- Konu Sahibi gelinciK8787
-
eşinden paraalıyorsan maaş kartını ona veriyorsan sen neden çalışıyorsun ki o zaman .ben bu tür evlilikleri ekonomik ortaklık olarak görüyorum .bir erkek karısının parasına dokunmamalı bence .madem evi idare edemeyeceksin ne evleniyorsun yani karına mı güvendin .çok saçma .ben bu erkek yapısını anlayamıyorum .bir keresinde evlenmeden önce birinle tanışmıştım o zaman çalışıyordum iyi maaşım vardı .neyse tanıştık ettik ciddi düşündüğünü söyledi niyetini ok dedim bende sonra soru kaç para alıyorsun den .bende şöle dedim bir erkeğin bile maaşı sorulmazken kadının maaşını soran erkekten bana hayır gelmez hadi işine sonra bidaha görüşmedim .çok şükür .ben bile bilmem eşimin ne kadar aldığını hiç sormadım bile .
Maaş kartını veren tüm kadınların bahanesi faturalarla uğraşamam mı, siz uğraşmayın eşiniz kendi maaşından ödesin madem, maaş alınca sadece faturamı ödeniyo
Yahu bende bu agresifliği anlamıyorum. "Maaş kartım bende asla kocama vermem, o kim oluyorki, gerekirse onun da maaşını alırım ona zırnık koklatmam, ben çalışıyorum benim param ona noluyor, benim paramsa harcamak da benim hakkım, bana mı güvendi de evlendi, geçindirsin evini" desem sanırım benden iyisi olmazdı. Elbetteki maaş alınca sadece fatura ödenmiyor, ama ben istediğim zaman istediğim kadar parayı alırım. Kredi kartım sorgusuz sualsiz ödenir. eeee ?? Eşimin maaşının 2/3'ü krediye kesiliyor zati. Neyle ödesin adamceğiz onca şeyi. Kaç defa söyledi al şu kartları biraz da ben rahat edeyim diye ama yemezler.
Yahu bende bu agresifliği anlamıyorum. "Maaş kartım bende asla kocama vermem, o kim oluyorki, gerekirse onun da maaşını alırım ona zırnık koklatmam, ben çalışıyorum benim param ona noluyor, benim paramsa harcamak da benim hakkım, bana mı güvendi de evlendi, geçindirsin evini" desem sanırım benden iyisi olmazdı. Elbetteki maaş alınca sadece fatura ödenmiyor, ama ben istediğim zaman istediğim kadar parayı alırım. Kredi kartım sorgusuz sualsiz ödenir. eeee ?? Eşimin maaşının 2/3'ü krediye kesiliyor zati. Neyle ödesin adamceğiz onca şeyi. Kaç defa söyledi al şu kartları biraz da ben rahat edeyim diye ama yemezler.
bana eşim bir gün dese maaş kartın bende dursun benden harclık iste o zaman ne düşünürüm biliyormusunuz,benım evi idare edemedıgımı,düzensiz para harcadıgımı ya da parayı nereye harcadıgımı görmek için bunu yapıyor ,bir nevi güvenle alakalı degılmıdır?
Ya da ben erkeğim evi ben geçindiririm egosu gelir aklıma, sence?
Kimse kimseye maasini vermiyor
cunku senin maasin benim maasim olayi yok
her sey ortak...
Maaş kartını veren tüm kadınların bahanesi faturalarla uğraşamam mı, siz uğraşmayın eşiniz kendi maaşından ödesin madem, maaş alınca sadece faturamı ödeniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?