Anneler de olmasa ne yaparız dimi uzaktada olsalar varlıklarını bilmek yetiyormaalesef bende kara kara düşünüyorum şuan. kayınvalidem izmirde biz istanbuldayız. benim ailem büyükçekmecede oturuyor. ev kredisi ödüyoruz ve sadece eşimin maaşıyla geçinemeyiz. çocuk sahibi olmak istiyorum ama sürekli erteliyorum. annemin her gün o yolu gelmesine kıyamıyorum ki kendisinin fıtığı var. iki ucu b.klu degnek yani. napıcam bilmiyorum
Bu durumda birtek ben yokum desenize sizi çok iyi anlıyorum.
Aynen senin durumunda en iyi ben anlarım.
Benim kv genç bir kadın ama hastalık hastası kendine güvenemiyormuş. Zaten ben en başından beri eşime annen bakamaz diyordum yanılmadım. Aileden birinin bakmasıyla yabancı bir insan çok farkeder.
Yengen de bebeğini kaybetmiş. Aslında teselli olur ona da.
Napalım hayırlısı neyse ol olsun hepimiz için. Şartlar çok zor. Yoksa kim ister el kadar bebeği saatlerce bırakmayı. Allah yardımcımız olsun.
Bir daha böyle bir yer bulamam zaten bulabilme ihtimalimi bilsem kafam rahat olurdu. Bazen cumartesi bile yetmiyor olmadığını düşünemiyorumBebeğinize bakacak biri varken çalışmayi dusunmelisiniz bence. Sonuçta her şey onun için değil mi ?? Benim yakınımda bebeğime bakacak kimse yok ama ben de bebeğim doğduktan en az bir sene sonra calismaya tekrar başlamak istiyorum. Sizin sartlariniz da güzelmiş. Özel sektörde cumartesi calismamak lüks artik
İlk zamanlarda zorlanabilirsin ama düzenini kurduğun zaman her şey yoluna girer. Ben bir yil boyunca sabah 7 de evden çıktım akşam 8 de eve vardım. Cumartesi de aksama kadar. Evlendikten sonra İş yerim ve evim arası mesafe uzadı. İlk zamanlar zorlandım ama her şeyi planlı programlı yapınca her şeye vakit kalıyordu. Hamilelik boyunca evdeydım, valla daha az is yapıyorum ve kalitesiz vakit geçiriyorum. Çalışan insanlar belli bi hayat temposuna alışık lar, işten ayrılınca boşluğa düşüyor. Yani en azından durum ben de böyle olduBir daha böyle bir yer bulamam zaten bulabilme ihtimalimi bilsem kafam rahat olurdu. Bazen cumartesi bile yetmiyor olmadığını düşünemiyorum
Bakabilecek birileri var çalışma şartların iyi
Evi annene yaklaştır oldu bitti
Haftada 6 gün günde 11 saat şirket ile bulduğum bakıcı baktı 3,5 aylıktan itibaren çocuğuma bir gün dahi işi bıraksam mı demedim
Başka sebeplerden işten ayrıldım
Ve iş görüşmelerim
Çocuğum var diye olumsuz geçiyor izin istersin diyorlar mesela bebekken bile istemedim ama onlar bunu bilmediği için evde bir süre çocuğa bakan anneye karşı önyargılılar
Çocuk büyüdükten Sonra iş bulmak zor
Benim kayınvalidemde çok genç ama çok uzağız birbirimize ona bırakırsam bebeğimi hafta 2-3 kez görebilirim ancak buna dayanamam en azından eşimin yengesi üst katta oturuyor hergün almak ve bırakmak daha kolay tabi ücretsiz bakmayacak ne kadar ister acaba ne kadar vermeliyim onuda bilemiyorum
Bakabilecek birileri var çalışma şartların iyi
Evi annene yaklaştır oldu bitti
Haftada 6 gün günde 11 saat şirket ile bulduğum bakıcı baktı 3,5 aylıktan itibaren çocuğuma bir gün dahi işi bıraksam mı demedim
Başka sebeplerden işten ayrıldım
Ve iş görüşmelerim
Çocuğum var diye olumsuz geçiyor izin istersin diyorlar mesela bebekken bile istemedim ama onlar bunu bilmediği için evde bir süre çocuğa bakan anneye karşı önyargılılar
Çocuk büyüdükten Sonra iş bulmak zor
Çalışanın zaman zaman bir kaç saat izin almasını çok kötü bir şeymiş gibi lanse etmiyorlar mı ifrit oluyorum. Nasıl hesap yapıyor işverenler, nasıl bir mantık bu hiç anlamıyorum.
Ben hiç izin problemi yaşamadım ama duydukça sinirleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?