Kıymetini bilinben benn günüm 4 saat mis otur cayini kahveni insan gibi ic. cocuk derdi tasasini unutup relaxleyip geliyorum
hm isim cok stressli ama cocuk stressi gibi koymuyor.
Oturduğum yerde arkadaş çevre edinemedim. Çünkü bayağı kötü bir yerde oturuyorum. Sosyal faaliyet için alan yok. Küçücük çocukla dışarıya çıkmak açılmak zor oluyor. Kendimi eve hapsolmuş gibi hissediyorum. Bu yüzden sosyal anlamda çalışırsam iyi geleceğini düşünmüştüm.Maddiyat ya da meslegi çoook sevmek disinda sosyallesmek için calismak bana asiri sacma geliyor. Sosyalleşecek bir sürü alan varken neden sabahin korunden aksama kadar birilerinin işlerini yapar insan? Bizim milletin sosyallesmekten anladigi calismak niyeyse...
Nebileyim gez, spor yap, hobi edin yani canin isteyince evde cocugunla ol, canin isteyince o gun evde ol. İş yeri boyle keyfi seyleri kaldirmaz genelde.
Bunlari maddiyat sorunum, kaygim yok, sosyallesmek icin calismak istedim yazdiniz diye yazdim.
alışılıyor zamanla benimki de 3 yaşında 4 ay oldu işe döneli akşam eve gittinizde keyfi yerinde karşılıyor ise sizi sıkıntı yok demektir ben ilk gün çok zorlandım sagolsun bir abla dediki sen 3 yasına kadar yanındaymışsın ben 4 aylıkken bırakıp işe geldim birde böyle düşünmek lazım canları sağ olsun sağlıkları yerinde olsun çok dert etmeyin gerisini aksam gidince oyunlar oynayın onunla kaliteli vakit diyorlar ya işte ondan çok hoşlarına gidiyor yarım saat bile olsa Allah kolaylık verisn hepimize.Merhaba arkadaşlar
Bugün 2.günüm çalışmaya başlayalı. Ama içim çok huzursuz çok mutsuzum 2 yaşındaki kızımı bırakıp çalıştığım için. Sizde ilk zamanlarda böyle miydiniz. Kızıma babası bakıyor akşam ben gelince o işe gidiyor.
Evde oturunca çalışmak isterdim mutlu olacağımı sanıyordum. Ama şimdi çok mutsuzum. Açıkçası maddiyat için değil sosyal olmak için çalışmak istemiştim. Ama mutlu olamıyorum sizde başlarda böylemiydiniz. Alıştınız mı veya alışırmıyım gün geçtikçe.
3 yaşına kadar yanında olmak isterdim en azından tuvalet eğitimi için. Acele davrandım açıkcası.alışılıyor zamanla benimki de 3 yaşında 4 ay oldu işe döneli akşam eve gittinizde keyfi yerinde karşılıyor ise sizi sıkıntı yok demektir ben ilk gün çok zorlandım sagolsun bir abla dediki sen 3 yasına kadar yanındaymışsın ben 4 aylıkken bırakıp işe geldim birde böyle düşünmek lazım canları sağ olsun sağlıkları yerinde olsun çok dert etmeyin gerisini aksam gidince oyunlar oynayın onunla kaliteli vakit diyorlar ya işte ondan çok hoşlarına gidiyor yarım saat bile olsa Allah kolaylık verisn hepimize.
Evet bende bunun için çalışmak istedim ama herşey o kadar kadınların üstüne yükki insan kaldıramıyorİsterse kocaniz trilyoner olsun, calisin, bin liraniz da olsa sizin bin liraniz olsun.
Gelir durumu kişiden kişiye değişir. Herkes aynı durumda değil. Tabi günün ayın sonunda insanın kendi parasını kazanmak daha güzel. Çok şükür eşimin maaşı yetiyor ve işinin dışında birlikte de ayrı bir iş yapıyoruz ama benim için zaman geçmiyor evde.Sadece kocalarının maaşıyla, her istediğini yapan her istediğini alan her yere giden haftanın bir kaç günüdışarda yemek yiyen, kadınların kocaları kaç para kazanıyor gerçekten merak ediyorum
Sadece kocalarının maaşıyla, her istediğini yapan her istediğini alan her yere giden haftanın bir kaç günüdışarda yemek yiyen, kadınların kocaları kaç para kazanıyor gerçekten merak ediyorum
Valla doğru söylüyorsunuz hayat bu ne olacağı belli değil.Çocuğuma bakıcı bakiyor kızım 2 yaşında zerre vicdan azabı duymuyorum. Ayaklanırim üzerinde durduğum için, maddi bağımsızlığım olduğu için, yarın bir gün kızımın babası hayatımızdan gitse ona bakabilecek maddi güçte olduğum için zerre vicdan azabı duymuyorum. Aksine ileride kizimin benimle gurur duymasını bekliyorum.
Herkesin sabit maaşı olmadığını gayet iyi biliyorum. Ki kendi işimi yapıyorum. Ama 30000 maaşı olan bir erkeğin de karısının evde oturmasını istemesi mantığıma sığmıyor. Tabi gezme alışveriş kalitesi herkesin farklıdır.Ulkedeki herkesin sabit bir maaş miktari aldigini mi saniyorsunuz??
Tek maaşı 25-30bin olan tanidigim insanlar var ki daha yukaridakilere baksam 25-30 uçuk bile sayilmaz.
Eşimin maaşi 25-30 degil ama gezmeme, sporuma, alisverisime yeterli geliyor ki yapabiliyorum.
İşte neye göre şükür. Yani öyle bir anlatılıyor ki trilyonluk evlerde oturuluyor, vakkodan aşagıda giyilmiyor, her gün boğazda yemek yeniliyor.Gelir durumu kişiden kişiye değişir. Herkes aynı durumda değil. Tabi günün ayın sonunda insanın kendi parasını kazanmak daha güzel. Çok şükür eşimin maaşı yetiyor ve işinin dışında birlikte de ayrı bir iş yapıyoruz ama benim için zaman geçmiyor evde.
Herkesin sabit maaşı olmadığını gayet iyi biliyorum. Ki kendi işimi yapıyorum. Ama 30000 maaşı olan bir erkeğin de karısının evde oturmasını istemesi mantığıma sığmıyor. Tabi gezme alışveriş kalitesi herkesin farklıdır.
soruyorlar canım hem beni hem babasını soruyor. Oğlum iki yaşında 9 aydır çalışıyorum. İçiimdeki burukluk hiç gitmiyor. Ben gelince babasını soruyor baba işte mama getirecek diyorum biraz duraksıyor onu meşgul etmeye çalışıyorum.Bu burukluk hiç geçmeyecek sanırım.Eşim seni soruyor diyor evin içinde anne nerdesin diyormuş o yüzden çok üzüldüm
Çocuğun çok ufak maddi durumda iyiyse neden şuan çalışıyorsun şimdi yine beni taslayanlar gelecek ama ben olsam çocuğum o kadar ufakken calismazdimMerhaba arkadaşlar
Bugün 2.günüm çalışmaya başlayalı. Ama içim çok huzursuz çok mutsuzum 2 yaşındaki kızımı bırakıp çalıştığım için. Sizde ilk zamanlarda böyle miydiniz. Kızıma babası bakıyor akşam ben gelince o işe gidiyor.
Evde oturunca çalışmak isterdim mutlu olacağımı sanıyordum. Ama şimdi çok mutsuzum. Açıkçası maddiyat için değil sosyal olmak için çalışmak istemiştim. Ama mutlu olamıyorum sizde başlarda böylemiydiniz. Alıştınız mı veya alışırmıyım gün geçtikçe.
evet tuvalet eğitimi oldugunda daha rahat oluyor bakan içinde ama yapacak bir şey yok tuvalet eğitimi zamanı izin alırsınız bir süre ne iş yapıyorsunuz bu arada3 yaşına kadar yanında olmak isterdim en azından tuvalet eğitimi için. Acele davrandım açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?