- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim içinde bu evi almam şart. Düzgün bir yerden ev alıp gelecekte ona bırakmayı düşünüyorum. Ama dayanabilir miyim? Bikaç gün ağlayıp susar mıyım![]()
Evet o yönünü de gerçekten çok seviyorum. Daha önce ki iş yerinde Pazar günleri bile çalışıyordum. Buraya başlayınca cennete düşmüş gibi oldum.çalışma şartlarınız hafif görünüyor. siz de belirtmişsiniz zaten. başlarda zorlanırsınız ama alışırsınız bence zamanla.
Arkadaşım, çalışan tek anne sen olmayacaksın. Millet bakıcılara bırakıp çalışmaya devam ediyor, senin bakacak insanın varmış.Bebeğim içinde bu evi almam şart. Düzgün bir yerden ev alıp gelecekte ona bırakmayı düşünüyorum. Ama dayanabilir miyim? Bikaç gün ağlayıp susar mıyım![]()
merhaba. Orneğin çocuğumu doğurduktan 6 ay kadar sonra devlet memuru olarak veya sozleşmeli olarak bi kuruma atandım.. Giriş yaptığım anda ucretsiz izne ayrılabiliyor muyum.. Yoksa çalışmaya başladıktan sonra mı ancak doğum yaparsam o hakkım oluyor.Yıllardır var bu sorun. Bir bitmedi ne yazık ki. Çalışmayan anneler çalışan anneleri "yetersizlikle vicdansızlıkla" suçluyor. Çalışanlar "bütün gün evde oturarak çocuğuna ne öğretebilirsin ki" diyor.
Devletin, iş yerlerini kreş için teşvik etmesi gerek.
bana kalırsa ücretsiz izin alın, yasal hakkınız unutmayın.
İzin bittikten sonra işe dönün, kadınlar hem çalışıp hem çocuk büyütebilirler. Annelerin aktif olmasını sonuna kadar destekliyorum.
Arkadaşım, çalışan tek anne sen olmayacaksın. Millet bakıcılara bırakıp çalışmaya devam ediyor, senin bakacak insanın varmış.
Git çalış, evini al, ileride hepiniz rahat etsin.
Çalışmak mı? Bebeğim mi? demişsiniz ya. çalışsanız da bebeğiniz için olacak. Doğrudüzgün bir yerde büyümek var, sürekli çocuk gürültüsünden uykusunu alamadan büyümek var...
İş yerinde benim yapmam gereken işleri yapan alternatif bir eleman yok malesef. 4 ay için bile şimdiden kara kara düşünüyolar. O yüzden bunu sormaya cesaret bile edemedim açıkçası.6 aylık ücretsiz izin hakkın var, kullanmayı düşünmüyor musun?
İş yerinde benim yapmam gereken işleri yapan alternatif bir eleman yok malesef. 4 ay için bile şimdiden kara kara düşünüyolar. O yüzden bunu sormaya cesaret bile edemedim açıkçası.
çok zor bir tercih.
sadece bebekle ilgili değil seninle de ilgili bir karar.
kişisel olarak ben bırakamazdım 3 aylıkken herhalde.
ama imkanlarını daha iyi düşünmen gerek, süt iznini kullanabilecek misin, işin evine yakın mı, öğle aralarında mesela gidebilecek misin?