- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Baktirdim kuzum. Hep degerlerim dusuk olurdu ona baglardim. Ama artik oype degil degerlerim gercekten suan cok normal. Kan degerlerim yani. Ama ayniyjm ben. Blmiyorum. Ruhsal bi durum olabilecehi aklima geliyorKonudan bagimsiz olarak , acilen bir doktora gidin ve kan tahlili yaptirin
Gencecik bir kadinin bu kadar tembel olmasi , surekli uyumak istemesi , bu ruh hali hic normal degil
Calisin ya da calismayin ama uretken olun , butun gun yatmak icin dunyaya gelmiyoruz hicbirimiz
Kan degerlerinizde bir anormallik var ki bu durumdasiniz , acilen tahlil yaptirin
Calisip calismamak sizin karariniz ama hayata hicbirsey katmamak brnce cok kotu bir durum
Bence sizin ilacınız çalışmak.Iste unv okurken boyle degildim. Tam tersi diyirum ya okurken calisir kopek gibi yorulurdum. Cok da iyi hissederdim ama. O zamanin hevesimiydi bilmiyorum. Cok da calismam gerekmezdi ailemin durumu iyiydi ama ben hep calistim. Simdi rahata mi vurdum bilmiyorim ya da dedigm givi belki de psikoljk bisey bendeki. Kendini evde.tutma bisey yapmak istememe. Yatmak vs
Bilmiyorum. Diyorum ya calistigim donemde de bu gecmedi sankiBence sizin ilacınız çalışmak.
Alla alla gercekten normal degil ama boyle olmanizBaktirdim kuzum. Hep degerlerim dusuk olurdu ona baglardim. Ama artik oype degil degerlerim gercekten suan cok normal. Kan degerlerim yani. Ama ayniyjm ben. Blmiyorum. Ruhsal bi durum olabilecehi aklima geliyor
O iş öyle amaIste unv okurken boyle degildim. Tam tersi diyirum ya okurken calisir kopek gibi yorulurdum. Cok da iyi hissederdim ama. O zamanin hevesimiydi bilmiyorum. Cok da calismam gerekmezdi ailemin durumu iyiydi ama ben hep calistim. Simdi rahata mi vurdum bilmiyorim ya da dedigm givi belki de psikoljk bisey bendeki. Kendini evde.tutma bisey yapmak istememe. Yatmak vs
Eee kenara koymadan ev nasilHehhh iste aynen durum bu. Cok sukur gayet iyi geciniyrouz ama kenari koyamiyoruz
Yanlis yazdiniz sanirim?:)Ahh canım annene bişey olursa yada el kapısına gittiğin zaman annenin kıymetini anlarsın dersin ozaman. Ahhh anamm yıkadıgın ayagının suyunu içeydim diye. Çocuksun daha sana öyle geliyor ama sakın annenden sikayet etme şikayet ettiğin herseyi gün gelir pişman olursun ama zaman geçmiş giden gitmiş olmuştur
Ayy valla yanlıs yazmısımmm yaaaYanlis yazdiniz sanirim?:)
Canim ifsa olmiyim diye soylemiyrium:) ama meslegim heo yorucu aslinda. Beden gucuyle calisiliyor"İkigai" isimli kitabı okumanızı önereceğim. Uzun yaşayan insanların mutluluk kaynaklarını ve ömürlerini çalışmaya borçlu olduklarını konu edinen bir kitap. Ama tabi buradaki insanlar sevdikleri işi yapıyorlar.Ben 10 yıldır çalışıyorum, şu an doğum iznine ayrıldım. Ayrıldığım ilk 2-3 gün kendimi o kadar kötü hissettim ki, içim sıkıldı. Şimdi bebeğim gelsin de vakit onla geçecek diye avunuyorum.
Bence sizin asıl sıkıntınız uyuyamamak vs değil, teklif edilen işin yoğunluğunu dert etmeniz. Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben olsam daha iyi bir iş bulmak için uğraşırdım, daha iyisi yok, ortalama bu ise yine işe başlayıp tecrübe edinirdim.
Dogru diyirsunuz aslinda. Oyle olur dimiAma calismayip bu sekilde de devam ederseniz cok cabuk cokersiniz. Yerinizde olsam calisirim, cok bunalirsam sonra yine boyle bir ara veririm.
Ama cok dogru seyler yazmissiniz. Dusunceleriniz cook dogruAyy valla yanlıs yazmısımmm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?