- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Kargo parasi bosa gitmesiadres ver gönderim canım
Nereye taşınmışKonu tasinmis. Hayirli olsun. :)
Aynen sagolunKonu tasinmis. Hayirli olsun. :)
Ooow guzel olmustur haaBen iftar için bebe bisküvisinden pratik yaptım hemen , bisküvikeri dizdim borcama , üstüne de muzlu pudingi döktüm , onun üstüne de damla çikolataları serptim , pasta gibi bi şey oldu
Hosgeldin o zmnBanada zaman geçmiyor Bacular :))
Tam gun konsepti iste. Bi caylar eksik. Her telden muhabbet varAnlamiyom ki konustuklarnizi herkes ayri bisey konusuyi
ehhühhehehKargo parasi bosa gitmesin IBAN NO vereyim mi ven burdan alirim kendimi dusunuyosam nolayim maksat senin paralar kargolarda ziyan zeban olmasin
Aynen aksama kadar oruclu olunca millet in konusma istahi acildiTam gun konsepti iste. Bi caylar eksik. Her telden muhabbet var
Nereye taşınmış
Geyik sohbeti neNereye taşınmış
Offf seninki daha iyimiş yaaaBen iftar için bebe bisküvisinden pratik yaptım hemen , bisküvikeri dizdim borcama , üstüne de muzlu pudingi döktüm , onun üstüne de damla çikolataları serptim , pasta gibi bi şey oldu
Tamam sen çıkınını bohcani nwyin topla sevdiklerinle vedalasayy bana uyar
Valla iyiz cani skilan cokmus heekes geldi.sizde hosgeldinizSizinle birlikte 3. geyik topiğim.
Ne yapıp durursunuz kızlar?
Anam yorgun degilmisiniz ya. Insanda derman kalmaz bide sahura kalkacaksiniz bu saatten sonra. Yatip uyusaniza. Benim sipalar biraksa simdi yatip uyurumAynen aksama kadar oruclu olunca millet in konusma istahi acildi
yanımda kimse yokTamam sen çıkınını bohcani nwyin topla sevdiklerinle vedalas
Diplot:horluyomusun bakim
Sonucta ayni odayi paylasicaz
Aaaaa seninki de güzel olmuşturOfff seninki daha iyimiş yaaa
tirsa tirsa geyik yapiyorduk ki konu geyige tasindi heyecani kalmadi dagilinSizinle birlikte 3. geyik topiğim.
Ne yapıp durursunuz kızlar?
Henuz bebis yok benm icerde daha cikmadi gunler kaldiAnam yorgun degilmisiniz ya. Insanda derman kalmaz bide sahura kalkacaksiniz bu saatten sonra. Yatip uyusaniza. Benim sipalar biraksa simdi yatip uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?