Büyük mutsuzluklardan sonra gercek aşkı bulup mutlu olan var mı ?......

Teşekkür ederim kızlar, çok sağolun. Allah mutlu olanın mutluluğunu daim etsin, mutsuz olanın tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah:)

Benim ilişkimde ben bile diyordum bu çocuk benden ayrılmaz diye. Şöyle de bi'şey var bitmeden 15gün önce annesi, teyzesi ve kardeşleriyle tanıştırdı ve bu sana sözüm vs diye yüzük takmıştık. Ayrılırken veriyordum saçmalama demişti. Yani net birşey olsa bence çok daha kolay atlatırdım. Balık burçlarında genetik galiba "rahat batması".

Canım ben artık kime güveneceğimi şaşırdım.Seviyorum diyorlar iki gün sonra ne değişti böyle?
Neler neler var.Çok şükür o durumda birşey yaşamadım ama bitmesi gerekiyormuş demekki.
Benimki hayat farklılığıydı, yani fikirler falan uyuşmayınca yürümüyor.
Acı çektim çok çektim ama affettim ben onu helal de ettim hakkımı.
Ve sonrası için de allaha havale ettim...
Benim gibi sevecek bir kız bulursa buyursun ne diyim
Ayrıca EVET balıklar cidden çok rahat!!! Erkekleri bilhassa.....

Son düzenleme:

Sorma canım. Şimdi ki sevgilim çekiyor onun yüzünden benim tavırlarımı, triplerimi. Çocuk bi'yüzünü assa heh ayrılacak diyorum başlıyorum triplere girmeye bi'bakıyorum babasıyla didişmiş yüzü gülsün diye gelmiş beni görmeye ben de üstüme alınıp tersliyorum falan hani ayrılırsa "güçlüyüm ki ben" imajı vereceğim falan. Allahtan biliyoruz önceki ilişkilerimizi de idare ediyoruz birbirimizi .

Yaşanacağı varmış deyin siz de. Cidden öyle ama ben dini inancım çok kuvvetli olduğu halde oyönlü bile sarsılmıştım. Çünkü deli gibi şükreden, yatmadan duamı etmeden uykuya dalamayan biriydim. Bittiğinde neden diye çok sorgulamıştım. Ama sonra anladım ki Allah kaldıramayacağı yükü vermiyor insana. Ve o senin için hayırlı değilse sen neyaparsan yap hep engeller çıkarıyor ki kafan bi dank etsin.

Bi'yerde okumuştum. "Balık burcu erkeği; sevdi mi gözü görmez bi'şeyi ama öyle bi'terkeder ki kendi bile bilmez neden gittiğini" tam olarak bu cümleyi özetliyordu yazılan, çok şaşırmıştım okuduğumda.

Önceki yaşanılanlar insan daha güçlü kılıyor bu kesinlikle doğru.
Daha iyi biliyorsun nasıl davranacağını.Önceden yaşadığın için bazı şeyler de koymamaya başlıyor.
Allah gerçekten her şeyin en iyisini biliyor.Neden neden diye sorgulamıştım ben de ama cevabı sanırım Allahta.
Yani sevdiğim kişi ne yapsam yapayım zaten gidecekmiş.Savaşmaya mücadele etmeye yatkınlığı yoktu.
Ondan sonra ne olduysa oldu bana.Benim de o yönüm kuvvetlidir inançlıyımdır dualarımı ederim hep.
Dua da olmasa nasıl ayakta kalırdım ki? Çok şükür O'nun gibi içkiye sığınmadım, ellerimi açtım dua ettim=)
Şükürler olsun bu halime, tek istediğim gönlüme göre birini bana göndermesi...

Allah tez zamanda doğru insanı çıkarsın inşallah karşına, çok içten söyledim. Çünkü cidden yaşayan insan biliyor nasıl bi'duygu olduğunu

dimiii canımm
evett benimde güzel şeyler duymaya;güzel örnekler görmeye çook ihtiyacım var valla tatlımm

benimde çok ihtiyacım var.. burayı okudukça kendime güvenim geliyor ve daha çok umutlanıyorum..
Allah'ın izniyle bizde mutlu olucaz ya..

benimde çok ihtiyacım var.. burayı okudukça kendime güvenim geliyor ve daha çok umutlanıyorum..
Allah'ın izniyle bizde mutlu olucaz ya..

yani dimi ufaktan ufaktan insan hayal kurmaya baslıyor;umutlanıyor.
hayırlısı bakalım..
bir yerlerde gelmek için zamanını bekleyen diger yarımız vardır insallah

Hımm gerçekten güzel bir topik olmuş :))

Bana göre ayrıldıktan sonra unutamama sorunu unutmak istememekten geliyor
Örneğin bütün sayfaları okudum çok hoşuma gitti ohh be dedim ne güzel bak unutuluyomuş başkası seviliyomuş
Ama sonra aklımda hemen şu düşünce canlanıyor istem dışı olarak:Bende mi böyle olucam
Yani unutmak istemediğimi unutmak zorunda kalıcam artık bir yabancıdan farksız olucak bu düşüncede ruhumu daraltıyo
Benim dururum daha karışık heralde

kötü düşünme canımm
niye öyle olsun ki ?
evet bazen basımıza kötü seyler geliyor çok seviyoruz ama yeri geliyor hiç sevmemiş gibi davranmak ve unutmak zorunda kalıyoruz...
amaa çoook mutlu asklarda vardır eminimm ve inşallah seninki de onlardan biridir

19 yaşında iken çok severek başladığım 4 yıllık serüvenim, bana abla diye tanıştırdığı insanla aynı eve çıkması ve bundan benim bihaber olmamla devam etti... 4 yıl boyunca kimseye bakmadan gözümü sadece ona sakladığım adam tarafından feci şekilde aldatıldım aylar boyu...
Sonra mı? Sonra bitti... Evlendiklerini öğrendim Nurgül Ablasıyla...
Nikah fotoğraflarını gördüm...
Sonra mı? Sonra, bu olaylardan 3 ay sonra hiç ummadığım bir zamanda sevdiceğimle tanıştım.
4 yılımı aşk zannettiğim hengamede geçirdiğimi anladım.
Çok seviyorum, seviliyorum... Eşi olmayı düşündüğüm adamla birlikteyim, seneye bu zaman evli olacağız inşallah
Umudunuzu asla kaybetmeyin... :123:

Kızlar biraz konudan farklı olacak ama benimde 5.senemde olduğum bir ilişkim var.her ilişkide olduğu gibi bizde tartışıyoruz sorunlar yaşıyoruz falan filan...Ayrılmayı çok düşündüm ve açıkladım da yapamadım barıştık...Sonra buna benzer bir sayfa vardı burada orayı okurken hep kendi kendime ' Bak ..... uzun süreli ilişkileri bitenlerde çok mutlu olup evlenebiliyor ' dedim bu düşünce beni hep ilişkimde çaba göstermemeye umursamamaya itti ayrılsam da bulurum mutlu olurum diye ilişkimde hiç bir özen göstermiyorum pes ediyorum çok ilginç :)

abla,abi ayağı g.t ayağı diye boşuna dememişler..
ve tek bildiğim her şerde bir hayır vardır
kesinlikle
en güzel örneği sensin hayatım:)

abla,abi ayağı g.t ayağı diye boşuna dememişler..
ve tek bildiğim her şerde bir hayır vardır
kesinlikle
en güzel örneği sensin hayatım:)

Teşekkür ederim melsacım
45 yaşındaydı Nurgül ablası o vakitler... Kendinden 20 yaş büyük biriyle evlendi adam bozması.
Ne güzel demişsin
Abla-abi ayağı g.t ayağı
Edepsiz ama tam yerinde bir söz.

2,5 seneliğin beni aldatıp şuan nişanlandığı kız için benleyken açıklaması şuydu
yaaa neden kıskanıyorsun anlamıyorum o benim en yakın arkadaşım hem seni de biliyor tanımadan çok sevdi seni biliyor musun...
meğersem ikimizi aynı anda idare ediyormuş ayrıldıktan sonra onla artık tam sevgili oldular onun olduğu ilçeye gittiğimde gece eğlenmeye çıktığımızda yanıma gelip ağlayıp sızlıyordu arayıp nolur 1 kere göreyim dedi rüyanda görürsün dedim anca...
arkadaş,abla ayağı aynen g.t ayağı

ha bıde bu ikilemeyi üçlemek istiyorum ki
o da KANKA
kankalarda çok tehlikelidir
genelleme yapmıyorum ama dikkatli olmak lazım yine de
göz açık olmak lazım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…