sen başkalarını boşver biz gaza geldik çocuk yapmaya kalktık sonra bir sürü sorun çıktı elimizdeki birikmiş ev için di para tedaviye gitti bebek oldu allaha şükür... eee şimdi ikinizde çalışıyorsunuz bir ev alamadınız mı diyorlarr laf laf laffff bir çocuk ne masraf artık daha da zor...yine de bebiş unutturuyor o lafları böylede bişey var tabiii
Uyuz oluyorum işte
Yavrum neden erteliyorsunuz bi mahsuru yoksa diyen olsa neyse
Akıl veren çokta
'Torun olursa annen bakar' demeyi biliyorlar
Aman doğmayan çocuğumdan kime ne
Çok şükür ki evlat sahibi olmuşsunuz, darısı isteyen herkesin başına
Boş konuşan insan çok maalesef, kimse 4 duvar arasını bilemez
Onlara dertti annemin bakması zaten..
Ben de düşünüyordum kime bıraksam, alt komşu muuu üst komşu muu
Düşünemiyoruz zannediyorlar sanırım..
Büyüklerin fikirlerini dinlemeyi severim, tecrübeleri vardır mutlaka..
Ama bilmediğiniz konularda konuşmayın!
Evimin içine karışmayın değil mi!
Yooook! olmaz!!!
annemler biliyor bebek için para harcağımızı annemin üst komşusu 2 aylık evliydim bebek sordu hamile kalana kadar her gördüğünde yasemin doğur kızım doğur..sana yoldaş olur doğur...:))sonra doğunca bebek ev sorduu bir gün paranızı çar çur etmeyin bu çocuğa hep giyim kuşama para vermeyin dedi inanın doğru..bende dedim ki hacı teyze sırf senin gibiler için laf söz için çocuk doğurdum bırakda para pul ev bark işleridebize kalsın dedim tık yok...
çocuk olmakla bitmiyor daha 17.ayda arayı uzatma al bitane daha sanki dedğin gibi gidip alıyoruz fabrika...:)17 aydır ne çekiyorsun diyen yok çok fazla evli ve hala bebeği olmayan ark var istediklerinide biliyorum ama asla sormadım varmı diye bu güne kadar herkez zaten olunca söylüyor
Evet milletin siparişi bitmezsanki kendileir bakacak
Bir de çok patavatsızlar hakikaten
Belki istiyoruz da olmuyo ne biliyosun da konuşuyosun dimi
aynenn öyle o yüzden boşverrrr:))
Zaten umursamıyorum da
Ulu orta bile sorulunca
Artık cevap vermeye başladım
'Başkalarının siparişiyle olmuyo bu işler'diye
hangi şehirlerdesiniz kızlar birde işlerimiz neler??
ben eskişehir kamuda tekniker:)
Dört tane cocugum var. Hepsi küçük. Çalışıyorum. Cumartesi pazar dahil.. Eşim en büyük yardımcım..
Bir sabahta onda uyanmanin hayaliyle yaşıyorum
Dört tane cocugum var. Hepsi küçük. Çalışıyorum. Cumartesi pazar dahil.. Eşim en büyük yardımcım..
Bir sabahta onda uyanmanin hayaliyle yaşıyorum
aynen bende çok sinirleniyorum bu sözleri duyunca.... ev hanımı olmanın neyi zor Allah aşkına.. Herşeyden önce özgürler.. Ya valla hayatım koşturmacayla geçiyo.. Saçıma bi fön çektirmeye bile vakit bulamıyorum.. sadece iş, çocuk, ev ve temizlik,yemek.... birden fazla çocuğu olup çalışan bayanlara ayrıca saygı duyuyorum.... ve kesinlikle şuna inanıyorum.. ev hanımları çalışanlar kadar asla yıpranmıyo......ve çalışan kadınlar kadar ezilmiyorlar..
evliyim,4 yaşında bir oğlum ve 8 aylık ikiz kızlarım var,çalışıyorum
daha ne anlatayım değilmi yukarıdaki cümlem yeter aslında
sabah ezanla kalkıyorum,eğerki çocuklar uyanmamışsa geceden yıkanmış bulaşıkları yerleştiriyorum yine yıkanmış çamaşırları asıyorum
banyoya giriyorum hergün banyo dakikamı nasıl en aza indirebilirimi düşünüp kendimle yarışıyorum :)
neyse hızlıca giyiniyorum sonra ikizlerin üstlerini değiştirip bir süt veriyorum onlar hooop teyzeye gidiyor(ablam bakıyor kızlarıma)
sonra oğlumu giydiriyorum derkeeeen eşim kapıda hadi geç kaldık diyor
eşim ben oğlum çıkıyoruz bazen asansörde saçlarımı topluyorum ceketimi giyiyorum vs
oğlumu kreşe bırakıp işe gidiyoruz saat 09:00 olmuş akşam 5 te çocuğu alıyoruz eve koşuyoruz,
evde ikizlerde var tabii,çocuklar uyuyana kadar bende eşimde çocuklarla ilgileniyoruz
bu arada acayip fikirler üretebiliyorsunuz bu yoğunlukta
oğlumla ev işlerini oyun haline getiriyp hem iş yapıp hem çocukla oynuyorum
neyse derken saat 22:00 civarlarında çocuklar uyuyor,bende tazmanya canavarı vardı ya hani çizgi film hızlıca döne döne giderdi
aynen öyle evde koşuyorum sadece ortalığı topluyorum sonra zaten gece yarısı olmuş tüm kent uyumuş ee bende uyuyorum
sabah yine aynen devam
en büyük destekçim yardımcım saolsun eşimdir,
bazen bunalıyorum yetiştiremediğim zamanlarda eşim bana gülüyor boşveeeer rahat ol vs der
aslında ağlanacak halimize gülüp eğleniyoruz,
bu zamanlarda geçecek,ben de koşturmadan keyiflice kahve içeceğim evimde birgün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?