Evimiz Bursada iyi bir muhitte dedesinin evinde yaşıyoruz kirayı 100 tl gibi bir indirimle ödüyoruz. Buradan çıkarsam kendi evimden başka yere gitmem diye diretiyor. Çokta uygun bir fiyat değil halbuki çünkü giriş katı odaları ışık almıyor mutfak yatak odası oturma odası hepsi küçücük. Anlamıyor beni yada işine gelmiyor. çünkü onun iş yerine 10 -15 dk mesafedeyiz. Birde bebeğime şuana kadar hiç bişey almama izin vermedi birlikte alışverişe çıktığımızda bile yüzü düşüyor bişey alacağım diye ödü kopuyor resmen. Bana yapılan haksızlık değil mi? Her ay 1000 TL kredisini benim maaş günüme denk geldiği için ben ödüyorum 5 aydır.
Anlatmak istediğimde buydu.o zaman size çalışmanı istemiyorum deme lüksü yok ki. çalışın. size de söz hakkı doğsun.
Sanki beni anlatmissiniz
Hersey cok benziyor
Bu arada calisinca bebeginizden vazgecmis olmuyor insan, tercih ettim falan diyenler olmus da
Çok üzüldüm sizin adınıza da tek başına çırpınmak çok yordu beni. Evliliğin en başında verilen vaatler vaat olarak kalmakla birlikte beni birde bu duruma düşürdü. İleride bebeğimle ilgili hayallerim çok farklıydı. Yaşanılanlar çok daha farklı.
Çalışmaya karar vermek zorundayım. İşi bıraksam şuan ki evimde de mutlu mesut bebeğimi büyütemeyeceğim malesef. Onun iyiliği için ileride kiraya gitmemeli. Evi onun için alacağım. Umarım oğlum ileride beni kararımdan ötürü kırmaz.Ne karar verdiniz?
Rabbim sizede nasip etsin inşaAllah daha iyisini hemde :)Kesinlikle çalışmaya devam etmelisin. Bu arada işyerinin koşullarına bayıldım. Maşallah diyeyim :)
Sağolun Allah razı olsun güzel duanız için :) Bende çalışıyorum. Oğluma 6 aylıktan beri annem bakıyor sağolsun. Elimde olsa çalışmam otururum, çocuğuma bakarım ama sizin hesap bizde ev kredisi ödüyoruz. Allah siz ve ben gibi bütün annelerin yardımcısı olsun :)Rabbim sizede nasip etsin inşaAllah daha iyisini hemde :)
Amin canım inşaAllah. Evim olsun başka ne isterim ki..Sağolun Allah razı olsun güzel duanız için :) Bende çalışıyorum. Oğluma 6 aylıktan beri annem bakıyor sağolsun. Elimde olsa çalışmam otururum, çocuğuma bakarım ama sizin hesap bizde ev kredisi ödüyoruz. Allah siz ve ben gibi bütün annelerin yardımcısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?