- Konu Sahibi gelinciK8787
-
eşinden paraalıyorsan maaş kartını ona veriyorsan sen neden çalışıyorsun ki o zaman .ben bu tür evlilikleri ekonomik ortaklık olarak görüyorum .bir erkek karısının parasına dokunmamalı bence .madem evi idare edemeyeceksin ne evleniyorsun yani karına mı güvendin .çok saçma .ben bu erkek yapısını anlayamıyorum .bir keresinde evlenmeden önce birinle tanışmıştım o zaman çalışıyordum iyi maaşım vardı .neyse tanıştık ettik ciddi düşündüğünü söyledi niyetini ok dedim bende sonra soru kaç para alıyorsun den .bende şöle dedim bir erkeğin bile maaşı sorulmazken kadının maaşını soran erkekten bana hayır gelmez hadi işine sonra bidaha görüşmedim .çok şükür .ben bile bilmem eşimin ne kadar aldığını hiç sormadım bile .
eşinden paraalıyorsan maaş kartını ona veriyorsan sen neden çalışıyorsun ki o zaman .ben bu tür evlilikleri ekonomik ortaklık olarak görüyorum .bir erkek karısının parasına dokunmamalı bence .madem evi idare edemeyeceksin ne evleniyorsun yani karına mı güvendin .çok saçma .ben bu erkek yapısını anlayamıyorum .bir keresinde evlenmeden önce birinle tanışmıştım o zaman çalışıyordum iyi maaşım vardı .neyse tanıştık ettik ciddi düşündüğünü söyledi niyetini ok dedim bende sonra soru kaç para alıyorsun den .bende şöle dedim bir erkeğin bile maaşı sorulmazken kadının maaşını soran erkekten bana hayır gelmez hadi işine sonra bidaha görüşmedim .çok şükür .ben bile bilmem eşimin ne kadar aldığını hiç sormadım bile .
bunu sen mi söylüyorsun
şu çalışmayıp evde oturan kadınların da
koca eve bakmak zorunda çalışan kadınların paraları için evleniliyor demiyorlar mı kan beynime sıçrıyor
yahu ne alaka sen o zaman doktor maaşı dolgun seni rahat ettirir diye mi evlendin
şu genellemeden vazgeç artık
çalışan kadınların hepsi ezilmiyor
insanlar kocaları olmadan da bişeyler başarmak
ayakta durabilmek için çalışıyor
her erkekte senin dediğin gibi paralı kadın buldu diye evlenmiyor
aşk sevgi denen şeyler de var evliliklerde
ben oturayım keyfime bakayım kocam bana bakmak zorunda ohh sefam olsun diyemiyorum ben üzgünüm
eşim istediği için değil ben çalışmak istiyorum diye çalışıyorum evime de yardımda bulunuyorum
yoksa eşim gerekirse 2 işte çalışır bana da evine de bakar çok şükür
bunu sen mi söylüyorsun
şu çalışmayıp evde oturan kadınların da
koca eve bakmak zorunda çalışan kadınların paraları için evleniliyor demiyorlar mı kan beynime sıçrıyor
yahu ne alaka sen o zaman doktor maaşı dolgun seni rahat ettirir diye mi evlendin
şu genellemeden vazgeç artık
çalışan kadınların hepsi ezilmiyor
insanlar kocaları olmadan da bişeyler başarmak
ayakta durabilmek için çalışıyor
her erkekte senin dediğin gibi paralı kadın buldu diye evlenmiyor
aşk sevgi denen şeyler de var evliliklerde
ben oturayım keyfime bakayım kocam bana bakmak zorunda ohh sefam olsun diyemiyorum ben üzgünüm
eşim istediği için değil ben çalışmak istiyorum diye çalışıyorum evime de yardımda bulunuyorum
yoksa eşim gerekirse 2 işte çalışır bana da evine de bakar çok şükür
kocamın "paralarımı sömürmesi" için çalıştığım mesaim bitti üzgünüm
Ben kadının maaşını erkeğin almasını doğru bulmuyorum bana ters geliyor erkek bakmakla yükümlü zaten onun görevi evi geçindirmek kadına güvenip mi yuva kuruluyor idareyi eline alıyorsa bunu kendi maaşıyla yapmalı... çok ihtiyaç olur kadın vermek ister o zaman ayrı...yatırım yapmak güzel ama gezmek giyinmek tatile çıkmakta bir ihitiyaçtır daha çok yeni evliler herşey zamanında yaşanınca güzeldir... çocuk olunca zaten rahat rahat keyfi harcama yapamayacaklar belki tatile çıkmak bile lüks gelecek, çocuk her zaman önceliği olacak...şimdi ev alalım hadi birde arabamız olsun sonra çocuğun masrafları sonra eğitimine harcayalım okutalım sonra çocuğa iş kuralım evlendirelim destek olalım derken bir bakmışsın ömür bitmiş kendiniz için bişi yaşayamamışsınız
banka işleriyle uğraşmayı sevmiyorum diyen arkadaşlarım neden internet bankacılığı kullanmıyosunuz uğraşıcak bişey yok, ben bi yandan kk'ya girip bi yandan kart borcumu telefon su elektrik digitürk vs gibi borçlarımı bu şekilde ödüyorum
erkek bakmaklamı yükümlü? boşansan nolucak Allah korusun bu seferde baban bakmakla yükümlü, sen de yemekle ve ev işiyle yükümlüsün o zaman okumanada gerek yok ya da kadınlar için sadece domestiklik diye bi bölüm olmalı okullarda
ben kesinlikle kendim istediğim için çalışıyorum yıllarca dirsek çürüttüm sınav stresi yaşadım memur oldum, evlenmesemde çalışırdım yani olay eş değil, ayrıca eşim holding sahibi olsa yine çalışırdım çünkü bugün çok zengin olur iyi yaşarım, yarın ne olacağı belli olmaz, babamla annem bigün tartışıyolardı babannemler hakkında, annem diğer çocuklara değilde sadece babama yüklenilmesine çok kızıyodu babam aynen şunu dedi: yiyolarsa benim yemeğimi yiyolar benim evime geliyolar, sen necisin, annem ev hanımıydı hiç para sıkıntısı çekmedi ama bu laf ona yetti bana and verdirdi işini eline almadan evlenmiceksin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?