- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.620
- 598
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Hayalindeki nasil bir pasta bilmiorum ama hayatlar cok fenaKoyunun bulunmadigi yerde keciye abdurrahman celebi denirmis, getir getir
Bende 2tane var. Kiz inatla uyumuyor. Onu uyutmaya calisiyorum. Sabah kalkip ise gidecem dahaHenuz bebis yok benm icerde daha cikmadi gunler kaldi
Nefes alsin yeter tarzindaydi benimki tatli ihtiyacımi giderdiAaaaa seninki de güzel olmuştur
Valla iyiz cani skilan cokmus heekes geldi.sizde hosgeldiniz
Bütün gün oruçlu oruçlu Birsürü mantı yaptım buzluğa koymalık. Çok yorgunum :/ üstüne bi de sahuru beklemem gerek Uyuya kalmayım beni de alın geyiğeAnam yorgun degilmisiniz ya. Insanda derman kalmaz bide sahura kalkacaksiniz bu saatten sonra. Yatip uyusaniza. Benim sipalar biraksa simdi yatip uyurum
Ben alışığım , merak etme , yani dert etmeyanımda kimse yokyalnız yaşıyorum özledim de ailemi. sıkıldım artık.
not : horlamıyorum.
Zati diyetteyim kalsin ozmnHayalindeki nasil bir pasta bilmiorum ama hayatlar cok fena
Ooo zormus isin allh kolaylik versin bnm daha ilk hayirlisiyla.gunler sonra bende burda rahat takilamicam cnm skilmicakBende 2tane var. Kiz inatla uyumuyor. Onu uyutmaya calisiyorum. Sabah kalkip ise gidecem daha
evet ama bi ekşını kalmadıAy konu taşınmış , şükür şükür banlanmiceeeez
Hosgeldin cnm hani bize mantiBütün gün oruçlu oruçlu Birsürü mantı yaptım buzluğa koymalık. Çok yorgunum :/ üstüne bi de sahuru beklemem gerek Uyuya kalmayım beni de alın geyiğe
eee ben alışık değilimBen alışığım , merak etme , yani dert etme
Bunu dene bak , hem basit , hem çok güzel , her çeşit pudingle yapabilirsinNefes alsin yeter tarzindaydi benimki tatli ihtiyacımi giderdi
Hosgeldin cnm hani bize manti
Gel bacim gel. Ben mantiyi saglam kafayla yapamam sen oruclu nasil yapmaya cesaret ettin ta. Sabah erken kalkma zorunlulugun yoksa sorun degil de. Erken kalkacaksan sıkıntiBütün gün oruçlu oruçlu Birsürü mantı yaptım buzluğa koymalık. Çok yorgunum :/ üstüne bi de sahuru beklemem gerek Uyuya kalmayım beni de alın geyiğe
Bastan tav oldun ama nasil diyet bu kiz benimki gibi değil di pazartesi başlayıp sali bitenZati diyetteyim kalsin ozmn
Ay sen horlamıyorum yazmışsın , ben tam tersi okumuşum , kusura bakma arkadaşım , yanlışlık oldueee ben alışık değilim
Yok çok şükür okul sınav herşey bitti Erken kalkma zorunluluğum yok şimdidlik ama uyumayı da sevmem pek Günü kaybetmiş gibi hissediyorumGel bacim gel. Ben mantiyi saglam kafayla yapamam sen oruclu nasil yapmaya cesaret ettin ta. Sabah erken kalkma zorunlulugun yoksa sorun degil de. Erken kalkacaksan sıkınti
Muza bayilirimm zaten hele ki bitter çikolata damlalariiBunu dene bak , hem basit , hem çok güzel , her çeşit pudingle yapabilirsin
Bdv de de eksin yok gunlerdir yaa oyle kaynana elti takiliyoruz bu aralarTabiki simdi sen yazmazsan ben yazmazsam nasil biter bdv deki dertler
alışırız sıkıntı yokAy sen horlamıyorum yazmışsın , ben tam tersi okumuşum , kusura bakma arkadaşım , yanlışlık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?