cokk iyi yapmissin, imkan olsada herkes aynisini yapsa...
boyle olsa insanin calismak zoruna gitmezki zatenarada cocuklarini ozlersin ama ev isi yipratmaz seni..sana kisaca sadece hayatin tadini cikarmak kaliyor...biz kadinlari yipratan zaten hem ev isi birde yemek derdi bence...tum gunumuz temizlikle veya mutfakla geciyor... imkanim olsaydi kesinlikle aynen bu sekilde yapardim.
bende evliyim ve şimdi doğum iznindeyim.Ben de senin gibiydim çalışıyordum brde gelip yemek yapıyordum.
şimdi düşünmeye çok vaktim oldu.bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum HEM DIŞARIDA ERKEK GBİ ÇAILŞ HEM EVDE YEMEK YAP.
BU NE HAKSIZLIK İŞE BAŞLAYINCA KOCAMLA BERABER NÖBETLEŞE YAPACAĞIZ YEMEKLERİ.
HEM DIŞARDA ERKEK F
GİBİ ÇALIŞ HEM GEL EVE YEMEK BİLMEM NE..
Bu erkekler ne kadar vicdansız ya kendi hallerine bırakınca bence kendinizi bu kadar ezdirmeyin artık.
Hadi çalışmasan evde olsan bütün yemeler temizlik vs yaparsın ben şu an evdeyim hiç bir şey yaptırmıyorum eşime çünkü vicdanım sızlıyor işte yoruluyor diyorum ama çalışmaya başlayınca eşit olacağız onla beraber yapacağız inşallah bu sefer.
Kendinizi bukadar ezdirmeyin ya hem işte çalış hem evde.Onun ne ayrıcalığı var oda çlışıyor geliyor evde dinleniyor sen yine çalşışıyorsun ne saçma ya ben asla bunu yapmıycam brdaha inşaAllllah.
bu başlığa yazan bütün kadınlar birleşip kendi şirketimizi mi kursak çocukların okul saati bitince biten sabah da şöyle 11de falan açılan bi şirket
Bi ara ev hanımlarına öyle sinir olmaya başladımki bi de ayy ne yoruluyorum diyenleri duyunca çıldırmamak elde değil.. yaa ne için yoruluyosun.. senin gün boyunca o kadar çok vaktin varki herşeye zamanın yeter.. Çalışan kadının zamanı kısıtlı.. o küçücük zaman dilimine öyle çok şey sığdırmak zorunda kalıyoruzki..
merhaba çalışan hatunlar;
ben size bir şey sormak istiyorum.
iş yerinde çok kıskanç tüpler vardır ya sürekli 1.lik için uğraşır her işine taş kpyar işte bunlarla nasıl baş ediyorsunuz?
ayrıca yüzünüze patronu kötüleyip, patronun yanında da sizi kötüleyenler vardır. işte bi de bunlarla nasıl seviyeyi koruyorsunuz?
uzun zaman özel sektörde çalıştım
kızım ergenliğe girince işi bıraktım
sürekli onunla ilgilendim bu yıl artık ergenliğin bitişi umarım tekrar kendi sektörüme dönerim
ben çalışmayı seviyorum her ne kadar zor olsada ben zor işlerin kadınıyım
bnde çok sıkıntılıyım şuaralar 2. bebek geliyor diye kızımı sütten kestim gece gündüz huyu değişti bulantılarım var çalışıyorum kızımın bakıcısı evi biraz toparlıyor ama psikolojik desteğe ihtiyacım var gurbette olmasam gerçekten dertleşebileceğim dostlarım yanımda olsa en kötüsü de annem hayatta olsa böyle üzgün olmazdım yorgunluklarım değilde bana cıyan halimi anlayan biri olsa...eşim anlayışlı Allahtan ama yetmiyor yinede
Ahhh dostlarim sabah coraplarimi bile is yerinde giydim, dusunun ne kadar az vakit kaliyor kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?