- 24 Ağustos 2017
- 92
- 1
- 18
- 27
- Konu Sahibi Ruhsuzruhhali
Ben 22 yaşında memur bir kızım. Erkek arkadaşım 28 yaşında özel sektör. Memleketlerimiz çok uzak. İlk tanıştığımızda memur değildim bu arada daha sonra oldu. 1 buçuk senelik ilişkimiz çok değer veriyorum seviyorum da.. onun içinde böyle olduğunu düşünüyorum fakat kafamda bazı karışıklıklar var. Az önceki tartışmasızdır kaynaklı. Şöyle ki; erkek arkadaşım bana yıldönümümüzde saat aldı bende ona saat almıştım. Sürekli bu saati takıyorum evet değeri çok farklı ama farklı saat modelleri de kullanmak istemiştim sadece. Kendim alsam taksam çok darılır kırılır benim aldığım saat değersiz mi oldu der. O yüzden kendisine dedim ki şu saat modellerini de çok seviyorum hoşuma gidiyor dedim. Hani o alsında yine o aldı diye takarım dedim. Yine yanlış anladı çok mu önemli başka saat değersiz mi oldu benim aldığım dedi. Sinirlendim moralim bozuldu ne desem olmuyor dedim seviyorum böyle değişik değişik şeyleri biliyorsun dedim. Yoo bilmiyorum sen memur olmadan önce böyle değildin huyların çok değişti keşke olmasaymışsın dedi. Daha öncede böyleydim imkanlarım kısıtlıydı biliyorsun dedim. Keşke hep imkanların kısıtlı olsaymış böyle olmazdır dedi. Çok kırıldım bu lafına ama farkında bile değil beni suçluyor hala. Uzattığımı düşünüyor. Bu defa da insanlar bir taneyi bulamıyor sen 10 20 tane istiyorsun haram haram diyo. He bide telefon aldı bana yaklaşık 2 ay önce. Neymiş telefon aldıktan sonra bana dememiş mi biraz sıkışık olucam yapamam bazı şeyleri diye. Alt tarafı bir saat ne var bunda bu kadar büyütülecek ben senden araba istemiyorum ki dedim. Ben seviyorum böyle değişik şeyler kullanmayı dedim. Demekti senin karşında fakir fukara bi adam olsa kaldıramazmışsın sen dedi. Evet her istedğğime böyle çok şey istiyormuşum muamelesi yaparsa evet kaldıramam dedim.Bu defa evlenencede böyle olursa yapamam ben soğan ekmek yersem sende onu yersin ben İskender yersem sende onu yersin demeye başladı. Kapattım en sonunda sonra konuşuruz diyerek. Moralim çok bozuldu ne desem bişey diyor kendimi de kötü hissettim. İlerde de böyle her lafımı bişey bulur mu korkuyorum. Çok da değer veriyorum.