Yine bahane yine bahane
Bir sürü özel ders veren öğretmen var, öğrenciler bile ders veriyor.
Kusura bakmayın ama bu bahane bulma işi genetik bence.
Öğretmene iş yok, şoktayım
İsteseniz taşı sıkıp suyu çıkarabilirsiniz ama istemiyorsunuz, itiraf edin. Abinizin kadın versiyonusunuz.
Zengin kadin istiyormus. Evlenmek istemiyor. Zengin olursa evlenirmis. Kkadin parasi yiyecekmis.
Ev işi ve yemek yapıyormuş. E evlenmeye de niyeti yok. Çalışmayan kadından bir farkı yok bence.
Çüs! Oyle birsey talep etmeye haklari yok. Siz biran once bagimsiz bir hayat kurun. Siz neyle mesgulsunuz? Kac yasindasiniz? Hedefleriniz ne?Ben bakacakmisim. Sigortasini odeyecekmisim. Bakmazsam helal etmeyecekmis hakkini.
Sosyal fobısı olabılır , baska sıkıntısı olabılır bence once doktora gıtmeye ıkna et...
Çüs! Oyle birsey talep etmeye haklari yok. Siz biran once bagimsiz bir hayat kurun. Siz neyle mesgulsunuz? Kac yasindasiniz? Hedefleriniz ne?
Konu sahibi abinizde kendini oldugundan farklı hissetme durumu var mı .? Ya evde is guc yapiyor ve hatta yemek bile yapiyorsa büyük bir sorun gibi gelmedi bana.Bakması gereken esi colugu cocugu yok.Akıllı adammıs.
kiyamiyorlar mi? canim sıkkın dı iyi geldi kahlahayla güldüm.Annem babam destek veriyor. Kiyamiyorlar
tamam calismasin ama bu kizada diyormus ya sen bak yoksa hakkimi helal etmem diye. orasi vahim..Kimseye kızmaya hakkınız yok.
Çalışmıyorsa çalışmıyor,para yiyorsa para yiyor.O da onun seçimi.
Yok erkek müsvettesi falan filan boş geliyor bana.Erkekler de çalışmayabilir,ben bunu anormal görmüyorum.
Sizi kendi hayatınız ilgilendirir.Kpss çalışıyorum diyorsunuz girin sınava,yapamazsanız da en iyisi bir işe başlayıp evden ayrılın.Paranızı da yedirmeyin kimseye.Yerinizde olsam aileme hiç kulak asmaz,önüme bakardım.Abiniz zaten çok zorda kalırsa çalışmak zorunda kalacak,kendisi de biliyor.
tamam calismasin ama bu kizada diyormus ya sen bak yoksa hakkimi helal etmem diye. orasi vahim..
Kimseye kızmaya hakkınız yok.
Çalışmıyorsa çalışmıyor,para yiyorsa para yiyor.O da onun seçimi.
Yok erkek müsvettesi falan filan boş geliyor bana.Erkekler de çalışmayabilir,ben bunu anormal görmüyorum.
Sizi kendi hayatınız ilgilendirir.Kpss çalışıyorum diyorsunuz girin sınava,yapamazsanız da en iyisi bir işe başlayıp evden ayrılın.Paranızı da yedirmeyin kimseye.Yerinizde olsam aileme hiç kulak asmaz,önüme bakardım.Abiniz zaten çok zorda kalırsa çalışmak zorunda kalacak,kendisi de biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?