- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
Canım güzel söylüyorsun da 28 yaşındaymışsın. Profilinde öyle yazıyor.
Ben liseyi bitirdiğimde 17, üniversiteyi bitirdiğimde 21 yaşında idim.
28'e gelene dek ne yaptın?
Bana kalırsa sen de pek sorumluluk sahibi değilsin. Annen baban da ona göre davranıyor.
Sen de bahanelerin arkasına saklanıyorsun. Ders çalışıyorum gibi. Burada bir sürü çalışıp KPSS'ye hazırlanan kadın (bazıları evli-anne) var.
Kabahat abinizden çok onu yetiştiremeyen anne babanızda. Anneniz ölene kadar sigortasını ödeyecek babanız harçlığını koyacak peki ya Allah geçinden versin onlara bir şey olursa o zaman ne olacak bunu düşünüyorlar mı?
Ögretmenim kpss calismadan nerede calisayim. Mecburum degil mi? Bilip bilmedn yorum yapmayin
Ona diyecek sözü yok. Susuyor. Bana güveniyordur büyük ihtimal.
Başlık abini daha iyi anlatamazdı.Benim bir abim var. 32 yasinda kendisi. 3 yildir evde calismiyor. Bekar. Ben is bulup calismasini soyledigimde is yok diyor. İs buluyorum. Almazlar diyor. Alacaklarsa sigorta yok diyor. Calissa maas vermiyorlar diyor. İs agir , kanser mi olacam, yok bel fitigi mi olacam yok cigerlerimi mi kaybedecem diyor. Bahanesi hazir. Annem babam ben calis dedikce karisma sen diyor. Ben bakarim ogluma diyor. Evde gunah kecisi kesildim. Boguyormusum kendisini. Delircem ya hic yola gelmiyor. Utanmiyor bos bos evde durmaktan. Kendisine soyledim bak buradan konu aciyorum annem babam sana hak veriyor gelen yorumlar seni benim gibi yerecekler dedim. Lutfen akil verin bana yemin ediyorum evdeki huzuru bozuyormusum. Bana bu konuda kotu davraniyorlar. Yorumlarinizi bekliyorum
Annem erkek evlad delisi. O benim evimin diregi sen koca bulup gidersin bu evden dokunma ogluma diyor
Kusura Bakmayın ama yaptıgınız yorum terbiyesizce.Ne demek cinsiyet değiştirsin?32 yaşında bekar erkek pehh abine söyle cinsiyet değiştirsin..
bi insan helede bi erkek nası çalışmaz anlamam asalak olur genelde böleleri..
Senin icin evet ben de bahanelere siginiyorum. Oldu mu? He ben de abim gibiyim. Rahatladin mi?
Eve nasıl para verecek? Kendisi de çalışmıyormuş ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?