- Konu Sahibi papatyam_83
ya çalışan annelerin çocukları problemli büyür die bişi olabilir mi ya buna asla katılmam zaten,
ha nasıl olur anne göz göre göregöre bakan kişinin iyi bakmadığını bile bile elini kolunu kılını kıpırdatmaz
keyfinde devam eder, bi şekilde büyür amaan der nebilim düşünmez etmez tamam zaten çalışmaya gerek yok ki
ev hanımı da olsan çocuğunu göz ardı etmişsen problemli büyür zaten
ben nediyorum, benim halam 60yaşında öğretmen emeklisi, amcamın karısı daha da yaşlı vakti zamanında memurmuş ve doğuda bunlar
örnek yok halamın kızı düzgün bir şekilde büyyüp hemşire olmuş güzel bir evlilik yapmış hala annesine olan sevgisi saygısı normal yani herşey
e yengemin oğlanları güzel evlilikleri ve çocukları var güzel meslekleri mutlular, güzel yetişmişler
ve o dönemin şartlarında,
illa ki onlar da çok sıkıntı yaşamıştır daha çok hatta, makine yok bez yok mama yok,
kadının çalışması hep vardı milyonlarca var hep olacak, illa çocuklarına vah yazık demek çok cahilce bir laf olduğunu düşünüyorum,
benim kızım Allaha şükür gülerek uyur gülerek uyanır,
sanırım son cümlelerimi tam okumadınız.Ben çalışan insanların çocukları problemli olur diyen insanları eleştiriyorum.