Buz gibi yuvam

Eşiniz geç geliyormuş, yorgundur sürekli.

Siz bir adım atın ne kaybedersiniz? Belki o da sizin için aynı şeyleri düşünüyordur.

Konuşacaksanız da, sorgulamadan, eleştirmeden anlatın derdinizi. Yoksa çok itici olursunuz..

Kuran her derde şifadır ve bunu uygulayan birinden yola çıkarak bunu söylüyorum eve huzur verir bakara suresi...........
Dini konu yasak ama son yorumum..
Kuran; öğüt almanız ve hayatınızı ona göre uygulamanız için okunması gerekir. Açıp eve dinletmek hurafeden ibarettir ve bu amaçlar için kullanılması büyük bir haksızlıktır.

yanlış düşünüyorsunuz Kuranı ı kerim bu hayatta karşılaşacağımız bütün engellere karşı bir kurtarıcıdır okuma imkanınız varsa bunu daha iyi anlarsınız ben kafamdan uydurmuyorum ...

Hanımefendi yorum yazmayın buradan. Özelden mesaj atın problem varsa. Ban yemek istemiyorum hurafe yüzünden.

Ayrıca Ben her gün okuyorum, anlayarak, sindirerek. Sizin dediğiniz şeyler tamamen hurafe, gelenekçi dinin dayatmalarından biri. Bu konularda tahmin ettiğinizden daha donanımlıyım ve tahammül edemiyorum Kuran'ın bu tarz işlerde kullanılmasını. Öğüt alıp, ruhunuzu iyileştireceksiniz, lütfen buradan yazmayın bir daha.

Aferin sana devam et ben bu yüzden aldatildim haberin ola!
Artık beni sevmediğini düşünmeye başlamıştım dedi!

Kocasına yanaşmayıp, aylardır beraber olmuyoruz olayı da ilginç. Ya da ben kocama çok sırnaşığım bilemedim. Bir elim hep pantolonunda olur. Gündüz mesaj atarım akşam olsa da gelsen. Akşamları süslenirim vs. O da adetimin ikinci günü başlar söylenmeye bitmedi mi bitmedi mi diye. Evladımız olsun çok istiyoruz ama olduktan sonra da böyle bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum çünkü ben bu konuda çok atılganım. Bir de yemek masasında telefon olayıyla ilgili kavga ettim bakmıyor artık, ona zorla işte ne yaptığını anlattırıyorum. Evlilikte kadının da erkek kadar cinselliğe bağlı olması gerek bence.

Kızım 4.5 aylık tam tersi olarak bu durum bende var. Elimde sürekli telefon ve birlikte olmayı çoğu zaman reddediyorum. Benimki biraz da lohusa döneminde eşimin beni çok kırmasından kaynaklanıyor sanırım. Kırgınım, soğuğum ve annelik misyonuna öyle bağlandım ki eş olduğumu unutuyorum sürekli evet hoş bir durum değil ama önüne kendi çabamla geçemedim. Eşim sürekli benim için bir şeyler yapmaya çalışıyor. En basitinden eve her gelişinde benim sevdiğim şeylerden alır, bebeğimize çok yardımcı olur ev yükümü hafifletir, her haftasonu farklı yerlere gezmeye gideriz. Bu sefer hava güzelleşti diye tatil ayarlamış 3 günlük de olsa. Sanırım bu çabası olmasaydı şimdiye ölmüş bir evliliğimiz olurdu. Eşimi taktir ediyorum ve Zamanla her şeyin eskisinden daha iyi olacağına inanıyorum ama ha deyince de o buzlar kırılmıyor. Biraz çaba sarf etmen lazım, eşinin davranışlarının nedenini öğrenmen lazım. İletişim şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…