- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Sen asil 2tane olduklarinda sıkılmanin s sini edemicek hale geleceksin. 1 tane oh mis. Rahat valla.Ooo zormus isin allh kolaylik versin bnm daha ilk hayirlisiyla.gunler sonra bende burda rahat takilamicam cnm skilmicak
Ben yazayim sizeBdv de de eksin yok gunlerdir yaa oyle kaynana elti takiliyoruz bu aralar
Benimki hep onumuzdeki pazartesi baslayan cinstenBastan tav oldun ama nasil diyet bu kiz benimki gibi değil di pazartesi başlayıp sali biten
Iyi bende horlamiyorum ams uykumda konusuyorum +çıglik falan atip aglayabiliyorum ruh halime bagli bi durumyanımda kimse yokyalnız yaşıyorum özledim de ailemi. sıkıldım artık.
not : horlamıyorum.
Ben de istiyom yaa Ne güzelAllah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Sen asil 2tane olduklarinda sıkılmanin s sini edemicek hale geleceksin. 1 tane oh mis. Rahat valla.
Arkadas konuyu ne ara yemek tarifine bagladiniz yaaaMuza bayilirimm zaten hele ki bitter çikolata damlalarii
Ohh mis valla. Uykuyu anne olunca pek bi sever hale geleceksin. Bende oyle sabahin korunde siplardim. Simdi 5 dakka daha uyusam diye cocuklarima yalvaracak durumdayim.Yok çok şükür okul sınav herşey bitti Erken kalkma zorunluluğum yok şimdidlik ama uyumayı da sevmem pek Günü kaybetmiş gibi hissediyorum
Sizin yaninizdan odasina transfer mi?Ben yazayim sizebenim derdim oglumun oda degistirmesi. Farklilik olur )))
iş gereği evet. çok uzak ama gelmesi zor. ben gidicem 2 hafta sonra. hem anacığımı babacığmı kardeşceğzimi görcem hem de beni mahveden o pislik sevdiceğimi görcemIyi bende horlamiyorum ams uykumda konusuyorum +çıglik falan atip aglayabiliyorum ruh halime bagli bi durumuyar mi sana
Is geregi mi ailenden uzaksin ara anacagin gelsin uzan dizinin dibine agla zirla(nasil bi duygu oldugunu bilmiyom)acilirsin belki
Olmadi sen git olmaz mi ki
Valla iyiz cani skilan cokmus heekes geldi.sizde hosgeldiniz
Benim olduğum yerde her daimmm :)Arkadas konuyu ne ara yemek tarifine bagladiniz yaaa
Evet cok guzel ama benimki gibi arka arkaya yapinca zor oluyo biraz.Ben de istiyom yaa Ne güzel
Evet aynen. Ama kardesi yanimda kalacak. O halasinin yanina tasinacakSizin yaninizdan odasina transfer mi?
Bundan yıllar önce bi kampa gittik. Bi kız var oda arkadaşımdı Bi gece bi uyandım Kız yatakta oturmuş kotürku filmlerindeki gibi gözlerini dikmiş bana bakıyorIyi bende horlamiyorum ams uykumda konusuyorum +çıglik falan atip aglayabiliyorum ruh halime bagli bi durumuyar mi sana
Is geregi mi ailenden uzaksin ara anacagin gelsin uzan dizinin dibine agla zirla(nasil bi duygu oldugunu bilmiyom)acilirsin belki
Olmadi sen git olmaz mi ki
Kac yasinda?Evet aynen. Ama kardesi yanimda kalacak. O halasinin yanina tasinacak
pikitirsa tirsa geyik yapiyorduk ki konu geyige tasindi heyecani kalmadi dagilin
inşalah bi daha öyle manyak biri çıkmaz karşısına. bıçaklamak ne yaaBundan yıllar önce bi kampa gittik. Bi kız var oda arkadaşımdı Bi gece bi uyandım Kız yatakta oturmuş kotürku filmlerindeki gibi gözlerini dikmiş bana bakıyor
Acayip korktum, o kızın arakdaşı olan arkadaşım vardı, baktım kız hareket etimiyor adını söylüyorum duymuyor Arkadaşımı uyandırdım "sakin ol , o hep öyle " dedi. Kızı eski sevgilisi uyurken bıçaklamış, kız travmayı atlatamamış gözü kapalı uyuyamıyormuşo neydi laaa Üzüldüm de ama korktum ya
O pisligi niye goruyon kiiş gereği evet. çok uzak ama gelmesi zor. ben gidicem 2 hafta sonra. hem anacığımı babacığmı kardeşceğzimi görcem hem de beni mahveden o pislik sevdiceğimi görcemburnundan getirmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?