- 20 Nisan 2009
- 5.096
- 1.125
- 698
canım benim hayran kaldım inan sana evet insan kötü görünce iyinin kıymetini biliyorkızlar beni yanlış anlayamayın hepinizin yazdıklarını okudum ben bile eşlerimizden şikayetçiyiz,,,ama bazı şeyleri çok büyütüyoruz sanki.ewt istediklerimiz çok şey değil biraz ilgi biraz sevgi parçası,ama klasik türk erkeklerini biliyosunuz,sevgilerini ilgilerini belli etmezler ama çoğu karılarını çok sahiplenir..
eğer sıkılmazsanız size hikayemi anlatmak isterim,bunu hep anlatıyorum çünkü insanlar yuvalrının kıymetini bilsin istiyrm
ben 19 yaşımda 6 aylık bi evlilik yaşadım,ilk gece sırf heycanlandığım için dayak ve hakaretler yedim,hada 1 hafta olmadan kuzenim diye tanıştırdığı kişinin metresi olduğunu töğrendim,ben her gece sırf ilişkiye giremiyorum diye dayaklar yerdim,1 ay sonra zorla tecavüz etti,ayrıca işten ayrıldı ailesi ve o tüm düğün borcunu bana yüklediler,ayrıca düğünde takılan herşeyi aldılar alyans hariç,ayrıca bana zorla kredi çektirdiler,hergün sabaha kadar dayak yiyor,akşama kadar köpek gibi çalışıyor,hemde dünyanın borcunu ödüyordum,işten gelince yatağımdaki boğuşmaların çarşaflarını (eşimin başkalarıyla yattığı) değiştiriyordm,snra en yakın ablam dediğim kişiylede ilişkisi olduğunu öğrendim,hayat çok zordu benim için,ben nişanlıyken hep derdimki eşimle beraber duş almak isterim bunu bilirdi eski eşim,saçımdan tutp banyoya götürür,kuvete oturtup o kuvetin duvarındaki fayanslara kafamı vura vura döverdi,,,para isterdi yok deyince '' ah sen o işi bi yapabilsen senden ne paralar kazanırım ben'' derdi,kaç kez intihara kalkıştım,olmadı,okadar mücadele ettimki yaşadıklarımı kendi ailemden bile saklıyrdm,sonra psikolojik tedavi ve cinsel tedavi almaya karar verdim,6 ay sonrada ayrıldım,ve 1,5 yıl psikolojik tedavime devam ettim,bu yaşadıklarımı atlatmam öyle zorduki,geceleri bağırarak kalkardım,yumruğumu gece öyle bi sıkardımki tırlarım avcumu morartmış olurdu,aylarca kimse sesimi bile duymadı,hayatdan kopmuştum,ölü gibiydim..
çok şükür herşeyi dr. um sayesinde atlattım sonra rabbim şimdiki eşimi karşıma çıkardı,o daha önce evlilik yapmamıştı,ama beni okadar ii anlıyorduki,,belki eşim güzel şirin sözler söylemiyo,sürekli beni pofpoflamıyo sevdiğini söylemiyo,ama ben onun beni çok sevdiğini çok düşünüp sahiplendiğini biliyorum,ve ben bunları yaşamasaydım,eşimin değerini anlamıycaktım.ayrıca ben çalışan bi bayan olmasaydım inanın bu yaşadıklarımı atlamazdım,ve belkide ayrılığa cesaret edemezim,bi bayan her zaman kendi ayaklarının üstünde durabilmeli....belki başınızı ağrıttım k.bakmayın .....
ben halimden memnunum tek sıkıntım eşiminde benim gibi düzenli bi işe girmesi ve yanımda olması gerisi ufak tefek şeyler rabbim ömür verdikçe sağlığım oldukça çokta yüksünmüyorum
evet kaynana yakınmış bencede evde drmaay benimde içim şişti bende yazıcam :)
o kadar imreniyorum ki şu kocası herbişeye yardım eden arkadaşlara :) ahhh ahhh
bende bi okulda memurum sabah 8 akşam 5 (bazen müdür 4 buçukta izin veriyor :)
15 haftalık hamileyim 2. çocuğuma
sabah kalkarım 7de üzerimi giyinir kızımı giydirir 8'e 10 kala çıkarım evden eşim hala uyur olur
kızımı kreşe bırakır bende okula geçerim
sonra 5e doğru kızımı alır eve geçerim bi yarım saat ev toplar dinlenirim.
bi yemek yapıp sofrayı hazırlayıp eşimi beklerim
bu arada hamilelikten dolayı sürekli uyuma modundayım kızım çizgifilm izlerken biraz uzanıyorum iyi geliyor
eşim gelir yemeği yer sofrayı kaldırırım biraz kızımla oynar yatarım 10 gibi :)
sonra cumartesi anneme gider
pazar günüde temizlik yaparım
çok koşturmuyorum uğraşmıyorum
hamile kaldığımdan beridirde misafir almıyorum biyerede çıkmak istemiyorum çünkü sürekli uykum geliyor.
eşim hiç bişekilde birşeye yardım etmez
en son bi çay istedi çok halsizim kendin demle dedim
elektrikli çaydanlık vardı çayı suyu koymuş ama çalıştırmamış yarım saat sonra bi baktım çaydanlık hala soğuk :) bi çay demlemesinide beceremiyo çünkü öyle görmüş annesinden afedersiniz kaynanamın bi lokmaları onun yerine çiğnemediği kalmış.
tuvaleti banyoyu leş gibi bırakır onları bile temizlemez.
bugün yatağı topladığını gördüm ona bile sevindim.
yontulamayan bi odun kendisi ben beceremedim.
ama canım şunu çekti dediğimde asla ikiletmez Allah var.
bi kaç aya kadar temizlikçi alıcam 15 güne bir çünkü ev işi yapasım bile gelmiyor.
ama ne kadar zor olursa olsun iyiki çalışıyorum çok şükür halime
çalışmasam evde vakit geçiremiyorum ben
bide kaynanam altımda oturuyor onunda çok zorluğu var
bugünlerde geçicek inşallah sabredin :)