Büyükşehirden küçük bir şehre taşınmak, hem de eş memleketine 🥹

oyumu tereddütüm den yana kullanıyorum

Ay kp den maddi destek görürüz de diyorsun bence kısa sürede iyi bir birikim yaparsınız diyorum. Bir tanıdığım eş ailesinin maddi desteğinden dolayı kısa sürede kendi kazancıyla çok güzel bir birikim yapmıştı. Bence siz oraya taşınınca bu yardımların içeriği artacaktır.

Büyükşehirden küçükşehşre gelmiş biri olarak söylüyorum ben çok memnunum ama tabi bende şöyle bir durum var . Eşimin ailesini büyükşehirde benim ailem kendi memleketimde . Burada akrabası kuzenleri var ama eşim öyle akraba delisi bi insan değil kuzenlerini bende seviyorum iyi anlaşırız severim hepsini . Onun haricinde kalabalıktan kurtulma rahatı var . Sahil kasabası cafeler barlar yazın etkinlikler çok oluyor bir de arabayla her yer bütün tatil yerleri yakın bize .. bilemedim ben çok rahatım . Ama sizde baya kalabalıkmış mesela ben sizde ki kalabalığa gelemezdim çünkü ben yapı gereği sakinliği rahatlığı severim . Onun haricinde burası küçük bi yer dedikodu kısmı biraz sıkıntı bu ne kadar takacağınıza bağlı

Benim hiç akrabam yok. O yüzden mutlu oluyorum öyle kalabalık olunca. Ama çok sık olursa bunalırım o kadar insan sevmem
oyumu tereddütüm den yana kullanıyorum
İkisinin de altını çiziyor sistem, dellendim
Görürüz görürüz. En son hep beraber kredi çekip bize ev almayı konuştular
Kalabalık çok sık görüşmezsek beni rahatsız etmez. Onu da biz ayarlarız herhalde. O dedikodu kısmında da yine sınırı çekmek lazım, nikah sonrası alkol konusunda da kayınvalidem ağlamıştı orange alkol mü alıyor diye. Eşim de nikah sonrası eğlendik, seni ne ilgilendirir ki içiyorsa da içebilir demişti orada bitmişti konu. Bu şekilde davranmak lazım demek

O Orangegreysky ilk zamanlar seni evlerine ya da toplu buluşmalara davet etmek isteyebilirler ama ya sen ya eşin ya da eş ailesinden birileri senin işinin öyle durumlar için müsait olmadığını,ancak sen istersen görüşebileceğinizikskdkdjd falan söylersen sorun olmaz gibi. Burada kv devreye girerse daha iyi olur bence. Bak görürsün 2 seneye kadar ev sahibi yaparlar seni.smskdkdn Anlattığına göre maddi olarak da manevi olarak da gayet verici bir eş ailesine sahipsin. Eşin de akrabaları için ölüp biten bir tip değilse ya da oraya taşınınca değişmezse sorun yok gibi.
Maddi açıdan sizin için artıları çok fazla,iyi değerlendirmek lazım.

Cennet bahçesi olsa istemem kayın ailenin yaşadığı yeri.
Nasılsın pamuk geçen bi moralinin bozuk olduğunu görmüştüm de muhabbetimiz yok diye atlamak istememiştim. Hazır gelmişken dürteyim :)

Kayınpeder geçen rahatsızlanmış. Ben aradım, benim annem aradı. Beyim aramadı akraba ilişkilerini ben öyle anlatayım sana

Nasılsın pamuk geçen bi moralinin bozuk olduğunu görmüştüm de muhabbetimiz yok diye atlamak istememiştim. Hazır gelmişken dürteyim :)
Beni çok duygulandırıyorsunuz hepiniz. iyi olmaya çalışıyorum orange. Daha da iyi olcam inşallah.

Beni çok duygulandırıyorsunuz hepiniz. iyi olmaya çalışıyorum orange. Daha da iyi olcam inşallah.
Her acı zamanla hafifliyor, her kötü olay bir ders oluyor insana. Yara da bırakıyor ama illaki kabuk tutuyor. Canını sıkma demicem sık, üzül, ağla ama yarının bugünden daha iyi olacağını da bil emi, dualarım seninle

Deprem dolayısıyla şehirde bizimki de dahil,hasarsız ev kalmayınca eşimin babasının memleketine taşındık (benimkinin anne babası ayrı, ikisi farklı memleketli) herkesin kendine göre işi gücü var kimse öyle çatkapı sürekli gelip gitmiyor bence tahmininizden daha az gelirler.

Oraya taşınınca kudurmazsa iyidir.ajajsbd
Yok yok ailesiyle yaşarken de böyleydi, herkes der x'i aradın mı açtı açtı açmadı asla dönmez geri diye. Akraba kıtı biraz kendisi

Yasarsin
Yakın olunca ya sen sorunlu olursun ya kaynanan ya esin

Yasarsin
Yakın olunca ya sen sorunlu olursun ya kaynanan ya esin
Yok ya benden kaynaklı sorun olmaz ona adımdan daha fazla eminim. Kayınvalidemden de sorun olacağını sanmam eltimle 1 senedir beraberler maşallahları var. Benim derdim onlar değül de diğer akrabalar

Yok ya benden kaynaklı sorun olmaz ona adımdan daha fazla eminim. Kayınvalidemden de sorun olacağını sanmam eltimle 1 senedir beraberler maşallahları var. Benim derdim onlar değül de diğer akrabalar
Kaynvalidenin o diğer akrabalar ile arası nasıl?

Kaynvalidenin o diğer akrabalar ile arası nasıl?
Yakın hepsiyle, arada takıştıkları var illaki ama 50 kişiden 2 tane falandır. Sık sık görüşürler ama görüşmek istemediğine yalan söyler köydeyiz ordayız burdayız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…