canım her ikiside diyebiliriz aslında.. iş saatim 7-5 yani tüm gün bi koşturmaca ve tabi evdede ayrı bi koşturmaca ve yorgunluk.. eş zaten başlı başına bi sorun ....
son zamanlarda öyle bunaldımki, benle aynı sorunları yaşayan hemcinslerimle paylaşmak istedim tüm bu sorun ve sıkıntılarımı.. hem çalışan hem evli hemde çocuk sahibi bi kadın olunca zorlaşıyo hayat ister istemez.. sabah 7 de kalkıp akşam 5' e kadar çalışma hayatı.. Evde çocuğumla ilgilenip temizlik.. yemek vs.. zamanla yarışır haldeyim.. kendime ayıracak vakit hemen hemen yok gibi.. sadece koşturmaca.. Ev hanımlarını gerçekten kıskanır hale geldim.. Bekarken çalışmak kolayda evlendikten sonra hele çocuk olduktan sonra hayat acımasız bi hal alıyo.. ikinci çocuğu çok istememe rağmen cesaret edemiyorum artık.... Tüm samimiyetimle söylüyorum artık kendimi kadın gibi hissetmiyorum.. ev hanımlarının çalışan kadınlardan çok daha şanslı ve değerli olduklarını düşünür oldum... Mutlaka onlarında kendilerine göre sorunları illaki vardır ama en azından kendilerine vakit ayırabiliyorlar.. Özgürler en azından.. hem işte hem evde deli gibi bir koşturmaca.... Tüm bunların değeri bilinse bari.. benim durumumda olan hemcinslerim bu konuda neler düşünür acaba.... tüm bu koşturmacada kendinize vakit ayırabiliyomusunuz.... Bu sorumluluk sizleride yoruyormu?? paylaşalım istedim..
Ben de ev hanimligi zor meslek diyenlere cok kiziyorum. zaten calisan kadinlar da ev hanimlarinin yaptigi isleri yapmak zorunda. ben rahatim yarim gun calisiyorum Allah sabir versin 7-8 e kadar calisip evdede islerini yetistirmeye calisan bayanlara
evet evet sana katılıyorum. ev hanımlığın neresi zor yaa
Bence o da zor
Hep evde sıkılır insan
Arkadaş vs. yoksa hergün nereyi gezeceksin
İlla evde duracaksın
Çat kapıcı misafirler baskına gelecek
Muhabbet etmek zorunda olacaksın, kız Ayşeee diye seslenen komşulara yanıt vermek zorunda kalacaksın camdan cama
Dedikoduya alışacaksın
Boşluktan zaten kim ne dedi ne ettiyi hesaplayacaksın
Sonracıma eşin aman hep evdesin şu eksik bu eksik diyecek, sana yardım etmeyi de kesecek
Bence çalışmak güzle ya herşeye rağmen
Boş şeylere enerji harcamaktansa çalışmak daha iyi
son zamanlarda öyle bunaldımki, benle aynı sorunları yaşayan hemcinslerimle paylaşmak istedim tüm bu sorun ve sıkıntılarımı.. hem çalışan hem evli hemde çocuk sahibi bi kadın olunca zorlaşıyo hayat ister istemez.. sabah 7 de kalkıp akşam 5' e kadar çalışma hayatı.. Evde çocuğumla ilgilenip temizlik.. yemek vs.. zamanla yarışır haldeyim.. kendime ayıracak vakit hemen hemen yok gibi.. sadece koşturmaca.. Ev hanımlarını gerçekten kıskanır hale geldim.. Bekarken çalışmak kolayda evlendikten sonra hele çocuk olduktan sonra hayat acımasız bi hal alıyo.. ikinci çocuğu çok istememe rağmen cesaret edemiyorum artık.... Tüm samimiyetimle söylüyorum artık kendimi kadın gibi hissetmiyorum.. ev hanımlarının çalışan kadınlardan çok daha şanslı ve değerli olduklarını düşünür oldum... Mutlaka onlarında kendilerine göre sorunları illaki vardır ama en azından kendilerine vakit ayırabiliyorlar.. Özgürler en azından.. hem işte hem evde deli gibi bir koşturmaca.... Tüm bunların değeri bilinse bari.. benim durumumda olan hemcinslerim bu konuda neler düşünür acaba.... tüm bu koşturmacada kendinize vakit ayırabiliyomusunuz.... Bu sorumluluk sizleride yoruyormu?? paylaşalım istedim..
açıkçası çoğu yorumları abartılı buldum.bende çalışıyorum ve küçük bir bebğim var.akşam kızım uyuyana kadar sadece onunla ilgileniyorum.yemeğimi akşamdan yada hafta sonundan bolca yapıyorum.evi ise haftada bir ben yada eşim temizliyoır.tabi herşey süper olmalı gibi bir derdim yok. bu yüzden kendimi yormuyorum. kızım uyuyuncada tv izliyorum dinleniyorum kendimle ilgileniyorum. bence bu hareketli yaşam çok daha iyi.
diğer türlü bütün gün evde olsaydım kızımla bile verimli zaman geçirebileceğimi sanmıyorum.çünkü evde olunca evin işi bitmiyor.mutlaka yemeğin olmalı.misafir eksik olmuyor.eee geç kakılıyor gün bitiyor. eşimden bişey istesem sen evdesin sen yap oluyorr.... ama işe gisince bahanen hazır ''vaktim yok'' bence hayat güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?