Çağırılmadığım düğün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok çirkin insanlar varmış çevrenizde. Belli ki canınızı yakmaya çalışıyorlar. Böylelerine cevap verilmez tabi. En güzel cevap yok saymak, hayatınıza bakmak. Başlarına gelse de anlayacaklarını sanmıyorum, anlasalar da kıymeti yok ki zaten.

Halanızın, kuzeninizin yaptığı dev ayıp ama babanız bırakın küçük müçük altını, sağlam tepki vermesi gerekir.
Bir kere evlenmişseniz ne olmuş, hayatın sonu mu? Kime ne? Nişanlınızla aranız iyi mi bitti gitti. O ilk defa evleniyorsa sizin çevrenize bu niye dert oluyor, nişanlınıza gmre bu sorun değil,zaten sorun etse sizle olmazdı. Boşverin,amiyena tabirler eşeğin kuyruğunu meydanda kesme, kimi uzun der kimi kısa. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz, sana ne seyin2, hem de direkt olarak küt diye. Alınan alınır, böylece fazlalıklar çıkar hayatınızdan.

İşte hep bu yüzden akrabalardan uzak duruyorum geçen haftasonu dayımın düğünü vardı mesela gitmedim soranlara canım istemiyor diyrum ne takıyosunuz ya şu insancıkları kendi kıskançlık hasetlerini ifade etmişler sadece kıskanan insanın aklına gelir bu beni kıskanıyor diye düşünmek boşverin ama ben olsam ne yapar eder babamın gitmesine engel olurdum kendi düğünüme de davet etmezdim

Ah canım güzel yüreğin ve düşüncelerin için Allah bin kere razı olsun. İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz ama aksi bir durum olsa gerçekten bu insanlar fırsat kolluyor olacaklar.
Allah senden de razı olsun canım işte o fesat yurekli asıl negatif elektrik saçan insanlar hayatımızdan nekadar uzak olurlarsa emin ol dahada mutlu olacaz. Hep kollarlar zaten ben buldum aen bulamadın havasındalar..
Misal ben evli değilim daha öncede evlenmedim ama kendileri evlendiği için yada evlenecekleri için aklınca beni küçümseyenler yada laf sokan kişilerin kendileri yada kişilerin kızları oğulları inan çok mutsuz kimi zorla evliliği devam ettiriyo kimi boşandı.. ben hala anamın babamın dizinin dibindeyim şükür Allah hayırlı olanı versin hayırsız değilse vermesin yada hayra guzele cevirip versin. Tamam evlenmek güzel anlaltıktan sevdikten tamam bu insan dedikten sonra ama sırf adı evlendi olsun yada ben evlendim siz evlenemediniz diye olmasındansa bekarlık daha iyi daha evla kimin neyin ne hayırlı olduğunu Mevlam bilir. Öle konuşmayla olmuyo o işlerr

Yaştan vurmak istemiyorum asla ama kızı benden büyük. Ve evlenmek için gerçekten çok çaba sarf etti.
Sürekli platonik aşık olup , gerçek sanıyordu.
Zaten düşünün nişanlandığını bile bir sır gibi sakladı. Nazar edeceğimizden korkuyor.

ya sen nasıl çıktın o sülaleden kaj?
bir değil iki değil.. ne sığ kafalı insanlar yahu.
halana hiç bir şey deme şimdilik.. bekle sabırla.
Aslında şöyle düşünüyorum. Benim babamın durumu her zaman çok şükür çok iyi oldu. Eski eş kişisi de çok iyi bir düğün yapmıştı. Ailesinin durumu kötü de değildi. Hani evimiz ,arabamız vardı. Görünüş olarakta tüm kuzenlerimin eşinden daha iyiydi( bunu kendileri söyledi)
Ondan boşanınca yüzüme Allahtan daha ne istedin diyen bile oldu. Ben şımarıklıktan boşanmışım gibi :)
Şimdi ki nişanlımın da durumu iyi olduğu için sanırım bu kız neden yeniden evleniyor diye deliriyorlar.
38 yaşında kuzenim beni engellemiş instadan düşün:))

Ne oldum degil ne olacagim demeli
Acaba halan kizinin gelecegini garantiye mi almis?
Nereden emin kendi kizinin da boyle birsey tecrube etmeyeceginden?
Nasilsa bir firsatini bulursun Hic de icinde kalmasin vur yuzune ne kadar fesat ici kara olduklarini

Zar zor bi koca bulmus elimden kacmasin diyordur. Boyle tipler her seyi nazara baglar. Salakliklarina degil de

Zar zor bi koca bulmus elimden kacmasin diyordur. Boyle tipler her seyi nazara baglar. Salakliklarina degil de
En üzüldüğümde , başka bir kuzenim var o dul kaldı. Eşi vefat etti. Eşinden kalan bir maaşı var onla geçinmeye çalışıyor. O gelmesin diye kendini yerden yere atmış. Gelirde nazar edermiş, nişanlılığı bozulurmuş.
Acaba nişanlısı bu yönlerinin farkında mı ?

E tabi onların mantığına göre yağlı kapı(özür dilerim bu cümle için) bulmuşsunuz dul halinizle, onların kızları ya bulamıyor ya da buldukları züğürt onların mantığı bu.

O haladan sadece sende yok bizde de var. Kardeşim nişanlanıp ayrıldı diye öyle kısmetler! buldu ki kardeşime. Kendinden 10-15 yaş büyük keli mi dersin şişmanı mı dersin. Hani küçümsemek için yazmıyorum ama babam gibi duran adamlardı o anlamda. Üç beş çocuklu birini bulsa onu da getirirdi eminim. Çünkü nişanlandı ayrıldı artık birini zor bulur. Bir de beğenmeyince hemen fitne, yoksa hala unutamadın mı filan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…