Büyük mutsuzluklardan sonra gercek aşkı bulup mutlu olan var mı ?......

inşallah bizde senin kadar şanslı olabiliriz
mutluluklaarrr

[h=6]Düsünsenize telefonun ekranini öpmenizi saglayacak kadar güzel bir mesaj atan , yaninda uyudugunuzda fotografinizi çekip gece ona bakan , 15 dk da olsa dizinizde uykuya dalan , herseyden umudu kesmisken sizi yeniden güldürebilcek güçte , elinizi tuttugunda sanki kalbinize dokunan , o eli asla birakmak istemediginiz , asik oldugunuz tek bir Adam..[/h]

_nerede ki o Adam???

Son düzenleme:
yanımda ama daha henüz o kadar yontamadım :) benim hala umudum varr :)

gelecek merak etme hiç ummadığımız anda çıkıp gelecek sabır.. zaman.. dua...

Bende mutluluğu şuan yaşıyorum :))
4 yıllık ilişki ve nişan, yalan dolan, şiddet ve son olarak ihanetten sonra bir ülke değiştirmemle... istiklal caddesinde bana çarpıp aşık olduğum adamla 3 haftadır evliyim :))

Çok mutluyum, çok seviyorum ve çok seviliyorum..

Darısı şuan mutsuz olup hiç bir çıkar yolu göremeyenlerin başına inşallah :)

ahh canımm sahimiii ?......
ne kadar güzel yaa;demek ki büyük mutsuzluklardan sonra bile mutlu olunuyor öylemi ? bunun cevabını en iyi sen bilirsin ozaman

ahh canımm sahimiii ?......
ne kadar güzel yaa;demek ki büyük mutsuzluklardan sonra bile mutlu olunuyor öylemi ? bunun cevabını en iyi sen bilirsin ozaman

Hehe evet ya :)) vallah yaşadıklarım kolay değildi, en son babamın önünde eski nişanlımdan tokat yedim ve mahkemede sonlandı nişanımız.. bir kaç ay sonra türkiyeye taşındım tek başıma ve bir yıl sonra eşimle tanıştım..

ALLAHIMA çok şükür, bana bağıramaz bile.. Ben onu görünce o kadar mutlu oluyorum ki.. Çok seviyorum :)) Bebeğim benim yaa ..

Allah daim etsin mutlulugunuzu canımmm...
Darısı başımıza

Kocaman 2,2.5 yıl verdiğim insan, emekler ,geçirilen onca zaman ,affedilemez bir ihanetle son buldu..O travmayı atlattım derken 7 ay sonra başa birini hayatıma aldım anlam veremedim 1 ayda beni çok yordun dedi ve bitirdi emek veren sorgulayan taraf ben olduğum halde..Sanırım ben mutluluğu hiç bulamayacağım

Son düzenleme:

Zamanı vardır belki de...
umutlu olmak lazımmışşşş.........

Zamanı vardır belki de...
umutlu olmak lazımmışşşş.........

Umutlu olmak zorundayız..Düşünsene umutlu olmaktan başka bir alternatifimiz yok..
Umutlu olmak ve zamana bırakmaktan başka yapılabilinicek başka bir şey yok..Ama insan yoruluyor böyle başarısız ilşkiler yaşadıkça inancını yitiriyor o ayrı..

Evet ..zaten güzel seyler beklenmedik anlarda olurmus; herseye ragmen azcıkta olsa bir umut barındırmak en güzelii....
basarısız ilişkilerde bir tecrübe olarak işimize yarayabilir

Cok korkunc yaa cok adice bisey bu! Canim Allah seni acidan hemencecik kurtarmis 3 ayda Insan katil olur o ablayii yolmaz mi ya ama su anki durumuna cok sevindiimmm hep mutlu olun ins

Darisi benim basima. Hem ask acisi hem sinavlar derken benim sosyallescek vaktim bile yok. Ama bi kac ay sonra olacak ins Yasim kucuk zaten bol bol vaktim var beklerim yeter ki gelsin ya da once su aci bitsin mi demeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…