Çalışmalı mıyım??

Baktirdim kuzum. Hep degerlerim dusuk olurdu ona baglardim. Ama artik oype degil degerlerim gercekten suan cok normal. Kan degerlerim yani. Ama ayniyjm ben. Blmiyorum. Ruhsal bi durum olabilecehi aklima geliyor

Bence sizin ilacınız çalışmak.

Baktirdim kuzum. Hep degerlerim dusuk olurdu ona baglardim. Ama artik oype degil degerlerim gercekten suan cok normal. Kan degerlerim yani. Ama ayniyjm ben. Blmiyorum. Ruhsal bi durum olabilecehi aklima geliyor
Alla alla gercekten normal degil ama boyle olmaniz
İsi falan bosverin onceliginiz sagliginiz olsun , hayatta sizi ne mutlu edecekse onu yapin , ilgi alaninizi bulun , orgu mu ormek , pasta mi yapmak , muzik aleti fotografcilik vs vs mitlaka sizi hayata baglayacak , hareketlendirecek bisey vardir onu bulun

Üstte kişisel harcamalarım dışında 200-300 kenara koyuyorum demişsiniz, o zaman yine öyle devam edersiniz.
Sürekli yatıp uyumak istemeniz de evde yapacak bir şey bulamamaktan filan mı acaba? Ama çalışmazsanız da böyle devam edip gidecek misiniz? Bir de bu açıdan düşünün. En azından bir daha deneyin çalışmayı.

Ahh canım annene bişey olursa yada el kapısına gittiğin zaman annenin kıymetini anlarsın dersin ozaman. Ahhh anamm yıkadıgın ayagının suyunu içeydim diye. Çocuksun daha sana öyle geliyor ama sakın annenden sikayet etme şikayet ettiğin herseyi gün gelir pişman olursun ama zaman geçmiş giden gitmiş olmuştur

Gönülsüz iş baş ağrıtır.
Zaten para biriktirmek için çalışacaksanız ihtiyacınız çoksa çalışın öbür türlü zaten bu devirde ne kadar çalışsanız paranın değeri yok çalışma daha iyi, en azından insanlarla uğraşıp sinir hastası olmazsın.
Aç evdede bi elimde cımbız bir elimde ayna ohh işte bu ne dert ne keder.

İyice alışırsanız hiç çalışmak istemezsiniz yalnız
Bence değerlerinizi ölçtürün bu kadar uyumak istemek demir eksikliğinin vs. Göstergesi olabilir
Eşiniz bir yönden haklı şimdi ev araba almazsanız ileride çocuk falan olursa hiç bir şey yapamazsınız

O iş öyle ama
Evde ne kadar durursan vücut otomatikman kendini dinlenmeye alıyor
Nasıl olsa yapacak bir şey yok yat uyu oluyor
Sen bunu istemeden dahi yapıyorsun
Hani bazı yaşlılar emeklilikte sonra hastaneden çıkamaz olduk diyorlar ya o hesap

Ama keşke bende biraz dinlenebilsem vücut yorgunluğu değil kafa yorgunluğu bitiriyor beni çalışırken

Ama calismayip bu sekilde de devam ederseniz cok cabuk cokersiniz. Yerinizde olsam calisirim, cok bunalirsam sonra yine boyle bir ara veririm.

Hehhh iste aynen durum bu. Cok sukur gayet iyi geciniyrouz ama kenari koyamiyoruz
Eee kenara koymadan ev nasil
Alacak bu adam ?Insanlar kari koca emek veriyor ev aliyor kolay degil ki bu işler. Ailesi zenginse size mutlaka daire kalacaksa anlarım otur kirada ye ic gez miras kalacak hadi derim ama miras yoksa bu ne cesaret mezarda da yaticaz biraz hareket bedenen ruhem iyi gelir .Miskinlik başlamış çocuk olsa vah haline :) Acilen başla işleyen demir ışıldar. Ayda 1000 yeter zaten bi bayana ust baş kuaför vb için ver 2 bini de eşine atsın ortak hesaba.

"İkigai" isimli kitabı okumanızı önereceğim. Uzun yaşayan insanların mutluluk kaynaklarını ve ömürlerini çalışmaya borçlu olduklarını konu edinen bir kitap. Ama tabi buradaki insanlar sevdikleri işi yapıyorlar.Ben 10 yıldır çalışıyorum, şu an doğum iznine ayrıldım. Ayrıldığım ilk 2-3 gün kendimi o kadar kötü hissettim ki, içim sıkıldı. Şimdi bebeğim gelsin de vakit onla geçecek diye avunuyorum.
Bence sizin asıl sıkıntınız uyuyamamak vs değil, teklif edilen işin yoğunluğunu dert etmeniz. Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben olsam daha iyi bir iş bulmak için uğraşırdım, daha iyisi yok, ortalama bu ise yine işe başlayıp tecrübe edinirdim.

Yanlis yazdiniz sanirim?:)

Canim ifsa olmiyim diye soylemiyrium:) ama meslegim heo yorucu aslinda. Beden gucuyle calisiliyor

Gencken el ayak tutuyorken calısılmalı inancındayım hemde iş ayagınıza gelmişken
Binbir calısmayla girdigimiz üniversiteler ilerde calısmak icin değilmiydi
Evde dura dura biraz tembellik cökmüş gibi üstünüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…