- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Tabiki simdi sen yazmazsan ben yazmazsam nasil biter bdv deki dertlerUlvi vazifelerimiz aksayacak desene
Seninki neliDolapta var ama kim getircek , iyice hımbıllaştım
Cikolatanin resmini mi kiz isvec cikolatasi miçikolata diyorsun da resi atıcam bi sn
bu gunum boyle gectiSagolsin cikolata ye seviyosan balik ye hergun yuruyus yap tempolu
Tabi tabi tabi vucudun bunu kabul ederse
Ozel degilse mevzu tam olarak nedir belki yardimci falan oluruz
Gerci benim hic sevgilim neyin olmadi sacms bi fikir verme taktigi olur ama seni dinlerim olmaz mi
Hwm seans ucreti falanda istemem
Daha 12-13 yaşlarımdaydım Canım sıkılıyor dediğimde halamın komşusu bi kadın "koca mı istiyon demişti" ayı
adres ver gönderim canımCikolatanin resmini mi kiz isvec cikolatasi mi
Kiz banada yollasana ueminle tam depresyon modundayimbattaniyeme sarilmisim yemek tabagim simdi ustumdeydi ama benim çikilatam yok ki
Bak ßimdi niye bsnim.çikilatam püskevitim yok diye olay cikaririm
Batti balik yan gidiyor su saatten sonraArkadaşlar banlanmayız dimiii
Konuyu acan bnm ama yetisemiyom hicbirinize yaaArkadaslar konulara da cvp veryorum amaa canm skiliyor.cani skilan varsa yazsn bekliom
iyi ki açmışın ihtiyacımız varmış teşekkürlerKonuyu acan bnm ama yetisemiyom hicbirinize yaa
Kime dicem hemn diyim.yeniyim ya affederler blkiBatti balik yan gidiyor su saatten sonra
O yakalamadan biz soyleyelim diyorum da dinleyen yok
Konu sahibi sen sole yanlis yere scmisim tasir misin diye belki affeder
Ne demk yetisemwsem deiyi ki açmışın ihtiyacımız varmış teşekkürler
Derdine derman oluyoz iste ne istiyon daha. Msaj yazmaktan sıkılmaya firsat kalmazKonuyu acan bnm ama yetisemiyom hicbirinize yaa
Kiz sen bunlarlada mutlu olmadiysan ikimize beraber psikiyatride süit bi oda ayarlayayimbu gunum boyle gecti
Anlamiyom ki konustuklarnizi herkes ayri bisey konusuyiDerdine derman oluyoz iste ne istiyon daha. Msaj yazmaktan sıkılmaya firsat kalmaz
ayy bana uyarKiz sen bunlarlada mutlu olmadiysan ikimize beraber psikiyatride süit bi oda ayarlayayim
Muhabbetin dibine vururuk cikolatali serumlar falan isteriz
hahahaDaha 12-13 yaşlarımdaydım Canım sıkılıyor dediğimde halamın komşusu bi kadın "koca mı istiyon demişti" ayı
Ben iftar için bebe bisküvisinden pratik yaptım hemen , bisküvikeri dizdim borcama , üstüne de muzlu pudingi döktüm , onun üstüne de damla çikolataları serptim , pasta gibi bi şey olduAyikolreiz .!.:Seninki neli
Ayy adini soylemeye korkuorum suanKime dicem hemn diyim.yeniyim ya affederler blki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?