- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
Kızlar tatildeyim şuan ve bütün programım aksadı ne şerbetçi kremimi sürebiliyorum ne de masaj yapabiliyorum yanımda sürekli kuzenim oluyor onun yanında yapmaktan utanıyorum çünkü o çok dalgacı bi tip dalga geçer diye çekiniyorum:/
Dönüşte tekrar başlayacağım biraz dolgunluk hissetmiştim bu yöntemin bende de yararlı olacağını düşünüyorum.
Hemen hemen yaptıklarımız aynı kızlar siz ne kadar sürede faydasını gördünüz?
Bir de bişi daha sorucam benim şerbetçi kremin üstü kuruyor ya buzdolabına koymuyorum acaba ondan mı ki?
Ben gecen Ay ara vermedimde bu ay
Asiri yogundum bi de adet ya dedim ara vereyim. 4 gun sadece. Bugun basliyorum tekrar
Kizlar isimsiz9 arkadasimizin ostrojen hormonu yuksek cikmis. Lutfen bu uygulamalari yaparken bir endokrin ya da kadin dogumda hormon testi yaptirin. 3 ayda bir olmasi yeterli. Eger bir yukseklik varsa hemen birakin.
Ben dakika tutmuyirum. 3 kalip buzu aliyom birini birine birini digerine eriyene kadar tutuyom
Sonra el kremuyle sikilana kadar masaj yapiyom. Sonra siliyom
Kremi bi daha kalan tek buzu 2 gogsumde de gezdirip kuruluyom serbetcikrwmimi suruyorum
Ben de youtube dan birkac video izledim masaj yapma teknikleriyle ilgili tavsiye ederim size de =)
Dun gece ilk defa kremle masaj yaptim birkac ot parcasi topak seklinde kurudu dustu, bazilari kaldi, gece yatarken de sutyeni cikardim sabahina baya hic bisey kalmamis siz sutyenle mi yatiyorsunuz kizlar?
Hayirli olsun programin :) harika olmus sakin vazgecme. 2 hafta olcme bende oyle yapmistim sonra soka girceksin :)))
Bu program %100 buyutuyor. 86 dan 91 e geldim hic kuxulme
Yok dolgunluk gitti suan sadece. Ben 1 agustosta baslamistim en az 6 ay devam.zaten uzmanlar bile 6-9 ay icinde gogsun 2 bedene kadar buyuyebildini soyluyolar. Yavas ve kalici bir sekilde :)
Aynen canim. Kesinlikle 2. Adetim gecti adetten sonra baya dolgunlasiyorlar :))) ben asla birakmiyc hatta masaji buyuselerde birakmiycamkızlar benim adetim bitene kadar ağrı sızı dolgunluk olmuyo adetim bitince tekrar ağrılar başlıyo dolgunluk oluyo. bunu tecrübe ettim sakın adetliykenki haline aldanıp ümitsizliğe düşmeyin ve sakın bi ay iki ayla kıstlamayın. en az 6 ay zaman verin kendinize
Göğüs Büyütme Masajı kızlar bu sayfada bi sürü masj var bakn bnce etkili görünüyo :)
Kizlar nerdesiniz yahuuuu
biliyorum çok konuştum ama bunu söylemeden geçemeceğim. ''Themra Gögüs şekillendirici bakım yağı'' az önce okudum bunu kullanan bir arkadaş resmen dümdüz erkek gibiyken 75bedene ulaşmış ve şiddetle kullanmamızı tavsiye ediyor üstelik yağı 1 hafta kullandıktan snra bırakmş ve eskiye dönmemiş şok oldum ve inanın çok ümitlendim. bu serbetcı otu kremı programım işe yaramazsa kullanmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?