Çalışmayan erkek müsvettesi

Kabahat abinizden çok onu yetiştiremeyen anne babanızda. Anneniz ölene kadar sigortasını ödeyecek babanız harçlığını koyacak peki ya Allah geçinden versin onlara bir şey olursa o zaman ne olacak bunu düşünüyorlar mı?

Ögretmenim kpss calismadan nerede calisayim. Mecburum degil mi? Bilip bilmedn yorum yapmayin

Ona diyecek sözü yok. Susuyor. Bana güveniyordur büyük ihtimal.

Ögretmenim kpss calismadan nerede calisayim. Mecburum degil mi? Bilip bilmedn yorum yapmayin

Yine bahane yine bahane

Bir sürü özel ders veren öğretmen var, öğrenciler bile ders veriyor.

Kusura bakmayın ama bu bahane bulma işi genetik bence.

Öğretmene iş yok, şoktayım

İsteseniz taşı sıkıp suyu çıkarabilirsiniz ama istemiyorsunuz, itiraf edin. Abinizin kadın versiyonusunuz.

Ona diyecek sözü yok. Susuyor. Bana güveniyordur büyük ihtimal.

Evlimisiniz bilmiyorum ama ileride size gelip yerleşir artık muhtemelen zengin kadın bulmazsa B planı sizin yanınıza yerleşmektir. Sonuçta adam çalışmayı sevmiyor zora gelemiyor. Eee o zaman maaşta kesilecek ve size gelip tüneyecek Allah yardımcınız olsun.

Senin icin evet ben de bahanelere siginiyorum. Oldu mu? He ben de abim gibiyim. Rahatladin mi?

Başlık abini daha iyi anlatamazdı.

müsvettenin teki ailende kazık kadar adama bu kadar yüz verip hazırcı yetiştirdikleri için suçlu

bekar demişşin mümkünse evlenip elin kızının başını yakmasın da zaten

Annem erkek evlad delisi. O benim evimin diregi sen koca bulup gidersin bu evden dokunma ogluma diyor

Üzgünüm ama annen yaşlanıp elden ayaktan düşünce biricik oğlunun ona bir bardak su getireceğini sanıyorsa çok çok yanılıyor.
Bu tipler yaralı parmağa işemez.

Senin icin evet ben de bahanelere siginiyorum. Oldu mu? He ben de abim gibiyim. Rahatladin mi?

Canım neden sinirleniyorsun?
Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum.

Hem şikayetçi olup hem bir şeyleri değiştirmek için çabalamamak bir öğretmene yakışmıyor.

sözüm meclisten dışarı böyle baba parası yemeyi alışkanlık haline getirmiş, aşırı şımartılmış insanlar hayatları boyunca bir baltaya sap olamaz kız yada erkek cinsiyeti fark etmez, aileleri arkalarında olduğu müddetçe varlıklarını sürdürürler yoksa bir hiçtirler...
ben öylelerini adamdan saymıyorum bile, abinizde bu kategorıye gırıyor.
insan utanır yaaa, anne babanız abınıze bakmakla yukumlu degıl kazık kadar adam ıstese ekmegını tastan cıkarır, kımse kımseye altın kapta yemek ve para sunmuyor bu devirde, amaç para kazanmaksa her halukarda kazanılır...
yazık yaaa...
siz sonuna kadar haklısınız..

Evlenmek istemiyor. Sevgilisi olsa bile kizi bir gun ariyor sonrasi gelmiyor. Hic o taraflarda gozu yok

Karışmayın bence. Siz uyarılarınız yapmışsınız. O da sizi dinlemiyorsa çenenenizi yormayın.Derslerinize yoğunlaşın.

Annen baban müdahil olmuyorsa neden kendi kendini geriyorsun ki? Ayrıca ailen de üzülüyordur bu duruma zaten, bir de sen böyle yaptıkça onları da gerip boğuyorsundur hakkaten.
Zaten sen böyle üsteledikçe çalışmaz, aksine iyice soğutursun. Kendi haline bırak.

Ben aslinda onun iyiligi icin ugrasiyorum. Evde kaldikca insanlara yabancilasiyor yabani oluyor yabani oldukca calisma istegi gelmiyor. Eve bir misafir gelse odasindan cikmiyor. Psikolojisi bozuluyor. Gittikce daha da kotuye gidiyor. Akli sanki kuculuyor gibi geliyor bos durmaktan. 40 yasina gelince delirmesinden korkmuyor degilim. Evden disari adimini atmiyor cunku.

burda bi laf var öpmeye gönlü yok soruyo yüzün ne tarafta diye.abinin de çalışmaya gönlü yok ama şunu unutmasın şimdi ona bakarız diyen anası babası ileride yanında olmayacaklar ve o da asalak gibi hayatına devam edecek 32 yaşındaki bi adama laf anlatamazsın bırak ne hali varsa görsün karışma ama sen çalışıyorsan da kendi kazancından ona zırnık verme

çok zor çalışmayan erkek...hani Recep ivedik gibi çalışmak dnamda yokkkk......
abine söyle sakın evlenmesin..sevgiliside olmasın insanların günahına girmesin bari...

Ya ben kadın olduğum halde annemden babamdan para almayı kendime yediremiyorum, çalışıyorum çalışıyorum, yazın hafta sonu bile çalışıyorum 7 gün. Onda hiç gurur yok mu? O ne ya asalak gibi yaşamak nasıl bir duygu acaba, birisi ne iş yapıyorsun dediğinde utanmıyor mu?
Allah korusun da anne ve babanıza bir şey olunca ne yapacak, aç aç gezer artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…