Çalışmak mı ev hanımlığı mı? (2017 konusu)

Ben saglikciyim ve kadrolu bi işim eşiminde isi iyi cocuk olmasa kesinlikle calişirdim suan ucretsiz izindeyim bebegim icin ancan çalıştığım gunleri ortamimi özlüyorum. Bi de kendi kazancını harcamak cok daha zevkli.

Çok tembel çalışmayı sevmeyen biri olarak çalışmak diyorum.insanin kendi parasını kazanmasının hafifliği hiçbirşeyde yok.rabbime şükürler olsunki bi işim var.

Kızlar çalışıyodum fakat iş yerim kapandı ayrıldım asgari ücretle çalışıyodum.eşimin aylık kazancı çok iyi evimiz arabamız var 1 aydır evdeyim inanılmaz rahatım şimdi bi iş yine buldum 1.500 tl maaşlı insan kaynakları acaba başlasam mı çalışmaya ilerde pişman olur muyum servisi yemeği var çalıştığım yerin benim pişmanlığım ilerde pişman olur muyum Etrafım da herkes çalışıyo bütün bayanlar ben kendimi tuhaf hissediyorum çoçuğum yok bu arada
ihtiyacın yoksa tabili calısma ama iyi bi is buldumu insan yapada biliyosada yani psikolojik acıdan yorulmuyoda calıssın tabi saatleride önemli 9 da is bası 8 de cıkıs olursa güzel ama titizlik hastası olan var ille 5 cesit yemek yapcam diyen var öyleysen cok yorulursun

Çalışmıyorum, maddi anlamda ihtiyacımız olsa çalışırdım, mesleğim var.

Çocuk yoksa, sıkılıyorsanız çalışın.
Bende çocuk var, onları kendim büyütüyorum, bunu hiçbirşeye değişmem.

Ben ev hanımlığı diyorum ;)
Evi severim :)

Ay imkan olsa calismam..mecbur oldugum icin çalışıyorum.İhtiyacin yoksa otur evde bence.Kitabini okursun yemegini yaparsın ay ne guzel insan evde sıkılır mi ya

Calismalisin tabii ki. Benim çalışmamın kocamın durumu ile hiçbir ilgisi yok, kimsenin olmamalı.

Çalışın tabii ki. Çalışıp kendi paranı kazanmak gibisi var mı? Şimdi 1 aydır evdeymişsiniz, tatil gibi olmuş işte, fazlası bunaltır. Ben çalışıyorum, deseler ki " hadi 3 ay izin yap, sonra işe gel" uça uça giderim evde yatarım. Ama tamamen işim olmasa o 3 ay da 5 ay da zehir olur. Tatil bile, evde yatmak bile ucunda tekrar işe dönmek varsa güzel.

Çocuğunuz yoksa çalışın. . Bebek olunca ara verirsiniz.. bu arada birikim yaparsınız paranla..

Kızlar çalışıyodum fakat iş yerim kapandı ayrıldım asgari ücretle çalışıyodum.eşimin aylık kazancı çok iyi evimiz arabamız var 1 aydır evdeyim inanılmaz rahatım şimdi bi iş yine buldum 1.500 tl maaşlı insan kaynakları acaba başlasam mı çalışmaya ilerde pişman olur muyum servisi yemeği var çalıştığım yerin benim pişmanlığım ilerde pişman olur muyum Etrafım da herkes çalışıyo bütün bayanlar ben kendimi tuhaf hissediyorum çoçuğum yok bu arada

Çocuk olana kadar çalış ne olacak ki? Belki imkanları rahattır. Devam edersin uzun yıllar. Denemeden bilemezsin.

Eşinin kazancı iyise çalışmamak daha güzel. Spora gıdıyorsun haftanın en az 3günü (spor istemezsen gidebileceğin farklı bir aktivite olabilir) oradan dolaşmaya veya alışverişe gidersin, sonra bişeyler içmeye veya yemeye artık listene kalmış, sana kalmış. :)

Ev için, nelerden hoşlanırsın bilemicem ama ben mesela kaskıma boncuk süslemeler filan yapıyordum, hala uğraşırım, resim, kitap sonraa yazı yazıyorum veee KKya herzaman bakarım tabi ki :KK70: kedim var onunla ilgilenirim, kendimle ilgilenirim gün içinde... Evde olmak yemek, bulaşık, ütü ve paspal oturmaktan demek değil bence, herşeye bol bol vakit oluyor, rahat rahat yapıyorsun herseyi. Yeterli bütçe varsa sıkılmazsın yapacak şey bulunur ama kös kös kocagün oturcaksan evet biyerden sonra sıkar.

koca yeterince para kazanıyor diye çalışmamayı düşünmek bana saçma geliyor
boşanma olabilir ölüm olabilir iflas olabilir işten çıkarılma olabilir
yüzlerce sebep olabilir
bunları nasıl görmezden gelebilir akıllı bir insan
o emekli maaşı sizin çocuğunuzun garantisi emekli maaşı çok önemli

Cocuk yoksa bencede calisin, hayatin karsimiza ne cikartacagi belli olmaz. Sosyal guvence ve miktari onemli degil maddi guce sahip olmak onemli.

Canım yaşın kaç onu bilmiyorum ama ben 20 sene çalıştım 1 yıldır evdeyim. çocuğum 12 yaşında.
ben kesin ve net şekilde ev diyorum. ihtiyaç yoksa tabi. evde olunca hayat buymus dedim. Başkaları için çalışmaktansa evinin patronu oluyorsun. hem evde olunca çocuk düşünceniz artar ve zaman kazanırsınız.
hayatım paran varsa evde ol. Sinema tiyatro gez. mis. o trafiği stresi çekme.

Cocugunuz yoksa calisin bence. Koca eline bakmayin. Kendi sahsi harcamalarinizi rahat yaparsiniz.

Back
X