Çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor :(

Bu nedir yahu! Elinizden gelse doveceksiniz Yuh yani size bisi demeyim dedim ama hakaret edenleriniz bile var. Esimle yan yana calisiyoduk. Orda tanıştık evlenme kararı aldık bizde 20 yaşından sonra evlenenlere evde kalmis gözüyle bakarlar ( simdi size saldıracak bi konu daha söylemiş bulundum saldırabilirsiniz) kimse laf eder diye de hayatıma yon verecek değilim eşimi coookkk seviyorum iyiki onunla evlenmisim. Yan yanaydik çalışırken güzel olduğumu söyler hep kiskanctir seven kıskanır bnd çok kiskancim bn öyle kocami kapının önüne falan da koyamam kocada neymiş ne demek ya madem öyle diyecektin niye evlendin ablacim adamla kapının önüne koymak için mi? Bn çalışmak istiyorum sikiliyorum dediğimde; bebeğim sen otur evine bak bunyen zayıf çalışmayı kaldiramazsin kiyamam bn sana bebeğimiz olunca onunla ilgilenir vakit gecirirsin diyo hep siz hemen saldırıya gecmissiniz olayın özünü bilmeyip sadece o okuduklarınizla saldırmak niye? Yaşıma gelince yaşımdan olgun biriyim. Biriside ailemi suçlamış bn sevdim ben aldım kendim istedim anneme babama kadar laf soylemissiniz Yuh yanı Yuh! Paraya ihtiyaçtan değil can sıkıntısından çalışmak istiyorum anladiniz. Ben eşim beni kıskandığı için çalıştırmadığını düşünüyordum megerse kiyamadigindanmis. Allah herkese bnm kocam gibi es nasip etsin bana saldiranlarinda vardır bir yaraları bu kadarda olmaz

1-)"Kimse laf eder diye hayatıma yön verecek değilim" demişsin ama , çevren 20 yaşında evde kalmış demesin diye evlenmeye yetiştirememişsin....

2-) "güzel olduğumu söyler hep kıskançtır...." demişsin de, herkese sevdiği güzeldir. Ayrıca seven insan sevdiğine güvenir.

3-)Olayın özünü biz nereden bilelim arkadaşım, sen ne yazdıysan bizde ona göre cevap verdik. Falcı mıyız biz işin derinini bilelim, bol bol üzgün surat yapmışsın birde, mağdur gibi göstermişsin kendini..biz nereden bilelim "eşinin bebeği" olduğunu. Hem doğru düzgün anlatmamışsın, hemde kalkmış burada yazanlara laf ediyorsun.

4-) valla kocamdan memnunum, benim fikirlerime saygı duymayan, beni koruma bahanesiyle kendisine bağımlı kılmaya çalışan kocayı Allah herkesten uzak tutsun bence.

Kelimesi kelimesine katiliyorum.

Allah mutlulugunuzu daim etsin. Ortada sorun yokmus demekki. Sizin caniniz sikilmis o yuzden acmissiniz konuyu.
Aynen ablacim teşekkür ederim. Herkes sizin gibi olsa keşke çoğu resmen tartışmak amaçlı burada. Buda bana ders olsun bir daha konu falan acmam buraya.

Size ne söylersem anlamayacaksiniz at gozluklerinizi çıkarın etrafinizi görün biyere odaklanıp kalmayınca.

Bir yere odaklanmak mı?, Bak canım 36 yaşındayım, 6 senedir avukatım...Ne kadınlar gördüm ben biliyor musun? Çalışıp ekonomik özgürlüğü olmadığı için şiddete, aldatmaya boyun eğen kadınlar, eşi kıskanıyormuş diye pencereden kafasını uzatamayan kadınlar, boşanma davası açtı diye bıçaklanan kadınlar...Daha bugün 33 senelik evli bir bayan boşanma davası açmak için geldi 33 sene dile kolay...Şiddet, aldatma,psikoljik baskı ve kadın çalışmıyor. Boşanırsam kaç lira nafaka bağlanır derdine düşmüş.Ben istemiyorum bu kadınların artmasını, daha 20 yaşındasın, sosyal hayatın sana neler katacağını ben bile hayal edemiyorum. Belki ufak bir iş, sonrasında gelen kendine güven hissi, sosyal hayat, arkadaş ortamı, farklı bakış açıları....bunları çoğaltmak hep senin elinde. Ama sen gerçekten halen daha çocuksun, "sana kıyamıyorum, bebeğim,çocuğumuza bak" masallarına kanmışsın..Ne diyim Allah huzurunu ve de mutluluğunu bozmasın...

Sizlere gore çocuğum evet çoğunuz annemle yaş çoğunuz da büyük sizlere gore çocuğum evet
ya kizma bana lütfen cudden tum iyi niyetimle yaziyorum bunlari.cocukluktan ziyade yazdiklarindan da anliyorum çok toysun.o nedenle calismak yerine bence oku.esin okumana kizmaz sanirim.madem ihtiyacin da yok paraya hic olmadi aöf oku ama ne olur oku.sonra istersen egitimin dogrultusunda bi is yap.
ha herkes okuyacak diye bisiy yok bazisinin su anki sistemde okumaya gonlu yoktur zira degisik zeka turlerinr yonelik bi sistemimiz yok bence.kurslara git yetenegin dogrultusunda bisiyler ogren.

Bn çalışmak istiyorum sikiliyorum dediğimde; bebeğim sen otur evine bak bunyen zayıf çalışmayı kaldiramazsin kiyamam

esimde çalışmama izin vermiyo çok aşırı kıskanç napcam bilmiyorum aranızda bnm gibi olan varmıdır acaba

Yok cnm burada kimse kocasinin bebegi degil. Biz calisan kadinlara kiyiyor kocalari...

Saldırı olarak nitelendirdiğiniz her yorum aslında çok büyük önem taşıyor ama anlayabilene tabii... Bu yorumların belki de her biri yaşanmışlıkların ürünü. Eşinizin bugün size kıyamadığı için çalıştırmadığını düşünürsünüz ama bu çalıştırmama meselesi yarın bambaşka bir renge bürünebilir. Hayatta her şey mümkünken hayatınızı bir başka insana teslim etmenin bedelini ağır ödersiniz.

Atar yapmak yerine anlamaya, irdelemeye çalışın. Sorununuz yoksa burada konu açıp da insanları meşgul etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…