7 40 ta kalkiyorum. İlk çocuklarımla Kahvaltı yapiyorum. Sonra eşimi yolluyorum. Esim esnaf. Sonra evimi topluyorum. Çocuklarım öğle yemeğine geliyor. Onların yemeği dır falan sonra süpürge çalışır. Sonra kuran okuyorum namazını kılıyorum. Çocuklarım okuldan gelince onlarla oturup derslerini takip ederim ayni zamanda ben de kitap okuyorum. Onlar varken temizlik yapmamaya dikkat ederim. Yapamadıklarını sorarlar mesela yardımcı olurum.TV hic izlemem çocuklara da izletmem. KPSS deneyimim oldu 80 puanla yerlesemedim bi yere. Sabancilarin gelini değilim tabii ki

. Esim evi geçindirebiliyor. Ev var araba var. Yatırım da yapıyoruz. Ha tabii su da mantıklı benim hayatımın bir garantisi yok. Mesela Allah korusun eşim vefat etti ben cocuklarimi geçindirmek için muhakkak nerde olsa çalışmak zorundayım. Baba evini hesaba hic katmiyorum bile. Esim para da esirgemez aylık hesaba yatırır. Ama kendi kazancım olsun isterdim bunun tadını er ya da geç tadacagim inşallah. Sizin sandığıniz gibi ev hanımları var ama onlardan hic olmadım. Kızımın oğlumun özellikle kızımın bir mesleği olması en büyük dileğim. ❤