey sen sadece dua et

mutsuzluktan sonra ışık olmak güneşin yagmurda dogması gibi geliyor bana..

benm ablamda öyle oldu. çok ağladı çok yıprandı ama iyiki vaktinde ğalamışmda bugun enişteni tanımışım diyor
allah herkese güzel kaderler yazsın

inş rabbim bizede dogru insanlara mutlu olmayı nasip eder

Amin kızlar inşallahh..
Allah'tan umut kesilmez . . .

Perimle,iyi ki bu topigi acmissin canim, yazmasam da takipcisiydim..ben de zaman zaman sabirsiz davraniyorum, artik bir an once dogru kisi ciksin istiorum, cok sacma sapan seyler yasadim yaa bu zamana kadar insallah hepimiz hak ettigimiz mutlulugu tez zamanda buluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…