Hahahaha evet doğru söylüyosun:)Bence önce tavsiyeleri dene sonra konuş, daha doğal olur, yoksa hesaplı hareket ediyor gibi durur sanki.
Önce aksiyon, sonra derdi dillendirme
Diyorum kalbi kırılsında istemiyorum bir türlü alıştıramadım onu gelince duş aldırmaya hal böyle oluncada insanın canı istemiyor nasıl alıştırcam bunumisler gibi koksa aslında olay çözülcek ama bunu nasıl diyimmm
Terside terstir böyle yapınca kavgada çıkarabilirSöyliyceksin neden kırılsın ? Terliyse terlidir o bilmiyo mu öyle olduğunu . Burda kırılcak olan sensin .
Baktın girmiyo aç sıcak suyu havlusunu bornozunu neyse al eline git yanına ver eline banyo hazır hayatım de .
Çok kolay :)) özenle sırnaşılır, gıdıklanır, bir iki şaka yapılır, muhabbet başlar :)) bir sorununuz yok aslında. Bebekli ailelerin ilk bir kaç ayı bunlar yaşanır ama sizin gösterdiğiniz özenle düzelecektir.Yok ben yakınlasmaya çalısmadım hiç yakınlassam geri çevirmez zaten birde şöyle bişey var çok yoğun çalışıyor geç geliyor oda yorgun bende yorgun oluyorum o saatte yemeği zor yiyoruz ben istiyorum ki bana bir gelsin sarılsın şevkat arıyorum ben nasıl denir ki kocaya ben şevkat arıyorum diye
senin onceligin cocuk olmus, o da bu onceligine saygi duyuyordur. ne yapacagini da bilmiordur. en iyi bildigi susup zamanin gecnesini bekliordur.Mrb kızlar eşimle severek evlendik 3 yıllık evliyim. Birde beş aylık bebeğimiz var. Eşimi çok seviyorum ama aramız çok soğudu oda bana karşı soğudu farkındayım en basiti dün akşam yemek yiyoruz zaten geç geliyor elinde telefon masadan kalkana kadar haber okuyor bi muhabbetimiz yok bugün neler yaptın vs yok. Cinsel anlamda en son ne zamandı hatırlamıyorum bile. Çocuk olduktan sonra çok değiştik çok soğuduk neden böyle olduk bütün sevgimizi cocugumuza verdik birbirimize kalmadı mıbuz gibi bir evlilik ne yapmam gerekiyor
senin onceligin cocuk olmus, o da bu onceligine saygi duyuyordur. ne yapacagini da bilmiordur. en iyi bildigi susup zamanin gecnesini bekliordur.
ee su da var oncelikler degistigi zaman
adam kendini 2. plana atilmis hisseder. kiskanclik yapar. bunlarla bas etmek de kolay degil.
olur mu o onun cocugu boyle hissedemez demeyin...saglikli degil ama adamlar bazen boyle dusunur hissederler. bununla bas etmek icin kendi kendilerine sacma da olsa bir yol bulur
kadinda ne oldu bu adama der der durur.
konu sahibi esin konusmuyorsa sen kinus. askim balim seni ozluyorum. biraz sohbet edelim. yemekten sonra guzel kahve yap. muhabbeti muhabeeti acsin. cocugu da yatir yatagina veya nerede ise aglarsa da sustur gene esinin yanina git.
seni de bosluyorum bu gunlerde ama sen cok.iyi bir babasin, anlayislisin de..
Evet kızlar doğru söylüyosunuz önceliğim çocuk oldu anne oldum eş olmayı unuttum sanırımÇok kolay :)) özenle sırnaşılır, gıdıklanır, bir iki şaka yapılır, muhabbet başlar :)) bir sorununuz yok aslında. Bebekli ailelerin ilk bir kaç ayı bunlar yaşanır ama sizin gösterdiğiniz özenle düzelecektir.
Eşinizden beklemeyin. Çünkü ilk aylarda anneyle bebek arasında çok sıkı bir bağ oluşuyor, gece gündüz kulağın, aklın, kalbin hep onda. Bu durumda erkekler kendilerini biraz halkanın dışında kalmış hissedebiliyor. Sorsan adını koyamaz belki. kadın ben anneyim dedikçe, erkek de tamam annesin diyor, kadın olma kısmı kaynıyor arada biraz.
Bir parfüm sürün, tv izlerken bile yakın oturun, günde 15 dakika bu sırnaşma anları ilişkiyi çok canlı tutabilir.
Hahaha inşallah teyteyteyHadi o zaman bu akşam buzları eritiyosun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Çocuk gibi azarlamak hiç hoş değil yapmamaya dikkat edin derim ben. En iyi çözüm oturup konuşmak hislerinizi isteklerinizi beklentilerinizi ve karşı taraftan beklemeyip ilk adımı atmak lazım bence yoksa ilişkinizi kısır bi dongude kalabilir.Biraz konusur sonra telefona geri döner o telefon hiç düşmez elinden hep haber okur spor haberlerine girer kafayı yedi maçla öyle bunalıyorum ki bi ara kızıyodum bak cok telefonla oynuyosun hiç benımle ılgılenmıyosun biraz dikkat etti sonra yine aynı ben devamlı cocuk gibi azarlayamam ki bırak o teli diye resmen bağımlı olmuş
hiç mesajlaşır mısınız?Deneyeceğim..
Çocuktan
Çocuk sahibi olmak
Bazı evlilikleri yıkıyor
Deneyip onaylandı
Evet gün içinde mesajlaşırız nasıl bişey yazıyım kihiç mesajlaşır mısınız?
bugün şöyle güzel az işveli bir mesaj yazınmesela
Evet gün içinde mesajlaşırız nasıl bişey yazıyım ki
Öyle yaptıgım zamanlarda oldu bana diyor ki kavga esnasında sen beni çocuk gibi kontrol ediyosun işe gittin mi çıktın mı vs yanlış anlıyor öyle merak edince adam evlenince sevgililik olayını tamamen bitirdi ama diyorum nişanlıylen böyleydik bana diyo ki şimdi evliyiz ay bu adam çok değişikCnm dün gmail şüphesi diye konu açmıştım hatrlarsan.
Zaman zaman evliliklerde oluyo böyle krizler. Sen adım at sen yanaş. Flörtleşir gibi msaj fln at. Ne biliyim hiç sitem etme ama. Öyle yaptıkça daha kötü oluyo. Onu çok merak ediyomuşsun gibi AŞKIM İŞE GİDİNCE MESAJ AT SENİ MERAK EDİYORUM falan de. :)
seni özledimEvet gün içinde mesajlaşırız nasıl bişey yazıyım ki
valla daha geçen dedim ki hafta sonu bişeyler yapalım zaten geç geliyosun bizim seninle vakit geçirmeye ihtiyacımız var kocacım vs hoşuna gitti öyle demem hafta sonuda güzeldi gezdik tozduk ama ptesi yine aynıyız evlilik aşkı öldürdü yaSeni çok ozledim diyin mesela aksam sana surprizim var falan gibi heyecana sevk edecek birseyler soyleyin en sevdigi yemegi yapin mesela guzel sicak bi atmosfer olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?