Caani sıkılan buraya

yanımda kimse yok yalnız yaşıyorum özledim de ailemi. sıkıldım artık.
not : horlamıyorum.
Iyi bende horlamiyorum ams uykumda konusuyorum +çıglik falan atip aglayabiliyorum ruh halime bagli bi durum uyar mi sana

Is geregi mi ailenden uzaksin ara anacagin gelsin uzan dizinin dibine agla zirla(nasil bi duygu oldugunu bilmiyom)acilirsin belki

Olmadi sen git olmaz mi ki

Yok çok şükür okul sınav herşey bitti Erken kalkma zorunluluğum yok şimdidlik ama uyumayı da sevmem pek Günü kaybetmiş gibi hissediyorum
Ohh mis valla. Uykuyu anne olunca pek bi sever hale geleceksin. Bende oyle sabahin korunde siplardim. Simdi 5 dakka daha uyusam diye cocuklarima yalvaracak durumdayim.

iş gereği evet. çok uzak ama gelmesi zor. ben gidicem 2 hafta sonra. hem anacığımı babacığmı kardeşceğzimi görcem hem de beni mahveden o pislik sevdiceğimi görcem burnundan getirmeyi düşünüyorum

Bundan yıllar önce bi kampa gittik. Bi kız var oda arkadaşımdı Bi gece bi uyandım Kız yatakta oturmuş kotürku filmlerindeki gibi gözlerini dikmiş bana bakıyor

Acayip korktum, o kızın arakdaşı olan arkadaşım vardı, baktım kız hareket etimiyor adını söylüyorum duymuyor Arkadaşımı uyandırdım "sakin ol , o hep öyle " dedi. Kızı eski sevgilisi uyurken bıçaklamış, kız travmayı atlatamamış gözü kapalı uyuyamıyormuş o neydi laaa Üzüldüm de ama korktum ya

inşalah bi daha öyle manyak biri çıkmaz karşısına. bıçaklamak ne yaa

O pisligi niye goruyon ki onun yuzunu seytan gormesin mi

Iki hafta sonra dedigine gore muallim olabiliemisin aceba dogru mu bikdim kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…