- 26 Mayıs 2018
- 11
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi zalimsin_hayat35
-
herdilde konuşuyorum ama eşim pek anlayışlı değil sanırım şakya vuruyor dalgaya vuruyor bir yaparsa arkası gelmiyor çok yoruldum salıyorum kendimi işter istemez bende ev işi konusunda ama içimde rahat etmiyor hiçBence oturup konuşun madde madde anlatın güzellikle iyilikle
Sizin 12 saat çalıştığınızı onun 8 saat çalıştığını bu yüzden çok yoruldugunuzu ve yardıma ihtiyacımız olduğunu söyleyin
Evlilik te kadının yapıcağı şeyler belli erkeğin yapıcağı şeyler belli modundan çıkmasını sağlayın muhtemelen böyle düşündüğü için yardım etmiyor... hee işi beraber yapmayı teklif edin yavaş yavaş önce yemekten başlayın sonra kahvaltı 1 2 hafta sonra da temizlikte size yardım etmesini rica edersiniz
En son olarak baktınız kabul etmiyor ya temizlikçi tutucaksiniz yada iş degistiriceksiniz daha az calisicaksiniz oda olmadi ihtiyacınız çok yoksa bir süre izine çıkın yada işi bırakın.... sağlığınız herşeyden önemli sadece vücut sağlığı değil ruhsal sağlıkta öyle bu durumun sizi çok yiprattiginizi düşünerek yorum yapıyorum... umarım en kısa zaman da halledersiniz
anlayışsız olunca eş ne yapacağımı nasıl uzlaşacağımı şaşırdım yeni yöntemler arıyorum artık sizlerden fikir almaya geldim.Ev işinin kadına zimmetlenmesine sinir oluyorum.
Eşim bana ev işlerinde yardım etmiyor denmesine bile gıcığım :))) benim işim değil ki bana yardım etsin. İkimizin görevidir ikimiz çalışıyorsak net.
12 saat neden calisiyorsunuz?
Mesleginiz ne?
12 saat calisiyorsaniz izin gununuz kac tane?
Hep mi 12 saat yoksa bir sureligine mi?
Bence oncelikle is degistirin.
evet iş konusunda şanssızım biraz su ve tüp bayisinde tüp sorumluluklar üstümde 12 saat mesaimiz var malum tüp ve su ne zaman biteceği belli olmuyor :) daha dursak nöbete bile istiyor insanlar
Bunun disinda ev islerini paylasmiyorsaniz temizlikci alin. Gerekirse esiniz az yesin. Köle degilsiniz; ki calisma saatleriniz köle gibi.
evet iş konusunda şanssızım biraz su ve tüp bayisinde tüp sorumluluklar üstümde 12 saat mesaimiz var malum tüp ve su ne zaman biteceği belli olmuyor :) daha dursak nöbete bile istiyor insanlar12 saat neden calisiyorsunuz?
Mesleginiz ne?
12 saat calisiyorsaniz izin gununuz kac tane?
Hep mi 12 saat yoksa bir sureligine mi?
Bence oncelikle is degistirin.
Bunun disinda ev islerini paylasmiyorsaniz temizlikci alin. Gerekirse esiniz az yesin. Köle degilsiniz; ki calisma saatleriniz köle gibi.
Duygu sömürüsü yap. Yarın bana bir şey olursa biz en kim bakar yalnızız falan diye. Ara sıra da çok yorulduğunu bu şekilde yoğun hayata dayanamamaktan hasta olmaktan korktuğunu söyle.Merhabalar;
ben sürekli çalışan evli bir kadınım hem ev hem iş haliyle çok yoruluyorum eşimde çalışıyor ancak o vardiyalı çalıştığı için genelde hep benden çok önce evde olma fırsatı var ben 12 saat çalışırken eşim 8 saat çalışıyor ayrıca çoğu zaman benden 5 saat önce evde oluyor. haliyle benimde ondan beklentilerim daha fazla oluyor .
fakat eşim saolsun yapmadığı gibi birde ortalığı dağıtıyor tabi ki ben bu durumda söyleniyorum kızıyorum (iyi dillede konuştum oda olmadı ) anlıyacağınız umursamıyor zorla bazen bi paspas işi filan kitlerim ona
okadar hakkını yemiyim geçenlerde bide yemek yaptırdım söyleye söyleye gaza getirerek.
eşim elinden iş gelen birirdir istediği zaman yapmayacağı yemekte işte yoktur kaynanama çekmiş galiba eli yatkındır aslında. ama yapmıyor onu kullanıyormuşum eziyormuşum gibi hissediyor dile getiriryor bende bu durumda hem üzülüyorum hemde kızıyorum. nasıl uzlaşırım bu konuda onunla bazen hakikatten çok sinirleniyorum kendimi zor tututyorum napayım sizce yoruldum artık dinlenecek zaman bulamıyorum kendime
Bunu dile getirdiğinde "Ben de çalışıp para getirirken kullanılmış hissediyorum" diyin bakalım, ne diyecek?onu kullanıyormuşum eziyormuşum gibi hissediyor dile getiriryor
eve kadın alma konusunda bir türlü süreklileştiremedim 1 kere alıyorum düzenli almak istiyorum ama aldığım kişi o kadar savsaklıyorki arkasından kendim yapıyorum buda beni iyice sinir ediyor yemek konusu tek şanssızlığım annelerimizin yakınımızda olmayışı bide çokta yardımsever bir aileye sahip olmayışımız var tabi allahtan çocuk yok.ben haftada bir kadın alıyorum. çamaşır yıkamak ve yemekten başka bir şey yapmıyorum. neden kendinizi bunkadar yoruyorsunuz. yemeği bile haftada 2 annemden haftada 2 dışarıdan hallediyorum kalan 3 günde bi şekilde halloluyor. bu kadar yıpratmayın kendinizi
evet iş konusunda şanssızım biraz su ve tüp bayisinde tüp sorumluluklar üstümde 12 saat mesaimiz var malum tüp ve su ne zaman biteceği belli olmuyor :) daha dursak nöbete bile istiyor insanlar
Annenizinde bir kadin ve yillarca haftada yedigun yemek yaptigini ve Onunda bikabilecegini dusunerek ve affiniza siginarak annenizin gunahi ne diye sormak istiyorum,bir Anne olarak:)) Annenizden 2 gun yemek yemeniz haricinde sizi tebrik ediyorum,yaptiklarinizdan dolayi:)ben haftada bir kadın alıyorum. çamaşır yıkamak ve yemekten başka bir şey yapmıyorum. neden kendinizi bunkadar yoruyorsunuz. yemeği bile haftada 2 annemden haftada 2 dışarıdan hallediyorum kalan 3 günde bi şekilde halloluyor. bu kadar yıpratmayın kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?