Çalışmalı mıyım??

Ya siz de oyle diyorsunuz. Dogru diyorsunuz. Evde.kaldikca daha da uykuya teslimimm

Ya siz de oyle diyorsunuz. Dogru diyorsunuz. Evde.kaldikca daha da uykuya teslimimm
Hah işte aynen öyle oluyor. Uyku bir kantar, uyudukca tartar derler. Uyudukca uyuyasi gelir insanın. O bataktan çıkmak için bu iş mükemmel bir fırsat.

Ben de calisinca ozwniyorum iste(
Aynı durum canım
Milletin ağız kokusunu çekiyoruz resmen
Şöyle sabah ağız tadıyla kahvaltının telaşsız içilen kahvenin tadını unuttum
haldır huldur yemek temizlik yapmaktan bedenen değil ama ruhen ve zihnen yorgun olmaktan sıkıldım
Şöyle sabah her işini temizliğini halledip komşuyu kahveye çağıran kadınlara özenir oldum
Bu kadar şikayetçiysen bırak işi diyecek olanlar olur ama dediğim gibi zorunluluklar

Ama bak calismiyirum 6 7 aydir su soyledklerini de cok yapmiyorum. Evi temzliyorum evet kahvemi iciyorum ama sonra hep uyusukluk. Hep uyuma istegi

B12, demir ve vitamine D ye baktirin derin.
Haksizlik normal degil.
Bide 6 bucukta uyanip bi "deneme" yapmak cok mantik disi. Cunku ise gitmek icin alarm kurunca beyin kendini hazirlar, ertesi is gunune kendini hazirlar beyin.
Daha onemlisi 1 gun erken kalkmakla erken kalkmaya alismaz insan. Vucut alismasi gerekiyor bi kac gun.

Bence calismalisiniz, hayatta disiplin, belirli baslama bitis saatleri zinde tutar insani.
Gec uyuyup gec uyanmak uyusuk yapar insani.

Biz cok gec yatip evet cok gec kalkiyoruz. Erken yatsam da cok yec kalkoyorum. O vucut yataktan kalkmiyor resmen

Biz cok gec yatip evet cok gec kalkiyoruz. Erken yatsam da cok yec kalkoyorum. O vucut yataktan kalkmiyor resmen
Cunku vucut alisiyor ve biliyor ki mecbur degil erken kalkmaya.
4 5 aydir issizdim ve gece 2 3 de yatip ertesi gun 12 1 de kalkardim, gecen hafta ise basladim ve saat 7 de ayaktaydim.
Istersen ve mecbur kalirsan gercekten kalkarsin

Evde oturmamayı tercih ederim. Major bir sağlık probleminiz olmadıktan sonra, tek erken kalkan siz değilsiniz, bu çalışmamanın sebebi olamaz. Çalışmak istemezseniz bu sizin kararınız olur ama istememenize gerekçe aramanıza gerek yok. Çünkü bunlar gerçek gerekçeler değil. Keşke ben de uyuyabilsem, çok da seviyorum ama eşşek gibi kalkıyoruz kalkmak zorunda olunca :)

kan değerleriniz düşük sizin bemce
Ben de aynı zamanlardan geçtim .
inanın ise gidiyordum uyuyordum drama odasında...
bildiğiniz sabah 8 de is yerine giriyordum kahvaltı yapip odaya gecip uyuyordum öğlene kadar. öğlenden aksma 5 e kadar da iş güç hallediyordum .
eve gelip 8 de uyuyordum deliksiz sabaha kadar ve zorla uyanırdım.
o zaman nişanıydım.
evlendim eşim doktora götürdü hemen
kan değerlerim yerlerde.
b12 iğnesi ve kan ilacı ile 2 haftada inanılmaz değiştim.
resmen eziyet etmişim kendime

Çalışın, ama 200-300 değil en az yarısı sizde kalsın. Siz de birikim yaparsınız bir yandan, kendinize de harcarsınız. Yeni evli sayılırsınız, 1-2 seneye çocuk olunca bir süre ayrılmak zorunda kalacaksınız o zamanlar için de birikim olur. Uyku olayında da valla ben uyku sevmem, ama hafta içleri bazen kendimi yataktan kazıyarak kaldırıyorum. Bazen de gayet keyifli geliyor işe gitmek. Moduma göre değişiyor.

E siz de calismammayi yeglemez misiniz bu cumlelerinzden sonra:))

Geecektwn mi??? Ama benim degerlerim dr suan iyi( yani cook dusuk degil

Yok kuzum ya ben gece 2 de falan yatiyorum biraksan 12.30 da kalkarim

E siz de calismammayi yeglemez misiniz bu cumlelerinzden sonra:))

Yeğlemem çünkü bu konuda dikkate aldığım tek şey evde rahat rahat yatma kaygım değil. Herkesin kendi tercihi ve kararı, siz de uyanamama, yorulma gibi yönlerden değil de kişisel tercihleriniz yönünden değerlendirmelisiniz.

uyumak daha keyifli geldiği için çalışmama seçeneğinizi kullanabiliyorsanız, ne bileyim, bence cidden çalışmayın. sağlık anlamında kan değerlerinizde sıkıntı olma ihtimali yüksek. ancak ben sizin kafa yapısı olarak çalışma modunda biri olmadığınızı hissettim açıkçası. yani cümleleriniz öyle hissettirdi.

tabi herkes çalışmak istemek zorunda değil de, üniversite okuyup evde oturmak istemek bana okuyup çalışmak isteyen bir insanın o okula girme hakkını elinden almak gibi geliyor.

Üniversite mezunusunuz ve evde oturmak için o kadar okumadınız evet ev ortamı rahat geliyor insana biliyorum fakat hep evde olmak insan da böyle haller yaratıyor uyku halleri bitkinlik çünkü ev işleri de bir yere kadar ve yarın ne olursunuz belli değil insanın kendi parasını kazanması güvencede olması kadar güzel birşey yok özellikle bir kadın için. Sonra iyi ki çalışmışım dersiniz evinize alırsınız birikim de yaparsınız diğer türlü ne olursa olsun eşe bağlısınız ileride de çocuk olunca böyle rahat olmayıp bunalacaksınız o zaman da iş bulamayabilirsiniz bence değerlendirin

Ole mi diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…