Buz gibi yuvam

Yogun çalışması bahane değil eşim ağır sanayine akşama kadar kolum kadar kabloları gemilere işliyor akşam geliyor yine bir şekilde önce çocuğu sonra benim ile ilgileniyor... Telefon konusuna da aynı şekilde kafası oraya giderse eee anlat bakalım neler yaptın sohbet edelim azıcık diyorum ve hemen telefonu elinden birakiyor demem o ki sadece eşinden bekleme erkekler de sonuçta ağaçtan yetismedi onlarında duyguları var ... O konuşmuyorsa sen konuş konu aç morali bozuksa sor aklını dağıtmaya çalış... Cinselliğe gelirsek eksiklik var gibi ama bunun da konuşarak üstesinden gelebilirsin sonuçta sürekli erkek gelecek diye bişey yok sen git sen teklif et soğutma kendinden

Bakın her insanın bir yapısı vardır, onu değiştiremezsiniz
Bazı erkek mesafelidir, davranışı uzaktır, hep dürtmek ister, bu değişsin diye çabalarsanız yorulursunuz, onu olduğu gibi kabul ederseniz daha kolaylaşır her şey

Eğer kvye güveniyosan gitmişken bebeğinide bırak rahatla işlerini yap yada o sana gelsin sen gene işlerini yap.

Kvye gidip hal hatır soran gelin kaldı mı? Tebrik ederim kvyle ilişkini

Taniki yorulucaksın ama biraz azaltsan yaptıklarını mesela ğtü yapma eşinin gömleği pantalonunu ver ütülemeye parça başı çalışan yerlere bebek var onunda en mıcırmalık zamanları temizlik hal hatır derken bu vakitleri kaçırma .

Sen akşam izle haberleri o açmadan sen başlat anlatmaya muhabbet edin

Kendini eve çok kaptırmışsın biraz saçını başını değiştirsen aynada yeni sen belki iyi gelir

Evet cok haklısınız kızlar kendimden sogutmak istemem bide şöyle bi sıkıntım var işten eve geliyor malum ekmek parası kolay kazanılmıyor alın teri lazım diyorum ki bak canımın içi duşa gir güzel güzel temiz temiz yat. Yorgun diye ğşeniyor sabah giriyor senin diyorum işine saygın var karına saygın yok duşa gir öyle yat girmiyor o girmeyince bende yanaşmak istemiyorum

İnan cok bakımlıyımdır kendime cok bakarım cok severim bakımlı olmayı güzel kokmayı evde bile güzel giyinmeyi eşime derim önce aynadakiyle barışık olcam. Evet her gün yanına ugrarım yada çağırırım gel kahve içelim yemek yiyelim vs diyorum ya huzur için herşeyş yapıyorum eşimde beni kırmaz elinde varsa birşey istersem alır yani herşey böyleyken biz ne ara böyle soğuduk

e sizde buz gbi olmayın ona karşı
belki eşiniz ilgi gösterinde onu terslersiniz diye korkuyordur
veya yorgunsunuz diye kıyamıyordur
bakalım bir deneyin

vet cok haklısınız kızlar kendimden sogutmak istemem bide şöyle bi sıkıntım var işten eve geliyor malum ekmek parası kolay kazanılmıyor alın teri lazım diyorum ki bak canımın içi duşa gir güzel güzel temiz temiz yat. Yorgun diye ğşeniyor sabah giriyor senin diyorum işine saygın var karına saygın yok duşa gir öyle yat girmiyor o girmeyince bende yanaşmak istemiyorum

Canım benim öyle şeyler olur benim eşimde çok telefon ile uğraşır mesela yemekte yapma derim konuşalım derim oda bırakır ama TV nin karşına oturduğunda bakar birşey demem telefona yemek de böyle yapma sohbet edelim de canım

Doğum sonrası hiç birliktelik oldu mu ?
Buaksam mesela geldiginde yemekten önce küçük bi öpüşseniz bekleyin devamını getiricek mi ?

Birliktelik olsada olmasada gece konuşun anne olmuş olabilirim ama kadınım diyin benimde isteklerim var diyin ekleyin işte nediycrk o önemli

Oldu doğum sonrası zaten ben ona gitsem o geri çevirmez konusmaya bile gerek yok gerisini getirir yani önemli olan onun biraz çabası

bu durum otomatik herkesin başına geliyor sanırım. 6. aydan sonra ufak ufak düzeldiğini göreceksiniz

Oldu doğum sonrası zaten ben ona gitsem o geri çevirmez konusmaya bile gerek yok gerisini getirir yani önemli olan onun biraz çabası

Duş konusunda saygı değil evin rahatlığını seçiyo .
Ter kokuyosun lütfen gelince duşa gir de böyleyse tabi sende yansşmazsın.

Duş konusunda saygı değil evin rahatlığını seçiyo .
Ter kokuyosun lütfen gelince duşa gir de böyleyse tabi sende yansşmazsın.
Diyorum kalbi kırılsında istemiyorum bir türlü alıştıramadım onu gelince duş aldırmaya hal böyle oluncada insanın canı istemiyor nasıl alıştırcam bunu misler gibi koksa aslında olay çözülcek ama bunu nasıl diyimmm

Aaa , sen adama şevkat göster, misliyle döner bence.

Ne malum onun da içinde aynı şeyi yaşamadığı? Sen derdini söylemiyorsun, o sana konuşmuyor, ama aslında ikiniz de birbirinizden beklenti içinde olabilirsiniz.

Yemeği hafif tutun bu aşkam. Sonra güzel bir tatlı eşliğinde, çay muhabbet sırnaşın azıcık; ya seni özlemişim diyin, bakalım ne olacak, değil mi?

Çocuktan
Çocuk sahibi olmak
Bazı evlilikleri yıkıyor
Deneyip onaylandı

Kızlar bana dua edin bu akşam eve gelince önerilerinizi deneyeceğim ama önce konuşucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…