- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi zalimsin_hayat35
-
O arkadaş kendi bir evlensin 12 saat mesai yapacağı bir işi olsun da gelsin bi daha yazsın şu an yeller esiyo kafada
+1Tatlı dille de konuşmuş zaten demek ki adam 13 senedir anlamıyor,kaldı ki bu niye söyletilerek yapılsın kadına biri mi söylüyo ortada bir ev var bu evde 2 kişi yaşıyor birinin disardaki iş yükü 4 saat daha az ve vicdanen yapılır zaten
Tatlı tatlı başka nasıl anlatsın valla merak ettim konu sahibi 13 senede ne söylememiş olabilir bir paragraf yazsan da okusak neymiş o tatlı dil
+1Ortak yaşanılan evin temizligiyle ilgili niye adamı ikna etmeye çalışacağım yahu,tatlı diline falan başlarım kadınlar ne için evleniyo holey iş ev çocuk üçlüsünde ömür tüketicem yeter ki duzenli seks olsun yeter diye mi?
Kaldı ki günümüzde erkekler nerdeyse de seksi de yük görecek isteksizlik konuları gırla gidiyo bıraksan 150 saat pc oyunu oynayacaklar
Ben yapmıyorum şahsen tv ünitesi 1 parmak tozlu halıları verdik halılar gelince genel temizlik yapıcaz 1 haftada gelecekse halılar o 1 parmak toz 1 hafta daha duracak 2 parmak olacak hiç umrumda değil Allah şahit
Devam et boyle umarim gonlunce olur.. cocugun olunca olmuyo cunku.. mecburen cocuklari yedireceksin icireceksin yikiyacaksin..İyi akşamlar hanımlar dün akşamdan isyan bayraklarını çektim tekrardan ve 12saat mesaime mecburi bir pazar mesaisi eklenince saat 11gibi giyinip süslenip evden çıktım. Kocamı en son evde süpürge elinde bıraktım eve geldiğimde süpürge vileda ve. toz alma işini yarım yamalak ta olsa bitmişti banada banyo mutfak ve balkon çamaşır işi kalmıştı bende onları hallettim şimdi yemek yapıcam yine İşin fazlası bende kaldı ama. Bence biraz işe yaradı taktikleriniz bunada şükür geçici olmaz umarım bir program yapıp evin en görünen yerine asıcam Bakalım gelişmeleri yazarım herkese teşekkürler fikirleriniz önemliydi benim için
İyi akşamlar hanımlar dün akşamdan isyan bayraklarını çektim tekrardan ve 12saat mesaime mecburi bir pazar mesaisi eklenince saat 11gibi giyinip süslenip evden çıktım. Kocamı en son evde süpürge elinde bıraktım eve geldiğimde süpürge vileda ve. toz alma işini yarım yamalak ta olsa bitmişti banada banyo mutfak ve balkon çamaşır işi kalmıştı bende onları hallettim şimdi yemek yapıcam yine İşin fazlası bende kaldı ama. Bence biraz işe yaradı taktikleriniz bunada şükür geçici olmaz umarım bir program yapıp evin en görünen yerine asıcam Bakalım gelişmeleri yazarım herkese teşekkürler fikirleriniz önemliydi benim için
İyi de kadın 12 saat çalışıyor, bütün bunların sefasını o değil yine kocası sürer. Kendi zaten ancak yatmandan yatmaya eve gidiyor gibi. Zaten konu sahibi öğüt alma aşamasını çoktan geçmiş. 13 yıl olmuş, çocuk yok bu evliliği bunca zamandır niye sürdürmüş belli değil. Bir 13 sene daha gider.Ev işi yapmıyorsa, size ev hanımı muamelesi yapıyorsa siz de ev hanımı gibi davranın ve aile bütçesine katkıda bulunmayın.
Onun yerine haftada 4 gün yarımşar günden yardımcı tutun. Etraf toplama, bulaşık, çamaşır, temizlik, yemek, tatlı, börek hepsini ona yaptırın. Ayda maksimum 1,200 TL tutar. 3 yarım gün gelse maksimum 900 TL tutar.
Artan maaşınızı da kendinize harcar veya birikim yaparsınız.
İyi de kadın 12 saat çalışıyor, bütün bunların sefasını o değil yine kocası sürer. Kendi zaten ancak yatmandan yatmaya eve gidiyor gibi. Zaten konu sahibi öğüt alma aşamasını çoktan geçmiş. 13 yıl olmuş, çocuk yok bu evliliği bunca zamandır niye sürdürmüş belli değil. Bir 13 sene daha gider.
Ortak yaşanılan evin temizligiyle ilgili niye adamı ikna etmeye çalışacağım yahu,tatlı diline falan başlarım kadınlar ne için evleniyo holey iş ev çocuk üçlüsünde ömür tüketicem yeter ki duzenli seks olsun yeter diye mi?
Kaldı ki günümüzde erkekler nerdeyse de seksi de yük görecek isteksizlik konuları gırla gidiyo bıraksan 150 saat pc oyunu oynayacaklar
Ben yapmıyorum şahsen tv ünitesi 1 parmak tozlu halıları verdik halılar gelince genel temizlik yapıcaz 1 haftada gelecekse halılar o 1 parmak toz 1 hafta daha duracak 2 parmak olacak hiç umrumda değil Allah şahit
İyi akşamlar hanımlar dün akşamdan isyan bayraklarını çektim tekrardan ve 12saat mesaime mecburi bir pazar mesaisi eklenince saat 11gibi giyinip süslenip evden çıktım. Kocamı en son evde süpürge elinde bıraktım eve geldiğimde süpürge vileda ve. toz alma işini yarım yamalak ta olsa bitmişti banada banyo mutfak ve balkon çamaşır işi kalmıştı bende onları hallettim şimdi yemek yapıcam yine İşin fazlası bende kaldı ama. Bence biraz işe yaradı taktikleriniz bunada şükür geçici olmaz umarım bir program yapıp evin en görünen yerine asıcam Bakalım gelişmeleri yazarım herkese teşekkürler fikirleriniz önemliydi benim için
vardiyadan geç geleceği için geri kalanı ben halledeyim dedim ama yemek konusuna girmedim giremedim girmekte istemedim açıkcası Hakikaten bende yorulmuşum bugün yarından sonraki gün izinli yemek işini ona yaptırayım diyorum yarında geçiştiririz artık yemek işiniBen olsam sizin yetinizde o yemegi ve çamaşırları da yapmam. Bugun evi supurmesi cok bi sey degil. Sknucta shzde gidip mesai yapmışsınız. Yani esjniz yaptigi isleri mecburiyetten yapmis biraz da size acidigi veya sizi anladığı icin degil. En azjndan yemegi yapıyorsanız oda vanyo yu halletsin. Butun gun is yaptim derse de bende butun gün çalıştım deyin
Kesinlikle katiliyorum. Işlerine gelmedigi icin ben anlamam ben yapamam gibi triplere giriyorlar ama zorda kalınca öyle de guzel yapıyorlar ki. Kendimden biliyirum ben bulasik makinasına yerlestirememen anlamam diyen esim tup bebek transferim olunca oyle güzel anlamıştı ki o dedigi islerin hepsini o zaman yapmıştı:)Ev işleri için eşinizle güzellikle konuşmuşsunuz olmamış, artık konuşma faslı bitmiş bence, işte ne geldiğinizde direkt eline toz bezi vileda verin, ben yemek hazırlarken sen de tozu almalısın aşkıııım, ben silerken sen salatayı yapmalısın hayatııııımmm, ben çamaşırları asarken sen bulaşıkları makineye dizmelisin kuşuuuum diye diye sızlansa da oflasa poflasa da vicdan yapmayın işleri yaptırın, hayat müşterek, ikinizde çalışıyorsunuz, o yoruluyorsa sizde yoruluyorsunuz, ortada kullanma durumu yok, o zaman size yemek yaptırıp dağıttıklarını toplatarak o da sizi mi kullanmış oluyor, siz evliyseniz bir eş olarak o da evdeki işlere ortak olacak, bunun başka yolu yok, lütfen hanımlar çalışan kadında olsanız ev kadını da olsanız eşlerinizi ev işlerine ortak edin, ama o erkkkkeeeeekk canım böceğim anlamaz demeyin, bal gibi anlıyorlar, yaptırırsanız çok da güzel yapıyorlar, sonra çoluk çocuk oluyor paşazade saray soylusu kocalar çocuklarla da ilgilenmiyor kadın işi deyip, bebeği yaparken öyle demiyorlar ama tövbe tövbe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?