Çalışan evli bayanlarin eve katkıda bulunma sorunsalı

Ben de acaip gıcık oluyorum cok iyi demissiniz

Ben öğretmenim, eşim polis. Benim ek derslerle birlikte 8 - 8 bin 500 civarı giriyor eve 3 bini ev kredisine 4 bin kadarı da kredi kartlarına gidiyor. Ek dersim 500 de olsa 1500 de olsa (aydan aya değişiyor takviye kurslarından dolayı) bana kalıyor çoğunlukla ek masraf çıkmamışsa. Maaşta kredi, kredi kartı ve faturalar ödendikten sonra kalan varsa eşim 200-300 lirasını kendine alıp kalanını bırakıyor bana. Bu ay ev kredisi bitiyor inşallah, sonrası maaşım ek dersim büyük oranda bana kalır. Hoş zaten kendime harcamayı da pek bilmiyorum ben kızım ve eşimle yeriz yine yersek

Altı buçuk bin nedir ya... Öğretmendiniz bir de. Konuyu okuyana kadar gözüm deşildi resmen... Soruya gelince, evlilik ortaklıktır kadının erkeğe yamanması ya da kadının hem evde hem işte çalışıp eşek yerine konulması değildir. Ikiniz de kazanıyorsanız ikiniz de harcayacaksınız. Tabi bu arada ev işlerini de birlikte yapacaksınız.

Konu eski arkadaslar..
Bu konu sahibi boşanma aşamasında idi diye hatırlıyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…