Kusura bakma amacım canını yakmak değildi, ama gerçek olan bazen can yakıcıdır. duygu sömürüsü demiş bazı arkadaşlar benim tarzımdaki yaklaşımlara, yok gayet mantıklı düşüncelerimiz. Bir çocuk en az iki yıl boyunca annesiyle olmalı arkadaşlar.Güvenli bağlanma ancak bu şekilde gelişir.
Kanaat her şeyi kolaylaştırır güzel kardeşim..Daha iyi bir ev, daha rahat koltuklar, daha şık eşyalar, modeli daha yüksek bir araba için çalışmak..sonu gelmez dünya isteklerinin..Bebeğinin huzurunu doya doya çıkarmak varken değmez inan bana..
Etrafımda çalışan anne çok..Çocukların gerçekten bi tarafları yarım, emaneten bakılıyorlar nihayetinde..Kendilerini nereye gitseler yük gibi hissediyorlar..Çünkü buna sebep anneleri bence..Anneler artık sosyal hayatlarından alıştıkları lükslerden ödün vermeyip evlatlarını hep birilerine emanet ediyorlar.Bu bana göre anne bencilliği..Annelik fedakarlık ister güzel kardeşim..
Üniversite mezunu olup evde çocuklarını yetiştirmek aldığı eğitimi çocuklarına harcamak, yılları çöpe atmak olmuyor bana göre..Evlatlarımızı güzel yetiştirmeyi toplumu şarj etmeye benzetiyorum ben..Çocuklarımızı birilerine baktırarak annelik yapmayı öğrettiler bize, sevgisiz toplum yetiştiriyoruz farkında mısınız?