Buz gibi yuvam

Söyliyceksin neden kırılsın ? Terliyse terlidir o bilmiyo mu öyle olduğunu . Burda kırılcak olan sensin .

Baktın girmiyo aç sıcak suyu havlusunu bornozunu neyse al eline git yanına ver eline banyo hazır hayatım de .

Terside terstir böyle yapınca kavgada çıkarabilir

Çok kolay :)) özenle sırnaşılır, gıdıklanır, bir iki şaka yapılır, muhabbet başlar :)) bir sorununuz yok aslında. Bebekli ailelerin ilk bir kaç ayı bunlar yaşanır ama sizin gösterdiğiniz özenle düzelecektir.

Eşinizden beklemeyin. Çünkü ilk aylarda anneyle bebek arasında çok sıkı bir bağ oluşuyor, gece gündüz kulağın, aklın, kalbin hep onda. Bu durumda erkekler kendilerini biraz halkanın dışında kalmış hissedebiliyor. Sorsan adını koyamaz belki. kadın ben anneyim dedikçe, erkek de tamam annesin diyor, kadın olma kısmı kaynıyor arada biraz.

Bir parfüm sürün, tv izlerken bile yakın oturun, günde 15 dakika bu sırnaşma anları ilişkiyi çok canlı tutabilir.

senin onceligin cocuk olmus, o da bu onceligine saygi duyuyordur. ne yapacagini da bilmiordur. en iyi bildigi susup zamanin gecnesini bekliordur.
ee su da var oncelikler degistigi zaman
adam kendini 2. plana atilmis hisseder. kiskanclik yapar. bunlarla bas etmek de kolay degil.
olur mu o onun cocugu boyle hissedemez demeyin...saglikli degil ama adamlar bazen boyle dusunur hissederler. bununla bas etmek icin kendi kendilerine sacma da olsa bir yol bulur
kadinda ne oldu bu adama der der durur.
konu sahibi esin konusmuyorsa sen kinus. askim balim seni ozluyorum. biraz sohbet edelim. yemekten sonra guzel kahve yap. muhabbeti muhabeeti acsin. cocugu da yatir yatagina veya nerede ise aglarsa da sustur gene esinin yanina git.
seni de bosluyorum bu gunlerde ama sen cok.iyi bir babasin, anlayislisin de..

Evet kızlar doğru söylüyosunuz önceliğim çocuk oldu anne oldum eş olmayı unuttum sanırım

Çocuk gibi azarlamak hiç hoş değil yapmamaya dikkat edin derim ben. En iyi çözüm oturup konuşmak hislerinizi isteklerinizi beklentilerinizi ve karşı taraftan beklemeyip ilk adımı atmak lazım bence yoksa ilişkinizi kısır bi dongude kalabilir.

bazen her şeyi karşıdan beklememek lazım biraz siz daha sıcakkanlı olun biraz daha samimi olun bakalım o zaman da aynı mı olacak
işte o zaman sorun vardır diyebiliriz

Evli ve bebekli çiftlerde genel olarak bu sorun var galiba ben de şuan hamileyim ve bu sorunlari yaşamaktan korkuyorum arkadaslara katiliyorum kuran her derde devadır. Esiniz bi adim atmiyorsa siz ona o adımı atın hersey guzel olur umarim hakkinizda.

Cnm dün gmail şüphesi diye konu açmıştım hatrlarsan.
Zaman zaman evliliklerde oluyo böyle krizler. Sen adım at sen yanaş. Flörtleşir gibi msaj fln at. Ne biliyim hiç sitem etme ama. Öyle yaptıkça daha kötü oluyo. Onu çok merak ediyomuşsun gibi AŞKIM İŞE GİDİNCE MESAJ AT SENİ MERAK EDİYORUM falan de. :)

Öyle yaptıgım zamanlarda oldu bana diyor ki kavga esnasında sen beni çocuk gibi kontrol ediyosun işe gittin mi çıktın mı vs yanlış anlıyor öyle merak edince adam evlenince sevgililik olayını tamamen bitirdi ama diyorum nişanlıylen böyleydik bana diyo ki şimdi evliyiz ay bu adam çok değişik

haftanın bir iki gününü bebeğinizi bi yere bırakarak baş başa bir gün planlayarak aşabilirsiniz.tabi taraflar plana sadık olacak sıkılıp caymak yok.telefonları da evde bırakıp çıkın o zaman diliminde o na göre ayarlayın.piknik yapın gezin.

Valla da
Seni çok ozledim diyin mesela aksam sana surprizim var falan gibi heyecana sevk edecek birseyler soyleyin en sevdigi yemegi yapin mesela guzel sicak bi atmosfer olsun
valla daha geçen dedim ki hafta sonu bişeyler yapalım zaten geç geliyosun bizim seninle vakit geçirmeye ihtiyacımız var kocacım vs hoşuna gitti öyle demem hafta sonuda güzeldi gezdik tozduk ama ptesi yine aynıyız evlilik aşkı öldürdü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…