Caani sıkılan buraya

Valla iyiz cani skilan cokmus heekes geldi.sizde hosgeldiniz
Anam yorgun degilmisiniz ya. Insanda derman kalmaz bide sahura kalkacaksiniz bu saatten sonra. Yatip uyusaniza. Benim sipalar biraksa simdi yatip uyurum
Bütün gün oruçlu oruçlu Birsürü mantı yaptım buzluğa koymalık. Çok yorgunum :/ üstüne bi de sahuru beklemem gerek Uyuya kalmayım beni de alın geyiğe

Bütün gün oruçlu oruçlu Birsürü mantı yaptım buzluğa koymalık. Çok yorgunum :/ üstüne bi de sahuru beklemem gerek Uyuya kalmayım beni de alın geyiğe
Gel bacim gel. Ben mantiyi saglam kafayla yapamam sen oruclu nasil yapmaya cesaret ettin ta. Sabah erken kalkma zorunlulugun yoksa sorun degil de. Erken kalkacaksan sıkınti

Gel bacim gel. Ben mantiyi saglam kafayla yapamam sen oruclu nasil yapmaya cesaret ettin ta. Sabah erken kalkma zorunlulugun yoksa sorun degil de. Erken kalkacaksan sıkınti
Yok çok şükür okul sınav herşey bitti Erken kalkma zorunluluğum yok şimdidlik ama uyumayı da sevmem pek Günü kaybetmiş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…