Büyükşehirden küçük bir şehre taşınmak, hem de eş memleketine 🥹

Ozaman sevebilirsiniz. Ben çok memnun kalmistım. Güzel sehrim guzel günlerine tekrar döner inş.
Ben de çok evcimenim, evden dışarıda bunalırım evim de evim diye diye bıktırırım yanımdakini yeşillik çok severim zaten Ankara'da İstanbul'da görmedim hiç. Sessizliği severim sakinliği severim

Ben de ilk evlendiğimde memlekette bayramlarda eşimin babasının amcalarına gitmekten falan bıkardım. Şimdi hepsi rahmetli oldu, üç kapı falan ziyaret ediyoruz. Yani alkol alacak bir yer olmaması ve eşinin babaannesi çok önemli mevzular gibi gelmedi bana. Ben de küçücük bir ilçede yaşıyorum. Yakında bir şehir ve büyük bir ilçe var, bize yetiyor gezmek için. Çalışmıyorsan, şoförlüğün yoksa bir nebze bunalabilirsin ki nerde yaşarsan yaşa bunlar dezavantajdır bir kadın için

Çalışıyorum ama evden çalışıyorum, o yüzden sosyal hayatım yok, Ankara'ya taşındığımdan beridir de eşimin arkadaşlarıyla çıkarım arada, kendi arkadaşım yok.

Önemli mevzular bizim için ya çünkü bunaldık mı çıkmak bi şeyler içmek iyi geliyor bize. Babaanne konusu da biraz bizim akraba sevmememiz sebebiyle kafamıza dert oldu

İyi madem, çalışıyorum şu saate kadar deyip insanları savma lüksün var ben de kahvaltıya, yemeğe, sahilde gezmeye, kızımı piyano dersine 20 dk uzaktaki bir ilçeye götürüyorum. Yaşadığım yerde olmaması problem değil. Yakınınızda varsa oraya gidersiniz içmeye, yoksa eve talim

Aynen kapıya mesai saatleri içerisindeyiz lütfen daha sonra tekrar deneyiniz falan yazarım

Gideceğiniz şehri söyleseniz aslında daha objektif yorumlayabiliriz Karadeniz de bir yer mi denize yakın mı havası nasıl ev fiyatları nasıl

Medeni durumumdan bağımsız ben gitmezdim şahsen. Tatil için ok. Belirli süre için ok. Ama ucu açık zaman dilimi için gitmem. Tatil köylerine büyükşehirden kaçıp bir haftalığına bile gitsem sonlara doğru delirmeye başlıyorum,ilk heyecanım bitiyor,doğa,kuş sesi vs gözüm görmemeye başlıyor ve bir an önce dönmek isterim.
Alışmışız her şeyin elimizin altında olmasına veya sanırım ben konforlu şehir yaşamını daha çok seviyorum.
Kaş,Seferihisar,Datça gibi yerlere bile gitsem boğuluyorum dönmek için gün sayarım.

Önceden küçük yer güzeldir keyiflidir diye düşünürdüm fakat gezme için yine buyuksehir olan bir şehire tatile geldik, Ankarayı özledim. Bide akraba vs var ben yerimden kıpırdamazdım
Eş akrabaları olmasa bi nebze gidilebilir ama akrabalarının yanına gidince eşlere bireyler oluyor araya mesafe fln koyamiyorlar

Eşimin akrabayla alakası yok ya bayramda zorla arattım gitmediğimiz kişileri, memleketteki kişileri ailesinin zoruyla ziyaret etti. Ama ilk dediğiniz benim de kafamda. Ha çok dolaşmam gezmem ama istesem gezebilirim, istersem peş peşe 5 tane avmye giderim ordan çıkarıp 10 tane kafeye giderim o şansım var. Ama küçük şehirlerde yok yani

Ankara’da park çok aslında sitede otursanız rahat çıkarısınız

Ben Türkiye özelinde konuşursam küçük şehirde asla yaşayamam. Tarz meselesi ama benim için işkence. Şu an almanyada bir köydeyim yine sıkıcı ama en azından 3 tane mekan varsa 2si bira bahçesi
Geri dönme ya da ilerde sıkılırsanız başka yere taşınma şansınız varsa bence deneyin. Ankaraya sonradan gelenler pek sevemiyor çünkü çok şahit oldum. Ay burda deniz yok yaa diyenlerin de ağzına vurmak istiyorum ya sanki gelmeden önce devlet sirriydi da gelince öğrenmiş gibi
Para biriktirme ve sosyal çevre konusunda heves etmişsiniz, biraz denersiniz. Ama sonra taşınmak isterseniz eşiniz, ailem iyice yaşlandı kalsak mi gibi der mi diye iyice düşünün derim

Bir de baktınız gelen giden çok oluyor, ben paslaslarla havluları bir atıyorum diye anlatın bakın gelen oluyor mu

Hangi il merak .. belki mutlu olursunuz küçük şehirler daha eğlenceli oluyor bazen

Ben Ankara sevdalısıyım ya, havası düzeni falan mis. İstanbul'dan geldim

Eşim benden önce pes eder gibi geliyor. Ben evcimenim nadir dışarı çıkarım, laf söz gelirse amaaan der geçerim kimseyle uğraşamam. O yay burcu bi yerde çok sıkılıyor, aynı yerlerde bunalır, laf gelirse herkesi siler kavga eder kesin akrabalarla ama kısa süreli gidebiliriz birikim yapana kadar

Sok oldum tamamen küçük bir yer beklerken.. orda yaşamadım çok gittim geldim,icinden geçtim.. yaşayan arkadaşlarım da oldu dediğiniz kadar korkulacak sıkıcı bir yer değil diye biliyorum..
Korkulacak sıkıcı değil de sıkıcı ya, bi yerler varsa da benim bey kişisinin haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…