çalışan kadınların ortak sorunları..

canım benim hayran kaldım inan sana evet insan kötü görünce iyinin kıymetini biliyor
ben halimden memnunum tek sıkıntım eşiminde benim gibi düzenli bi işe girmesi ve yanımda olması gerisi ufak tefek şeyler rabbim ömür verdikçe sağlığım oldukça çokta yüksünmüyorum

evet kaynana yakınmış bencede evde drma

saol canım ,allah dua ediyorum hergün
allahım bana güç ver her şeye yetişebileyim diye
çok zor ama oluyor işte bir şekilde olmak zorunda yapacak bişeyim yok

eşimde bende çok yoruluyoruz tükeniyoruz ama mutlu olabileceğimiz azda olsa küçükte olsa küçük anlar yaratmaya çalışıyoruz
geçen akşam gece yarısı yattım bazen pilim bitiyor bütün işleri bitirmişim tam otururuken bir bakıyorum oğlum ortalığı batırmış
tam sinirlenmeye hazırlanmışken eşim o anda bişey söylüyor bak şuna ne kadar tatlı bak bir öp annesi vs derken yumuşuyorum
yani kendi kendimizi teselli etmeye çalışıyoruz aslında

allah sağlık versin gerisi geliyor güç bela da olsa

karataş ta sanırım :))) çok iyi çok yakınım hatta taşınıyorum demiştim ya aldığımız ev karataşta oskanın arkası mart ayında ordayım

anam ne güzel tanışırız işte iki lafın belini kırarız inş. eviniz hayırlı olsun bu arada
bende evimi alalı 3 yıl oldu taksiti 2 yıl kaldı inş. 2 yıl sonra bitecek allahın izniyle

bende eşimin düzenli bir işe girmesini bekliyorum inşallah bakalım
2 yıl ücretsiz iizn almak istiyorum
tabi o kaynanayla yapabilrsem :)

allah mutluluğunuzu ve sağlığınızı bozmasın inş. mutlu aile tabloları çok çok güzel...

bende eşimin düzenli bir işe girmesini bekliyorum inşallah bakalım
2 yıl ücretsiz iizn almak istiyorum
tabi o kaynanayla yapabilrsem :)

bana kalırsa iki yıl çok uzun dayanamazsın bende eşim işe girerse arabamı değiştirip ev alama yolundada ilerlemek istiyorum

anam ne güzel tanışırız işte iki lafın belini kırarız inş. eviniz hayırlı olsun bu arada
bende evimi alalı 3 yıl oldu taksiti 2 yıl kaldı inş. 2 yıl sonra bitecek allahın izniyle

bizimkide 3 yılda bitecek inşallah tek çocuk var dimi benim kimsem yokya anca kv gideriz kocama eve gitmeyelim burda yaşayalım desem yok demez zaten kv dede aldı aynıı siteden artık camdan cama yapıcaz anasıyla tugaydalardı az kafam rahattı oda kaçacak ama işte evim diyorum en azından tüm gün yokum evde

evet çocuk tek ikinci yoldaydı işte ama olmadı karnımda öldü malesef, ikinciyi düşünüyorum ama yakınlarda tekrar,
benim kaynanamda iyidir aslında öyle çok büyük bir sorunum yok ufak tefek, daha doğrusu sorun edersen sorun çokta sorun etmemeye çalışıyorum bende 2 yıl kadar çok yakın oturdum kayınvaldemle hergün ordaydık şimdi daha uzağım daha iyi tabi,
sende arada sınır koymaya çalış başarırsın inş.

sınırmı hahaaa ne sınırı ayol buralar sınır tanımaz sanki bilmiyosun her pazar kebap ayağına yallahhh kaynanaya gözünü ovala yataktan kalk git orda gözünü ovala eve gel yat tabi oda eve dönersen ordada kalma ihtimalin yüksek

:))) sizin kurallar biraz daha katıymış yok ben öyle sabahtan gitmem gidersem akşam yemeğine yada sabah kahvaltısına onada gittiğimde geri dönerim öğlen gibi. hiçte orda kalmadım niye evimin suyumu çıktıki ayol
senin kaynanan kocanı hala sütten kesmemiş olmasın kız

seni allah netmesin emi olabilir ama haklısın iyi oldu ya seni bulduğum memnun oldum yani ismini bile bilmesemde

Yeni Üye oldum, İstanbul kartalda ikamet ediyorum. Bende bir zamanlar çalışan bir bayandım.Hemde bekar olmama rağmen bende ne evişine nede kendi bakımıma yetebiliyordum. Şimdi 1 sene kaldı emekliliğime ancak 45 yaşında dinamik bekar çocuksuz olmama rağmen iki dil bilmeme istinaden yaş nedeniyle artık beni kimse yönetici asistanı olarak kabul etmiyor. Bende isteğe tabi ödeyerek emekliliğimi tamamlamaya gayret ediyorum. Temizlik işi yaparak, gündelikçi olarak! Kıssadan hisse buraya üye olmamın amacı hem kendi cinslerimle dertlerimi paylaşabilmek ve yalnızlığımı bu şekilde avutabilmek, hemde temizlik elemanına ihtiyacı olan çalışan hanımların dikkatini çekebilmek. Çünkü; internette herhangi bir siteye üye olup da her ne kadar ciddi kişilerin dikkatine desem de bekar ve abaza erkekler bir insanın hayat mücadelesi ve ekmek kavgası ile dalga geçiyorlar.Dolayısıyla, İstanbul Anadolu yakasından temizlik için benim gibi yaşlı bir bayana :) ihtiyacı olan değerli arkadaşlar, hemde The Green Park gibi 5 yıldızlı otelde 1 yıl tecrübe edinen bir pratik analitik ve hızlı elaman olarak burdayım. ....................dan ulaşabilirsiniz. Sevgilerimle allaha emanet olunuz!

Son düzenleyen: Moderatör:

en son yazdığın çocuk kısmı dışında tüm yazdıklarının altına imzamı atarım azına sağlık duygularıma tercüman olmuşsun
fakat çocuk o bambaşka onla nasıl olurda daha çok vakit geçiririm diye hesaplar yapıyorum ben işyerinde kaldığım yarım saat fazla mesaide ağlamaklı oluyorum oğlumu yarım saat az görcem diye

çok şaşkınım çalışan bayanların her istediğini aldıklarını sanırdım ben çalışmıyom ne istersem alırım eşime sormam o nasıl mutluysan öyle yaşa diyor belkide bu rahatlığı ikinci evimizi almamızdan kaynaklı rahatız diye tabi 2 çocuğum olunca belkide alamıyacağım ama şimdilik süper bir erkek kadını işi olduğu için istiyorsa yanlış tabiki geçinemeyiz çalışsan iyi olur dese tamamda hiç bir şey önemli değil memur olsun yeter koşullu evlilik gibi oluyor benim bir akrabam ya babası zengin olsun ya çalışsın yoksa evlenmem ne demek ya bu sevmek önemli değil mi böyle konuşan erkekler çok şaçma düşünceli erkekler önce sağlık sevgi sonra kadın istiyorsa çalışır erkekte üstüne düşeni yapar kadına çok yardım etmesi gerekir..

8 yıldır çalışıyorum bekar olmama rağmen ben bile tempodan yoruluyorum.. sabahları yatağımla vedalaşmamı görseniz içiniz acır hatta bazen anneme toplama gelince direk gircem yatağa diyorum vallacumartesi dahil sabah 8.30 akşam 18:00 genelde mesai saatim ..evli veya bekar çalışmayan arkadaşlarıma bakıyorumda hepsi benden çok daha iyi şartlarda.. son moda ne varsa alıp giyiyorlar telefonlar deseniz aynen.. ben çalıştığım halde nedenmi alamıyorum ? tek günüm pazar ondada doyasıya uyuyorum sonrasında gün bitiyor.. yani gidip alışveriş keyfi bile yapamıyorum, bazende bişey alcağım zaman iki kere düşünüyorum ben bu gömlek için 2 gün çalışıyorum diyip vazgeçtiğim olmadı değil bu arada 27 yaşındayım çevremdeki herkes evlen baskısı yapıyor.. ama ben evlenince çalışmak istemiyorum.. çünkü hem ev hem iş idare etçek potansiyelim yok böyle bile annem arkamı toplarken zorlanıyorum..o yüzden bir 5 sene daha evlilik yok en azından sigorta primlerinin çoğu dolmuş olur..32 yaşımdan sonra gelen evimin prensesliğinin tadını çıkarırım yada biriktirmiş olduğum ufak bir sermaye var onla biyer açıp kendi işimin patronu olurum.. neden olmasın

çok yoruluyorum bazen mızmızlanıyorum ama çalışmaktan vazgeçiceğimi düşünemiyorum , sadece çocuk olduğunda 2 yıl çalışmamayı düşünüyorum o kadar ... insanın kendine güveninin olması paha biçilemez ...

günaydınnn
çalışan ve tam 4 gecedir miniğimin ateşinden dolayı uykusuz ve şuan aklı kalbi yavrusunda olan bir anneden slm olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…