- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Ben sizin gibiydim bir ara. Ki ben gerçek bir işkoliğim. Sonunda rastgele yaptırdığım bir tahlilde B12 eksikliği varmış. Tabii siz sakın ilaca dayanmayın aman diyim. Bir kan tahlili yaptırın, iş hayatından bağımsız. Çalışırsınız, çalışmazsınız o sizin bileceğiniz iş. Ben çalışmadan duramam. Çalışmayı seviyorum. Ama herkes sevecek, iş hayatına uyum sağlayacak diye bir kaide de yok sonuçta.
Ama anlattığınız durum hafiften depresyon belirtisi gibi göründü. Bir uzmanla görüşün isterseniz.
Bir de size tavsiyem gençken çalışın. Eşinizle aranız bozulabilir, Allah gecinden versin eşiniz vefat edebilir. Her şeyden önce babasından, annesinden, eşinden ayrı bir kadının ekonomik gücünün olması bence çok önemli. İnanın şu anki depresif halinizi attığınızda pişman olursunuz çalışmadığınıza
zaten kabul etmişsiniz ben yazana kadar. Hayırlısı olsunHanimlaaaaaarrrrr is icin tamam dediiiimm. Allaaaahim insallah pisman olmammmm :)))
Ya evet ruh halimi ben de hos bulmuyirum o ayrii. Ama oturdukca daha da o hale donusuyroum. Bakin oglen kalkrim kafayi koysam yine uyurum. Sabahtan beri bi supurgeyi zor actim. Durdukca iyuce uyustum sanirjmzaten kabul etmişsiniz ben yazana kadar. Hayırlısı olsun
Bence de ben hafta sonları öyle oluyorum. Hafta içi tam bir atom karıncayım. İşten geliyorum, spora gidiyorum, eve geliyorum, çamaşır mak. bulaşık mak. çalışıyor, süperge, toz vs. hepsini yapıyorum. ama hafta sonu tam bir tembel hayvan. yataktan kalıp kanepeye kuruluyorum :)Ya evet ruh halimi ben de hos bulmuyirum o ayrii. Ama oturdukca daha da o hale donusuyroum. Bakin oglen kalkrim kafayi koysam yine uyurum. Sabahtan beri bi supurgeyi zor actim. Durdukca iyuce uyustum sanirjm
Estafurllah kuzum:) insallah iyi gelir bu is bana bakalimBence de ben hafta sonları öyle oluyorum. Hafta içi tam bir atom karıncayım. İşten geliyorum, spora gidiyorum, eve geliyorum, çamaşır mak. bulaşık mak. çalışıyor, süperge, toz vs. hepsini yapıyorum. ama hafta sonu tam bir tembel hayvan. yataktan kalıp kanepeye kuruluyorum :)
Ya ben illa ev icin de degil, calismali miyim a cok takilmistim. Yani pisman olmaktan korkuyorum. Yogunluktan vs. Bana daha mi cok yarar diyeEv alacaksanız senin birikimin benim birikimim olmaz ki zaten. Ben de evlilikte bu hesabı anlamıyorum. Niye ortak birikmiyor para?
Dimi yaBence hazır iş önüne çıkmışken çalış.
Bir birikim yap kendine. Hepsini de eşine verme. Ev tabi ki alın. Bu devirde kira ödemek nereye kadar.
Uyku zaten 6 ay sonra adapte olursun.
Evet tabi kiDimi yacalismak iyidir
Sagolun:)Evet tabi ki
Dimiii. Tabii ki rahatliga alistm ama icmden hep bunu diyorum iyi gelir sana diyorum. Yoruluraun ama kensini iyi de.hissedersin dyorumCalisan kadin,üretken kadin,ekonomik ozgürlügü olan kadin gibisi mi var Allahaskina? Tabi ki calisin.Evde oturmak ic agrisi ,görünmez bir ömür törpüsü
Anam konusuyor sandim bir anÇalışmayın. Nede olsa paraya ihtiyacınız yok. Kocanizi işi gücü ne, çalışıp evi gecindirsin. Kadın çalışmamali. Kadın temizlik yapsın, çamaşır bulaşık yikasin, yemek pişirsin.
Yıllar geçip o kocanin canı sıkılıp kadını bosarsa o zaman düşünülür çalışmak. O zaman düşünülür geçim derdi.
Hayatını bir erkeğin ağzından çıkacak lafa endekslemek kadınların tek amacı olmali.
Cidden anlamıyorum yahu.
Kırıcı mayın demişsiniz ama sizin iyi bir silkelenmeye ihtiyacınız var. İnşallah aklınız başınıza gelir.
Yaaa valla haklisiniz daa ama uyustu artk vuzudum snairkmAnam konusuyor sandim bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?