Buz gibi yuvam

Hay Allah.. O da kötü ya. Yanlış anlaması kötü bişey. Aşkısı belki o da öyle bi adamdır. Üzmesen kendni

Hafta içi mümkün değil hafta sonuda cok yoruldum uyumak istiyorum diyor bayılıyor evde uyumaya tv izlemeye tabi onuda anlıyorım çalısıyor hep işte dinlenmeye ihtitacı var bende hep evdeyım dısarı cıkmaya ihtiyacım var bunları aştık konustuk bir gün evdeyız bir gün dısardayız hafta sonu ama hafta içi heycan yok sevgi yok odun gibiyiz ya elinde telefon yorgun bitkin

Çocuk evin gülüdür , balıdır, altın topudur. Evliliği tatlandırır çocuk. He ama evliliği kurtaracak bir canlı değildir. Evlilik bitmişse çocuk kurtarmaz yani o evliliği. Bu ikisini karıştırmasın kimse.

Çocuk evin gülüdür , balıdır, altın topudur. Evliliği tatlandırır çocuk. He ama evliliği kurtaracak bir canlı değildir. Evlilik bitmişse çocuk kurtarmaz yani o evliliği. Bu ikisini karıştırmasın kimse.

B
bu anlattıklarımdan evliliğimin bittiğini mi düşünüyorsunuz yani

B

Hayır hayır lafım size değil çocuk evliliği bitirir diyenlere. Sizin evliliğinizde yaşadıklarınızı herkes yaşıyor çocuklu hayata alışmanın bir süresi var. Rahat olun 6 aylık olduğunda geçer:)

Anladım.. evet ozaman katılıyorum :)

B

Bence evliliğiniz bitmemiş yav o ne demek, daha yeni anne baba oldunuz. Bebişiniz azcık daha büyüsün hecelesin paytak paytak yürümeye başlasın al sana renk al sana heyecan.

Siz de her gün aynı performansı beklemeyin eşinizden tabi. Haftasonu güzeldi pazartesi yine aynı.. e çok normal bununla barış. Bence ihtiyacınız olan biraz daha muhabbet biraz daha sıcaklık biraz daha cinsellik. En son ne zamandı hatırlamıyorum dediniz buz gibi olmak çok normal değil mi? Bugün eşini karşıla güzelce yemek yiyin. Dan diye git kucağına otur afallasın.

Haha o anki pskolojime bağlı yorumunuza cok güldüm dan diye:)

Ben çok büyük bi sorun göremedim açıkçası.
Sonuçta sizi reddeden biri değilmiş.
O da siz isteksizsiniz diye yanasmiyordur bence.
Cinsel anlamda yakınlaşma artarsa şefkat de sarılma da artar bence.
Onu istediğinizi arzuladiginizi hissettirin.

Telefonları saklama günü ilan etseniz iyi olacak ortak bişey yapmanız lazım.geçmişte sizi yakınlaştıran durumların listesini yapın hala işleyen maddeler varsa onu uygulayın?

Telefonları saklama günü ilan etseniz iyi olacak ortak bişey yapmanız lazım.geçmişte sizi yakınlaştıran durumların listesini yapın hala işleyen maddeler varsa onu uygulayın?
Eveeet bunu bir düşüneceğim iyi fikir telefonları saklama günü yapsak krize girer bağımlı adam bağımlı:)

Eveeet bunu bir düşüneceğim iyi fikir telefonları saklama günü yapsak krize girer bağımlı adam bağımlı:)
bir iki saat sabrettirseniz anlaşsanız.belki telefon onun bağımlılığı da birbirinize olan romantizmi baltalıyor olabilir. burçlar neydi ikinizin.

Şefkat istenir eşten niye istenmesin ki

Sevgine ilgine ihtiyacım var enerjine ihtiyacım var bana daha sık sarılırmısın diye tatlı dille ilgi iste eşinden isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…