Çalışmayan erkek müsvettesi

selam konu sahibinin abisi
kazık kadar olmuşsunuz.
kardeşiniz sizden daha olgun, gerçi azcık cazgırlığı da var gibi.
ama olsun.
sizin gibi bi baltaya sap olamamasından iyidir.
bakın burda onlarca kadın 'ayy dost başından ırak' dediler sizin için.
lütfen eliniz accık iş tutsun.
K ı n ı y o r u z!!

Birçok öğretmen adayı mezuniyetinin ilk yılını atanmaya çalışarak geçirir.
Arkadaş hiç de çalışmak istemez gibi bir halde değil bence.

Vallahi şimdi kadınlar bile ekmek parası olsun da ne iş olsa taparız diye ağır işlere dalıyorlar.
Abiniz kendini bir yoklasın bence. Bir sıkıntı var.
Bu arada evlendirmeyin de milletin kızının başını yakmasın.

Gözünüzü seveyim evlendirip de bir kızın başını yakmayın.. Kimse böyle bir eşi olsun istemez..
Anne babaya da hayret ettim doğrusu, memnunlarsa kıyamıyorlarsa biricik oğullarına bırakın yesin sömürsün paralarını..
Elbet bir gün illallah bıktık diyecekler ama, o zamanda hiç bir şey değişmeyecek..

Ev işi ve yemek yapıyormuş. E evlenmeye de niyeti yok. Çalışmayan kadından bir farkı yok bence.

Zengin kadin istiyormus. Evlenmek istemiyor. Zengin olursa evlenirmis. Kkadin parasi yiyecekmis.

Söyle abine madem zengin parası yicek mis. Ya Kıvanç Tatlıtuğ yada burak ozcivit gibi yakışıklı olacak ki güzel bir zengin kadın bulsun kendine. Eğer bukadar yakışıklı değilse kendinden 20 30 yaş büyüklere jigololuk yapsın al sana kadın parası

Ev işi ve yemek yapıyormuş. E evlenmeye de niyeti yok. Çalışmayan kadından bir farkı yok bence.

Belki de cinsel yönelimi farklıdır. Kadınsı cinsiyet özellikleri gösteriyor.
Kadınsı da değil kezbanımsı cinsiyet özellikleri gerçi bunlar.

Sosyal fobısı olabılır , baska sıkıntısı olabılır bence once doktora gıtmeye ıkna et...

Konu sahibi abinizde kendini oldugundan farklı hissetme durumu var mı .? Ya evde is guc yapiyor ve hatta yemek bile yapiyorsa büyük bir sorun gibi gelmedi bana.Bakması gereken esi colugu cocugu yok.Akıllı adammıs.

Sosyal fobısı olabılır , baska sıkıntısı olabılır bence once doktora gıtmeye ıkna et...

Sosyal fobisi artiyor gun gectikce. Yazik evde tikili surekli disarida cikmiyor. Nadir cikiyor. Cikarkende cesaretini bile toplayip cikiyor. İyice eve alisinca calisasi olsada insanin calisasi gelmez.

Konu sahibi abinizde kendini oldugundan farklı hissetme durumu var mı .? Ya evde is guc yapiyor ve hatta yemek bile yapiyorsa büyük bir sorun gibi gelmedi bana.Bakması gereken esi colugu cocugu yok.Akıllı adammıs.

İlk zamanlar yapmiyordu. Artik yaranma cabasiyla ev isi yemek yapiyor. Normalde hayatta elini surmezdi onceden. Benden cok ev isi yapar hale geldi. Guzel yemek yapar.

Kimseye kızmaya hakkınız yok.
Çalışmıyorsa çalışmıyor,para yiyorsa para yiyor.O da onun seçimi.
Yok erkek müsvettesi falan filan boş geliyor bana.Erkekler de çalışmayabilir,ben bunu anormal görmüyorum.
Sizi kendi hayatınız ilgilendirir.Kpss çalışıyorum diyorsunuz girin sınava,yapamazsanız da en iyisi bir işe başlayıp evden ayrılın.Paranızı da yedirmeyin kimseye.Yerinizde olsam aileme hiç kulak asmaz,önüme bakardım.Abiniz zaten çok zorda kalırsa çalışmak zorunda kalacak,kendisi de biliyor.

tamam calismasin ama bu kizada diyormus ya sen bak yoksa hakkimi helal etmem diye. orasi vahim..

tamam calismasin ama bu kizada diyormus ya sen bak yoksa hakkimi helal etmem diye. orasi vahim..

Onun için söyledim çözümü.Arkasına bakmadan kaçacak.Ailesi bir garip çünkü kızı erkeği yok evladım 32 yaşına gelse,hiçbir şey yapmasa evde,kulağından çeke çeke götürürüm ben onu işe şaka gibi cidden.

Ben kuzenim olsun baska insanlar olsun hep ileriye gitmesi icin on ayak olmaya meyilli biriyim. Ondan kaynaklaniyor. Kendi haline birakmak istemiyorum. Gun gectikce eve alisiyor disarisi onun icin urkutucu geliyor. Bu bir erkek icin iyi bir sey degil. Savamasini ogrenmesi lazim cevresinde ben dahil kimse olmayinca daha da kotu hayati olacak.

Sana ne ondan? Sen kendi hayatınla ilgilenmelisin. Benim kardeşim aynı durumda olsa zerrrrre umrumda olmaz banane ki.

Ayrıca abini savunmak için demiyorum yanlış anlaşılmasın, bu ayrı bir konu ama çalışmayan erkeğe yok çiçeksiz saksı yok bilmem ne deniyorsa o zaman ev hanımlarına 'koca parası yiyen' veya 'kocasının eline bakan' dendiğinde kimsenin zoruna gitmesin bence :) Kadın erkek eşitse her anlamda eşit, sadece işlerine geldiğinde değil. O zaman ev hanımlarıda çalışsın, ev hanımı olmak kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…