Gelecekmi ki bilinmez
Ee sen de paylaş hikayeni tatlımm
Çok güzel canım ya.O sözü söyletebilecek biri karsına çıkması çok çok iyi..
Mucize gibi
Bütün çektigin acıları,sıkıntıları sildi degil mi ?...
Rabbim daha çok mutluluk versin bir daha mutsuzluk yüzü göstermesin..
İnşallah biz de birgün böyle bir mucize yasarız.:44:
şeytan ayrıntıda gizlidir demişler ayrıntılara inmeyeceğim o da bizim özelimiz kalsın ama ana hatlarıyla duruma cuk oturan bir hikayenin kahramanlarıyız aşkilatam ve bizüniversiteye ilk başladığım yıl birisi girdi hayatıma. hatta zorla girdi kapıdan kovsam bacadan girdi derler ya öyle bir tip . çok kaçtım istemedim başta çünkü çok tanımıyordum ama sonra nasıl oldu bilmiyorum birden sevgili olduk, olacağı varmış demek ki . derken herşey oturmaya başladı başta istemeyen ben sırılsıklam aşık oldum. sabah akşam birlikteyiz 1. yıl bitti 2. yıl bitti 3 ve 4... aslında 2 den sonra her geçen yıl birşeyler sallanmaya başladı ama o kadar aşıktım ki kesinlikle düzeltebiliriz dedim kendimi parçaladım sürekli sarstım onu düzelmesi için değişmesi için. ne büyük hata imiş senin için değişen birisi sana ne kadar ruh eşi olabilir ki? sonra ne yapsam ne etsem birşeyler olmuyordu ama ben aşkımdan ölüyorum o zamanlar tüm aksilikleri görmeme rağmen olacak diye inat ediyorum belki de. ama sonunda hayat ve o ilişki beni o kadar yordu ki pes ettim kolumu kaldıracak halim kalmadı. ben hiçbirşey yapmayınca onun umrunda olmadı meğer o ilişkinin iskeleti benmişim ben çekilince yığıldık kaldık ve o 4 yıldır herkesin imrenerek baktığı aşk söndü gitti yerine can yakan hiç hakedilmeyen çok çirkin şeyler yaşandı. kendi adıma hep sükunetimi korudum ama şahsıma yapılanlara asla inanamadım 4 yılımı en güzel yıllarımı verdiğim adam bana nelerle geldi.... onu kaybettiğim yetmiyormuş gibi her geçen gün daha diplere gidiyordum ben diplere gittikçe beni dibe gömecek daha saçma eylemlerle geliyordu derken çok da zaman geçmeden O çıktı geldi:13: o sırada aşka inanmak mı birine güvenmek mi o da ne ? kesinlikle lanet olası günlerde çıkıp gelen bu güzelliğe üzülmeye başladım neden şimdi geldin ki diye. Ki bir ilişkide en güzel şey dürüstlüktür. Beni hiçbir zaman zorlamadı hemen başlaması için ama yanımda olduğunu o kadar hissettirdi ki o kadar güven uyandırdı ki ben ona ihtiyaç duymaya başladım. Fakat bu arada eski hikayemden haberi oldu herşeyi birinci ağızdan anlattım ki anlatılmayacak birşey yok kim bu devirde ilk flörtüyle evleniyor ki ? ben anlattım , ağladım gözyaşlarımı sildi eğdiğim boynumu dik tutmamı sağladı .... o kadar mükemmel bir insan ki çoğu zaman onu haketmediğimi düşündüm :18: üzerine titredim bakmaya kıyamadım eskiden aşık olduğumu sanmışım sadece. eşeğe kravat takıp adam etmeye çalışmak var ya tam onu yapmışım şimdi bunu anlıyorum. diplerdeydim düştüğüm yerden kalktım onu bırakın şuanda uçuyorum ben dünyanın en şanslı insanıyım tanrı bana onu gönderdi bir buçuk yıl oldu en kısa zamanda nişan yapıp evleniyoruz darısı tüm boş yere üzülen arkadaşlarıma : bu arada dipnot şuanki aşkilatam benim taaa çocukluk arkadaşım oluyor yani yaklaşık 17 senedir birbirimizi tanıyoruz ilkokul sıralarından nikah masasına inşallah
canımm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..inşallah seninde Allah karşına gönlüne göre hakkındada en hayırlı olan kişiyi çıkarır..daha önce yaşadığımda aşk mıymış dersin:)
çok acı çektim anlatsam sayfalar sürer..ama seninde dediğin gibi bütün sıkıntılarımı üzüntülerimi herşeyi sildi gelişiyle... :) Allah varlığını eksik etmesin ömür boyu yanımdan..
ben hep Allahım gelsinde elimden tutup kaldırsın beni derdim:) aynen öyle oldu:) Allah herkese en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah... bizim tek yapmamız gereken dua ve sabır inanın gelecek...:):)
Çok güzel bir hikayeydi canım.Tesekkür ederim paylaştıgın için
Her zaman umut oldugunu gösteren bir hikaye.....
Demek ki hiç umudu kesmemek lazım.
Biri yıllarımızı çalıp gitse de arkasından yepyeni bir güneş dogabilirmişş.
Sende bu şanslı durumu yasayan insanlardan birisin..Herkese nasip olmaz
Allah daim etsin mutlulugunuzu...En yakın zamanda evlenirsiniz inşallah
artık kısmet demeyi öğrendim hayat böyle daha yaşanır oldu hayatımda öyle bir adam var ki onu kaybetmek hayatımın en büyük kaybı olur biliyorum ama yine o adam herşeyden önce benim çok kıymetli olduğumu öğretti kendi kıymetimi biliyorum artık hiçbirşeyin beni yıpratmaması gerektiğini de o öğretti bana. Hissediyorum gitmeyecek sonsuza kadar benim olacak gibi ama eğer tanrı istemez ve biz bir gün ayrılırsak dibe vurmayacağım çünkü o benim güçlü olmamı isterdi ve başıma gelen en güzel şeyAllahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın çok zor tabiki de ama sen senden olduktan sonra sevemiyorsun bile ol yüzden önce kendimize değer vermemiz lazımmış kendimizi sevmemiz lazımmış bunu öğretti sevdiğim adam bana
diyeceğim o ki sen kendini sev ve değerinin farkında ol kesinlikle eskiyi unutturacak yeni hatıraların seni hemen ilerde bekliyor ama öncelikle kendi değerini anlamanı bekliyorlar
Anladım canım...
Haklısın aslında...Biri olmasa da yanımızda kendi başımıza da ayaga kalklamasını ayakta durmasını bilmemiz lazım.
Zaten belli bir acı yasadıktan sonra,o sınavdan geçtikten sonra kendi kendimize yetmeyi ögreniyoruz.
Ama işte bazen insan sevilmek sevmek istiyor işte....
Güzel duygular..Allah en hayırlısından tekrar yasamayı nasip etsin tüm isteyenlere...
Kesinlikle olacaktır yaşadığımız can acısı bize hayat boyu ders öyle düşün yüreğini ferah tut allah gönlüne göre versin
yerın dıbınden tuttu çıkardı benı yaklaşık 3 sene önce
o gün gelmese, çıkmasa karşıma belkı şuan aklımı oynatmış olurdum...
sonunda ıçımı ısıtan güzel gözlüm geldı buldu benı
ooo bı başlasam anlatmaya ...
hayır bünye alışıyor acı çekmeye, her işin ters gitmesine.. bu sefer mutluluk batıyor. bana öyle oluyor mesela. sürekli tedirginim. bu işte bir terslik var diyorum her şey çok yolunda. fazla yolunda. bu sefer geriliyor huzursuzluk çıkarıyorum. annem diyor ki alışmışsın sorunlu hırlı gürlü bi ilişkiye şimdi boşluğa düştün diyor. sanırım haklı. geçen hafta bi geçimsizdim bi geçimsizdim kendimden tiksindim. her şeye bi afra bi tafra bi surat... sürekli didikliyorum adamı. neyin var diyor, iyi değilim ben diyorum. baktım olmayacak silkelen burcu dedim kendine gel. soğutma kendinden. mutlu et kızım dedim, mutlu etmiceksen de çık git adamın yolundan alla alla.. ben senelerce mutsuz karamsar hayattan hiçbi beklentisi olmayan bi adamın tüm yükünü sırtlandım. mutlu da olmadı mutlu da etmedi. benim bunu birine yapmaya hakkım yok. şimdi mutluyum valla. ohh be dedim, yaslandım arkama, tadını çıkarıyorum. özlemişim...! yemin ederim ki özlemişim... buymuş abi yaa... valla bak aşk buymuş, ilişki böyle olurmuş... diken üstünde "acaba gene bi kusur mu işlicem de paşa beyimizden azar işiticem" kaygısı olmadan yaşamak ne güzellllll.......... "ben erkeğim, benim sözüm geçer, kadın dediğin az konuşur..." zırvalıklarını duymamak ne güzel... sevgilinin yanında şımarabilmek ne güzel. seni olduğun gibi kabul eden huyunu suyunu sorun edip sürekli değişmeni istemeyen seni bi kalıba sokmaya çalişmayan sürekli kusur aramayan bi adamla olmak ne müthiş şey !!! yahu geç her şeyi geç, sura asıp durmayan gülüp duran mis gibi bi adam ya.. mis mis.. tadına kurban. neşesine kurban. bal gibi valla. onu da geç, hayattan ümidini kesmemiş sorumluluk sahibi biri.. ve seninle ortak bi gelecek hayalleri kuran biri.. ben tüm bunlara senelerce aç kaldım. beni bi gün olsun çocuğunun anası olarak hayal etmedi o zalim herif. şimdiyse her gün en az beş çocuk istiyorum diyen biri.. ne güzel.. ne çekmişim ben bee.. kötüyü görünce iyi bal gelirmiş. ne yapsam yaranamazdım. o uyurken kalkar kahvaltı hazırlardım gene de yok şunun tuzu eksik yok bunun dibi tutmuş der gene de beğenmezdi paşam ! sürekli onaylanma ihtiyacı içinde gezerdim. ne de salakmışım be. ne diye çektiysem kahrını.. ne yüksek egosu vardı öyle. hep ben bilirim ben erkeğim tripleri. yesinler ! erkeklik öyle olmuyor paşam. erkeklik sevdiğin kadını kadınım diye avcunun içiyle kavramak oluyor. erkeklik çelişkilerle ve belirsizliklerle dolu puslu bi geleceğe bakmak değil, net olmak demekmiş paşam. erkeklik öyle ben yemek yapmam ben kahve yapmam ben çay yapmam diyip burun kaldırmakla olmuyormuş işte. erkeklik sevdiğin kadının yeri gelince ayaklarını bile yıkamakmış paşam. valla bana derdin bi de senin kahrını kimse çekmez pabuç kadar dil var sende diye, yok valla ben aslında kedi gibiymişim ha. yeter ki sevdiğim adam huyuma gitsin, huyu iyi olsun, derdi iyi geçinmek olsun. ben de bal gibiymişim. insan insanın aynasıdır derler, beni bana öyle bi yansıtırdın ki kendimden iğrenirdim zaman zaman.. şimdiyse her gün hayran kalıyorum kendime.
iste tamda yasamak istediklerimi yazmissin :)) Allah nazarlardan korusun..... Beni de bulur insallah birgün böyle biri o kendini Adam sanan hala zaman zaman ozledigim ex sevgili de aynen anlattigin gibiydi herseyi o bilir herseyi onun ailesi iyi bilir karsisinda kiler salakya Hani... Yaninda gulup eglenmek istersin agir ol simarma arkadaslarinin yaninda agzini acmadan mum gibi otur saka yaptin mi beyefendiyi kucuk dusuruyorsun neydi o Hayat ya :) yok oraya gitme yok bunu giyme ohhhh beeee bu yonden de bakmak ne guzelmis..:)) Allahim artik karsima yaninda insan oldugumu hissettirecek birini cikarsin karsima gulup eglenecek... Hayat nesemi sömürdü gitti aski bi dertti ayriligi bi dert Allahim benimde karsima soyle deli dolu yasamasini sevmesini bileni cikarsin...
hayır bünye alışıyor acı çekmeye, her işin ters gitmesine.. bu sefer mutluluk batıyor. bana öyle oluyor mesela. sürekli tedirginim. bu işte bir terslik var diyorum her şey çok yolunda. fazla yolunda. bu sefer geriliyor huzursuzluk çıkarıyorum. annem diyor ki alışmışsın sorunlu hırlı gürlü bi ilişkiye şimdi boşluğa düştün diyor. sanırım haklı. geçen hafta bi geçimsizdim bi geçimsizdim kendimden tiksindim. her şeye bi afra bi tafra bi surat... sürekli didikliyorum adamı. neyin var diyor, iyi değilim ben diyorum. baktım olmayacak silkelen burcu dedim kendine gel. soğutma kendinden. mutlu et kızım dedim, mutlu etmiceksen de çık git adamın yolundan alla alla.. ben senelerce mutsuz karamsar hayattan hiçbi beklentisi olmayan bi adamın tüm yükünü sırtlandım. mutlu da olmadı mutlu da etmedi. benim bunu birine yapmaya hakkım yok. şimdi mutluyum valla. ohh be dedim, yaslandım arkama, tadını çıkarıyorum. özlemişim...! yemin ederim ki özlemişim... buymuş abi yaa... valla bak aşk buymuş, ilişki böyle olurmuş... diken üstünde "acaba gene bi kusur mu işlicem de paşa beyimizden azar işiticem" kaygısı olmadan yaşamak ne güzellllll.......... "ben erkeğim, benim sözüm geçer, kadın dediğin az konuşur..." zırvalıklarını duymamak ne güzel... sevgilinin yanında şımarabilmek ne güzel. seni olduğun gibi kabul eden huyunu suyunu sorun edip sürekli değişmeni istemeyen seni bi kalıba sokmaya çalişmayan sürekli kusur aramayan bi adamla olmak ne müthiş şey !!! yahu geç her şeyi geç, sura asıp durmayan gülüp duran mis gibi bi adam ya.. mis mis.. tadına kurban. neşesine kurban. bal gibi valla. onu da geç, hayattan ümidini kesmemiş sorumluluk sahibi biri.. ve seninle ortak bi gelecek hayalleri kuran biri.. ben tüm bunlara senelerce aç kaldım. beni bi gün olsun çocuğunun anası olarak hayal etmedi o zalim herif. şimdiyse her gün en az beş çocuk istiyorum diyen biri.. ne güzel.. ne çekmişim ben bee.. kötüyü görünce iyi bal gelirmiş. ne yapsam yaranamazdım. o uyurken kalkar kahvaltı hazırlardım gene de yok şunun tuzu eksik yok bunun dibi tutmuş der gene de beğenmezdi paşam ! sürekli onaylanma ihtiyacı içinde gezerdim. ne de salakmışım be. ne diye çektiysem kahrını.. ne yüksek egosu vardı öyle. hep ben bilirim ben erkeğim tripleri. yesinler ! erkeklik öyle olmuyor paşam. erkeklik sevdiğin kadını kadınım diye avcunun içiyle kavramak oluyor. erkeklik çelişkilerle ve belirsizliklerle dolu puslu bi geleceğe bakmak değil, net olmak demekmiş paşam. erkeklik öyle ben yemek yapmam ben kahve yapmam ben çay yapmam diyip burun kaldırmakla olmuyormuş işte. erkeklik sevdiğin kadının yeri gelince ayaklarını bile yıkamakmış paşam. valla bana derdin bi de senin kahrını kimse çekmez pabuç kadar dil var sende diye, yok valla ben aslında kedi gibiymişim ha. yeter ki sevdiğim adam huyuma gitsin, huyu iyi olsun, derdi iyi geçinmek olsun. ben de bal gibiymişim. insan insanın aynasıdır derler, beni bana öyle bi yansıtırdın ki kendimden iğrenirdim zaman zaman.. şimdiyse her gün hayran kalıyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?