Hay Allah.. O da kötü ya. Yanlış anlaması kötü bişey. Aşkısı belki o da öyle bi adamdır. Üzmesen kendniÖyle yaptıgım zamanlarda oldu bana diyor ki kavga esnasında sen beni çocuk gibi kontrol ediyosun işe gittin mi çıktın mı vs yanlış anlıyor öyle merak edince adam evlenince sevgililik olayını tamamen bitirdi ama diyorum nişanlıylen böyleydik bana diyo ki şimdi evliyiz ay bu adam çok değişik
Hafta içi mümkün değil hafta sonuda cok yoruldum uyumak istiyorum diyor bayılıyor evde uyumaya tv izlemeye tabi onuda anlıyorım çalısıyor hep işte dinlenmeye ihtitacı var bende hep evdeyım dısarı cıkmaya ihtiyacım var bunları aştık konustuk bir gün evdeyız bir gün dısardayız hafta sonu ama hafta içi heycan yok sevgi yok odun gibiyiz ya elinde telefon yorgun bitkinhaftanın bir iki gününü bebeğinizi bi yere bırakarak baş başa bir gün planlayarak aşabilirsiniz.tabi taraflar plana sadık olacak sıkılıp caymak yok.telefonları da evde bırakıp çıkın o zaman diliminde o na göre ayarlayın.piknik yapın gezin.
Evet kuzum onu kontrol ettiğimi sanıyor halbuki alakası yokHay Allah.. O da kötü ya. Yanlış anlaması kötü bişey. Aşkısı belki o da öyle bi adamdır. Üzmesen kendni
bu anlattıklarımdan evliliğimin bittiğini mi düşünüyorsunuz yaniÇocuk evin gülüdür , balıdır, altın topudur. Evliliği tatlandırır çocuk. He ama evliliği kurtaracak bir canlı değildir. Evlilik bitmişse çocuk kurtarmaz yani o evliliği. Bu ikisini karıştırmasın kimse.
Hayır hayır lafım size değil çocuk evliliği bitirir diyenlere. Sizin evliliğinizde yaşadıklarınızı herkes yaşıyor çocuklu hayata alışmanın bir süresi var. Rahat olun 6 aylık olduğunda geçer:)B
bu anlattıklarımdan evliliğimin bittiğini mi düşünüyorsunuz yani
Anladım.. evet ozaman katılıyorum :)Hayır hayır lafım size değil çocuk evliliği bitirir diyenlere. Sizin evliliğinizde yaşadıklarınızı herkes yaşıyor çocuklu hayata alışmanın bir süresi var. Rahat olun 6 aylık olduğunda geçer:)
Bence evliliğiniz bitmemiş yav o ne demek, daha yeni anne baba oldunuz. Bebişiniz azcık daha büyüsün hecelesin paytak paytak yürümeye başlasın al sana renk al sana heyecan.B
bu anlattıklarımdan evliliğimin bittiğini mi düşünüyorsunuz yani
Haha o anki pskolojime bağlı yorumunuza cok güldüm dan diye:)Bence evliliğiniz bitmemiş yav o ne demek, daha yeni anne baba oldunuz. Bebişiniz azcık daha büyüsün hecelesin paytak paytak yürümeye başlasın al sana renk al sana heyecan.
Siz de her gün aynı performansı beklemeyin eşinizden tabi. Haftasonu güzeldi pazartesi yine aynı.. e çok normal bununla barış. Bence ihtiyacınız olan biraz daha muhabbet biraz daha sıcaklık biraz daha cinsellik. En son ne zamandı hatırlamıyorum dediniz buz gibi olmak çok normal değil mi? Bugün eşini karşıla güzelce yemek yiyin. Dan diye git kucağına otur afallasın.
Telefonları saklama günü ilan etseniz iyi olacak ortak bişey yapmanız lazım.geçmişte sizi yakınlaştıran durumların listesini yapın hala işleyen maddeler varsa onu uygulayın?Hafta içi mümkün değil hafta sonuda cok yoruldum uyumak istiyorum diyor bayılıyor evde uyumaya tv izlemeye tabi onuda anlıyorım çalısıyor hep işte dinlenmeye ihtitacı var bende hep evdeyım dısarı cıkmaya ihtiyacım var bunları aştık konustuk bir gün evdeyız bir gün dısardayız hafta sonu ama hafta içi heycan yok sevgi yok odun gibiyiz ya elinde telefon yorgun bitkin
Eveeet bunu bir düşüneceğim iyi fikir telefonları saklama günü yapsak krize girer bağımlı adam bağımlı:)Telefonları saklama günü ilan etseniz iyi olacak ortak bişey yapmanız lazım.geçmişte sizi yakınlaştıran durumların listesini yapın hala işleyen maddeler varsa onu uygulayın?
Ah gülüm. Bzde hmn hmn aynıyız. Tlf elinde gözü tvde uzanıyoEvet kuzum onu kontrol ettiğimi sanıyor halbuki alakası yok
bir iki saat sabrettirseniz anlaşsanız.belki telefon onun bağımlılığı da birbirinize olan romantizmi baltalıyor olabilir. burçlar neydi ikinizin.Eveeet bunu bir düşüneceğim iyi fikir telefonları saklama günü yapsak krize girer bağımlı adam bağımlı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?