Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

teşkkrler cnm sagl

kızlar allah artık bana vermesin bana vereceğini size versin inşaallah hayırlısıyla
dün 2.kere meme küçültme oldum ağrıdan ölüyorum bir daha kaldırabileceğimi sanmıyorum bir dahaki sefere hepsini aldırırım angelina gibi Allah affetsin çünkü bu ameliyat çooookkkk zorrrr

canım görüyosun di mi kiminde çok kiminde yok, ortası olanın da derdi başka yerinden. Allah başka dert vermesin canım geçmiş olsun. Bizde büyümüyo diye nasıl üzülüyoruz

Selam kizlar nasil gidiyor?
Herkes devam degil mi? Hersey yolunda mi? Sorusu olan var mi?
Kizlar vazgecmeyin sakin hala eskisinden cook dolgun goguslerim var, asiri ozguven gelmeye basladi. Lutfen basladik bu isi yarim birakmayalim. Herkes gelismelerini falan paylassin. Baslamak isteyenlerede heves oluruz en azindan. Hersey cok guzel gidiyor, umarim hepimiZ emeklerimizin karsiligini fazlasiyla aliriz, saglikli ve buyuk goguslere kavusuruz. Opuldunuz :)

canım görüyosun di mi kiminde çok kiminde yok, ortası olanın da derdi başka yerinden. Allah başka dert vermesin canım geçmiş olsun. Bizde büyümüyo diye nasıl üzülüyoruz

çok sağol canım ia.artık benimkiler yerine sizinkiler büyür
inan birşey yemeye içmeye korkuyorum bal büyütüyor kaymak büyütüyo kaymak şeftali polen şu bu herşey büyütüyo onu yeme bunu yeme ben ne yiycem
ia baya küçülmüştür de çektiğim acıya değer parasını geçtim

Ben şerbetçi kremime dün tekrar başladım yazılanları görünce hevesleniyorum umutlanıyorum bende herkese teşekkür ederim hep birbirimize destek olalım kızlar ben böyle daha çok gaza geliyorum=)

Canım bünyeden bünyeye değişiyor ben kışın deli gibi bal yiyorum ama gram fark yok göğüslerimde:s
Sen ne yesen yarıyor o zaman göğüslere maşallah

teşekkürleer elmasekerı3535. peki bu kürü bırakınca eski bedenine dönmüyor mu :26:

Bilmiyorum canim ama ben 6 aydan once birakmayi dusunmuyorum. Tabi 6. Aya kadar yavas yavas azaltirim biseyleri yada arada farkli biseyler uygularim. 1 ay oldu tam aldigim 5 cm yerinde duruyor canim:) ins gecici olmaz ama ilk defa gercekten meme dokum buyudu o gecici siskinlik degil yani bildigin hacimlendi

Maşallah valla Bu kadar kısa sürede çok güzel sonuç almışsın tebrikler darısı benim ve tüm isteyenlerin başına bende bir ara uyguluyordum 4 ay öncesine kadar 1 aya yakın uyguladım ama bazı şeyleri yanlış yaptım benim krem cıscıvık bir şey oldu yağ falanda katmıştım iyice sulu bir şey olmuştu streçliyodum bekletiyordum ama dediğim gibi krem sulu olduğundan her taraf batıyordu üstüm başım Bende isyan edip vazgeçmiştim yapmayı bırakmıştım , krem için verdiğin tarifi uygulayacağım..Uyguladıktan sonra geçici şişlik oluyordu 4 cm çıktığını biliyorum devam etseydim şuan kaç cm olurdu acaba Adaçayının göğüs büyütmeye etkisi mi varmış ilk kez duydum rezeneyi biliyordum da, acaba sallama adaçayı kullansam faydası olur mu? İlla demlemek mi gerek? Günde 1 kez adaçayı içsem yeterli midir çünkü sabah akşam yeşil çay içiyorum, 3 bardaktan fazla bitki çayı içmek zararlıymış diye duydum... ve de son sorum kara üzüm çekirdeği yerine, üzüm alsak çekirdeğiyle tüketsek olur mu?

Ben şerbetçi kremime dün tekrar başladım yazılanları görünce hevesleniyorum umutlanıyorum bende herkese teşekkür ederim hep birbirimize destek olalım kızlar ben böyle daha çok gaza geliyorum=)

aynen cnm bnde öle yaa nrmlde bişeylere başlydum ama düznli devam etmydum vazgeçp bırakyrum burda siznle brbr dha güzl olyo brbrmze destk olmş olyruz. büyückler diye morlmzde iyi olyo brbrmzi görnce

Ozellikle elmasekeri3535 bu konuda hepimizi hirslandirdi :) ya bu arada bugun kate uptonla ilgili bi haber vardi kizlar oyle boyle kiskanmadim ya buyuyo madem onun kadar yapalim cok guzel degil mi bi ben mi begeniyorum off

Kizlar ya soyle bi sorun var syan goguslerim cok sonuk. Yani evet hala 91 cm ama o dolgunluk yok. 5 cm buyumeden oncede benim boyle sonmustu bir hafta . Sonra sabah uyandigimda kocamanlardi :) sanirsamki bi buyume daha gelecek hissediyorum.

Ozellikle elmasekeri3535 bu konuda hepimizi hirslandirdi :) ya bu arada bugun kate uptonla ilgili bi haber vardi kizlar oyle boyle kiskanmadim ya buyuyo madem onun kadar yapalim cok guzel degil mi bi ben mi begeniyorum off

O cok buyuk bi hayal canim ya. Evet cok seksi malesef. O kadinsa ben neyim diyorum ama yapcak bisi yok. Valla kizlar gercekten inaniyorum yardim etmeye calisiyorum destek olmadan olmuyo ki bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…