general mobıle ın telefonları var onlara bakın bı ozellıklerı tam olarak aynı oluyor çakmasını almayın arkadaslarına rezıl olurMerhaba esimin kizi bu sene liseye baslicak doğum günü hediyesi olarak note 2 istiyor tabiki bizim bütçe boyle bi telefona el vermiyo verse de babamizin alacagini sanmiyorum zaten kaybeder düşürür diye bu telefonlarin çakmasi var kullanan yada çevresinde kullanan var mi acaba nasil kizimiz maalesef görüntü olarak bunu istiyor bizde 400 TL verip 2 ay kullanacagi bi telde almak istemiyoruz
general mobıle ın telefonları var onlara bakın bı ozellıklerı tam olarak aynı oluyor çakmasını almayın arkadaslarına rezıl olur
Aslinaa şuan bütçe yok telefona ayiracak ama kizimiz bizim istediğimiz yere yerleşti ve bu zamana kadar babasindan birşey istemedi kirmak istemiyoruz ama malum okul sezonu masraflar artiyo görünüm bakiminda büyük bi tel. İstiyor bizde ne yapcagimizi sasirdik artik taksit olayida yok
Evkur gibi mağazalar senetle taksit yapıyor söz vermişsiniz sanırım. Çakma falan almayın daha uygun ya da temiz 2. El telefonlara bakın.Aslinaa şuan bütçe yok telefona ayiracak ama kizimiz bizim istediğimiz yere yerleşti ve bu zamana kadar babasindan birşey istemedi kirmak istemiyoruz ama malum okul sezonu masraflar artiyo görünüm bakiminda büyük bi tel. İstiyor bizde ne yapcagimizi sasirdik artik taksit olayida yok
Teyzem almış geçenlerde onlardan. 3. gün elinde patladı. Kinaye yapmıyorum gerçekten patladı, 3 parmağında ikinci dereceden yanık var. Aman diyeyim.Merhaba esimin kizi bu sene liseye baslicak doğum günü hediyesi olarak note 2 istiyor tabiki bizim bütçe boyle bi telefona el vermiyo verse de babamizin alacagini sanmiyorum zaten kaybeder düşürür diye bu telefonlarin çakmasi var kullanan yada çevresinde kullanan var mi acaba nasil kizimiz maalesef görüntü olarak bunu istiyor bizde 400 TL verip 2 ay kullanacagi bi telde almak istemiyoruz
tugen,Cakma bizde istemiyoruz ama 1 aylik gelirimizden yuksek fiyatli bi telefon isteyince sadece düşündük nasil olur kullanim bakimindan diye zaten nafaka oduyoruz malum bizimde çoluk çocuk var yarisini annesi yarisini biz verelim dedik ona da yanasmiyolar sanirim bize kizimiz ikna etmek kaliyo zaten arkadaş ta yazmis elinde patladi diye sagliklari herşeyden onemli
Sabah sabah konuyu görünce aklıma geldi. Gsm firmaları telefona taahhüt yapıyor, faturanıza yansıyor taksitler 2 yıl boyunca. Biz hep öyle aldık telefonlarımızı. 500 lira civarı sonny'nin ve htc'nin güzel telefonları var. Yeğenime sony experia tipo almıştık, aylık taksidi 15 lira geliyor. Tavsiye ederim.Allah korusun bende aman dedim simdi dediğim gibi öyle bi bütçe yok tel. Almak için olsa da babasi almaz zaten kirar kaybeder diye başka bi telefon için ortak yol bulmak lazim gencler maalesef almis bahsini gitmiş tamamen ozentilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?