kızlar 4 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında oğlum var 2 hafta oldu çalışmaya başlayalı ve inanın işe başlayınca dinlendiğimi hissettim ev hanımlığı daha zor...
kızlar 4 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında oğlum var 2 hafta oldu çalışmaya başlayalı ve inanın işe başlayınca dinlendiğimi hissettim ev hanımlığı daha zor...
Ben sırf çat kapıcı misafirlerden kurtulmak için bile çalışabilirim
Bu konuda sana kesinlikle destek veriyorum
Sağ olun var olun
Ben böyle şeyler bilmezdim
Herkes bi arama nezaketinde bulunur sanırdım, bulunmayan nice kaç yaşında kadınlar varmış meğersem
Neyse ki çalışıyorum da paçayı yırtıyorum
Bende bilmezdim canım ama öğretiyorlar iştebir kısım anlayışlı ise bir kısım da anlayış sıfır haber verende 1 saat önce arayıp geliyo haber verdiğini sananlarda var yani
son zamanlarda öyle bunaldımki, benle aynı sorunları yaşayan hemcinslerimle paylaşmak istedim tüm bu sorun ve sıkıntılarımı.. hem çalışan hem evli hemde çocuk sahibi bi kadın olunca zorlaşıyo hayat ister istemez.. sabah 7 de kalkıp akşam 5' e kadar çalışma hayatı.. Evde çocuğumla ilgilenip temizlik.. yemek vs.. zamanla yarışır haldeyim.. kendime ayıracak vakit hemen hemen yok gibi.. sadece koşturmaca.. Ev hanımlarını gerçekten kıskanır hale geldim.. Bekarken çalışmak kolayda evlendikten sonra hele çocuk olduktan sonra hayat acımasız bi hal alıyo.. ikinci çocuğu çok istememe rağmen cesaret edemiyorum artık.... Tüm samimiyetimle söylüyorum artık kendimi kadın gibi hissetmiyorum.. ev hanımlarının çalışan kadınlardan çok daha şanslı ve değerli olduklarını düşünür oldum... Mutlaka onlarında kendilerine göre sorunları illaki vardır ama en azından kendilerine vakit ayırabiliyorlar.. Özgürler en azından.. hem işte hem evde deli gibi bir koşturmaca.... Tüm bunların değeri bilinse bari.. benim durumumda olan hemcinslerim bu konuda neler düşünür acaba.... tüm bu koşturmacada kendinize vakit ayırabiliyomusunuz.... Bu sorumluluk sizleride yoruyormu?? paylaşalım istedim..
Yine o da birşey , kapıda kalınca arayanlardan iyidir
Çalışmak güzel ya, etliden sütlüden habeirn olmuyo ki karışasın
kızlar sizinkiler yine iyiymiş ya arayanlar sizin o tarafta işimiz var akşam yemeğinide sizde yicez deseler ne yapardınız
kızlar sizinkiler yine iyiymiş ya arayanlar sizin o tarafta işimiz var akşam yemeğinide sizde yicez deseler ne yapardınız
Emin misin
Gelip kapı duvar olunca bir de arayanlar var
Ne yani evdeyiz de mahsus mu açmıyoruz ?
Sende her seferinde tamam deme madem arıyo, aaa keşke önceden söyleseydiniz biz evde yokuz de nasip kısmet filan kapat
Ben daha fenasını biliyorum. Arkadaşım işteyken eşinin teyzesinin kızı yakınlığa bak bir de. Hastaneye gidiyor bekleyecek yer yok arkadaşımın eşini arıyor anahtarı versene sizde bekleyeyim diye. Bir de yumurta falan yapıp yiyor. Mutfağı bırakıp çıkıyor. İnsanlar çeşit çeşit. Kız sinir krizi geçirdi.
Ben daha fenasını biliyorum. Arkadaşım işteyken eşinin teyzesinin kızı yakınlığa bak bir de. Hastaneye gidiyor bekleyecek yer yok arkadaşımın eşini arıyor anahtarı versene sizde bekleyeyim diye. Bir de yumurta falan yapıp yiyor. Mutfağı bırakıp çıkıyor. İnsanlar çeşit çeşit. Kız sinir krizi geçirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?