- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi zalimsin_hayat35
-
Benim yazdığımın neresinden çıkardın bunu bilmiyorum ben ev işini kadın yapar diye bişey yazmadım çünkü yada bunu ima edecek bişey. ben sadece, evliliğin, eşim evişi yapmıyor gibi aptalca bi neden yüzünden bitmemesinden yanayım ama sen bak cümlen kabak gibi ortada evlilik sizin olmayınca BOŞAN demesi ne kadar kolay geliyor siz ve sizin gibilere. Sizin adınıza ben utandım
BOŞAN demedin evet ama " böyle adamlara ve böyle adamlara katlanan kadınlara inanamıyorum" ne demek !!!!alıntıladığın ve boşan dediğimi iddia ettiğin mesajın neresinde BOŞAN demişim? ya da bunu ima edecek bişey yazmışım?
gece gece canın sıkıldı ya da feci bir yaran var gocundun herhalde...
hadi kalk kocana bir çay koy, çok takıldın buralarda
BOŞAN demedin evet ama " böyle adamlara ve böyle adamlara katlanan kadınlara inanamıyorum" ne demek !!!!
Benim yaram da yok şükür gocunduğum bişey de, ayrıca bir kaç ay sonra düğünüm var evlendiğim zaman, güçlü kadın olacam ben diye evliliğimin temeline dinamit koymam, karşı tarafa bişeyleri yaptıracaksa insan aklıyla yaptırmalı çünkü Güçlü kadın olmak ayrı birşeydir aptal kadın olmak ayrı bişey bu ayrımı doğru yapmak lazım...
Vuuuuu süper kıvırıyorsunuzEvet inanamıyorum buna katlanan kadınlara,konu sahibi de katlanamıyor ki gelmiş buraya konu açmış çözüm arıyor. Katlanıyor olsa çare aramazdı değil mi? Bu durumda kendisi katlanan kadın kategorisine, dolayısıyla benim inanamadığım kadın kategorisime girmiyor. Şimdi bunun neresinde boşan demiş oluyorum?
İlkokulda okuma parçalarının sonunda "okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim" diye bir bölüm olurdu, ne kadar gerekli oldugunu sizin gibileri gördükçe daha iyi anlıyorum.
Şimdi o tertemiz beynini alıp bana sataşmayı bırak olur mu? Zira şu forumda böylesi seviyesiz bir muhabbete ilk kez giriyorum ve uzamasını istemiyorum.
Peki o sizi kullanıp ezmiyor mu bu nasıl kafalar!Merhabalar;
ben sürekli çalışan evli bir kadınım hem ev hem iş haliyle çok yoruluyorum eşimde çalışıyor ancak o vardiyalı çalıştığı için genelde hep benden çok önce evde olma fırsatı var ben 12 saat çalışırken eşim 8 saat çalışıyor ayrıca çoğu zaman benden 5 saat önce evde oluyor. haliyle benimde ondan beklentilerim daha fazla oluyor .
fakat eşim saolsun yapmadığı gibi birde ortalığı dağıtıyor tabi ki ben bu durumda söyleniyorum kızıyorum (iyi dillede konuştum oda olmadı ) anlıyacağınız umursamıyor zorla bazen bi paspas işi filan kitlerim ona
okadar hakkını yemiyim geçenlerde bide yemek yaptırdım söyleye söyleye gaza getirerek.
eşim elinden iş gelen birirdir istediği zaman yapmayacağı yemekte işte yoktur kaynanama çekmiş galiba eli yatkındır aslında. ama yapmıyor onu kullanıyormuşum eziyormuşum gibi hissediyor dile getiriryor bende bu durumda hem üzülüyorum hemde kızıyorum. nasıl uzlaşırım bu konuda onunla bazen hakikatten çok sinirleniyorum kendimi zor tututyorum napayım sizce yoruldum artık dinlenecek zaman bulamıyorum kendime
Ne? 13 yıl mı? 13 yıldır çekiyor musunuz bu adamı? Çocuk da yok. Kendinizi su ve tüp bayiliğinde telefonlara bakma işindeki kariyerinize mi adadınız? 29 yaşındaysanız 16 yaşında evlendiniz demek ki! Ailelerin neden destek olmadığını anladım sanki. Ailelerle görüşmüyorsunuz sanırım. Hikâyeniz epey ilginç sanırım ve en önemsiz sorununuz da ev işlerini paylaşmama gibi görünüyor. Biraz daha açar mısınız yazdıklarınızı???Aslında ben 13yıldır evliyim ve eşim başından beri böyleydi önceleri daha katıydı şiimdi. Azıcık düzelmiş hali ama sorun başından beri var ben çocuktan bile vazgeçtim kendimi işime adadım bizim çocuğumuzu emanet edeceğimiz ilgilenecek. Destek verecek ailemizde YOk bu yüzden çalışmakta zorundayım tek başına hiçbirşeye yetmemeyeceğinide söylüyor açıkca..tamam diyorum çalışayım maddi olarak herşeyi paylaştığımız gibi ev işinide paylaşalım ki bende rahat edeyim diyorum olmuyor birkere yaparsa arkası yok herşeyi söyleyerek yaptırmak zorundayım sorumluluğu yok dediğiniz gibi bir ara hiçbişey yapmadım ben yapmadım oda yapmadı evi b.k götürdü yinede anlamadı benim zorumla biriken bütün işleri beraber yaptık tabi ne kadar yaptığı malum bir o yaptıysa gerisi yüne bende bunca sene neden dayandın diceksiniz benden ayrılmıyor ayrılmaya kalkınca kafasını duvarlara vuruyor duygu sömürüsü yapıyor bana bende maalesef vicdan yapıyorum ayrılamıyorum öyleee sürükleyip duruyor. Birbirimizi ama nereye kadar 29yaşına geldim çok şeyden vazgeçtim ondanda sadece hayatımı biraz kolaylaştırmasını istiyorum..
Merhabalar;
ben sürekli çalışan evli bir kadınım hem ev hem iş haliyle çok yoruluyorum eşimde çalışıyor ancak o vardiyalı çalıştığı için genelde hep benden çok önce evde olma fırsatı var ben 12 saat çalışırken eşim 8 saat çalışıyor ayrıca çoğu zaman benden 5 saat önce evde oluyor. haliyle benimde ondan beklentilerim daha fazla oluyor .
fakat eşim saolsun yapmadığı gibi birde ortalığı dağıtıyor tabi ki ben bu durumda söyleniyorum kızıyorum (iyi dillede konuştum oda olmadı ) anlıyacağınız umursamıyor zorla bazen bi paspas işi filan kitlerim ona
okadar hakkını yemiyim geçenlerde bide yemek yaptırdım söyleye söyleye gaza getirerek.
eşim elinden iş gelen birirdir istediği zaman yapmayacağı yemekte işte yoktur kaynanama çekmiş galiba eli yatkındır aslında. ama yapmıyor onu kullanıyormuşum eziyormuşum gibi hissediyor dile getiriryor bende bu durumda hem üzülüyorum hemde kızıyorum. nasıl uzlaşırım bu konuda onunla bazen hakikatten çok sinirleniyorum kendimi zor tututyorum napayım sizce yoruldum artık dinlenecek zaman bulamıyorum kendime
Simdi bile supurge yaparken tozlari aldiriyorum..kendileri istiyolar bende yaptiriyorum. Ilerde gelinden kufur yemeyim diyorum:)) bu erkekleri bizler bu hale getiriyoruz ne yazikki ve kadinlari evde bile kole gibi yetistiriyoruz bence. Tamam ev isinden anlasin kiz ama erkekte anlasin
Canim artik kizlar bile beceremiyo bu dedigini:) isleri gucleri sac bas makyaj olmus. Benimde kizim var ileride ne olur bilmem buyukte konusmak istemiyorum. Dedigin gibi kadin veya erkek farketmez.. kendi basinin caresine bakabilse herkes sorun kalmiycak. Birazda erkekler kadinlara kambur olmaya bayiliyokar, nasilsa yapiyor diyereksadece evlilik için de değil,
bakıyorum 30 yaşında kazık kadar adam yalnız yaşamayı beceremiyor, ben yumurta kırmayı bilmem diyor bi de marifet gibi. yahu 2 yumurta kıramayacak kadar beceriksizsin bari utan, gururla anlatma
çünkü annişi, ben oğluma yumurta kırdırmadım diye böbürlene böbürlene büyütmüş paşasını...
kadın olsun erkek olsun, insan evladı kendi başının çaresine bakacak, kendi pisliğini temizleyecek yetiye sahip olmalı. ömür boyu birine muhtaç kalmamalı.
Canim artik kizlar bile beceremiyo bu dedigini:) isleri gucleri sac bas makyaj olmus. Benimde kizim var ileride ne olur bilmem buyukte konusmak istemiyorum. Dedigin gibi kadin veya erkek farketmez.. kendi basinin caresine bakabilse herkes sorun kalmiycak. Birazda erkekler kadinlara kambur olmaya bayiliyokar, nasilsa yapiyor diyerek
Merhabalar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?