Çalışmayan erkek müsvettesi

kaç yaşındasın ?

evlen git kaç o evden annen iyi şımartmış onu evlen ne hali varsa görsün para falan verme sakın

İstenmeyen uvey evlat gibi muamele goruyorum. Bana bicakla saldiriyor az kalsin bicakliyordu.

Cok seviliyor el ustunde. Hep beni kotuluyor aileme. Annem babam sevmiyor artik. Su kpss olmasa cekip gidecem gidemiyorum. Ders de zor calisiyorum

Kütüphaneye gidip çalışabilirsiniz. Hem görmediğiniz için o kadar siniriniz bozulmaz. Şu anki sorunları da takmayın. Kıymetiniz yıllar sonra anlaşılır nasıl olsa.

ayy hiç güleceğim yoktu.
zengin kadınlar da sokak sokak onu arıyordu, daha kendine bakamayan bi adam gelse de baksam beslesem diye.
hayır kurumu mu ne? mor çatıya falan gitsin babanlar parayı kesince

Yoo zengin kadınların yer paralarını da karşılığını vermesi lazım. Ama ona başka bir şey deniyor da şimdi buraya yazaman banlanırım.
O da tipi falan yerindeyse tabii yoksa hiç şansı yok.

Babam daha kati bana nerede calissin diyor erkek adamin ustune gitme diyor.

Ya sabır. Erkek adamın üstüne gitme nedir yahu?
Bir anne babanın en temel görevi çocuklarını iş güç sahibi yapmak bana göre. Yani olmuyorsa olmuyor diyeceğim ama oğlan çalışacak olsa bile , onlar "boşver yorma kendini" diyecek potansiyelde.
Peki çalıştığı dönemde nasıldı annenler?
Bir de sizin çalışma olayınıza nasıl bakıyorlar?

Ne ilginc anne babalar var.. Cocugu calismasin istemek cok degisikmis sasirdim. Kiz olsa en azindan nedenlerini tahmin edebilirim Erkegin calismasini istememek nedir anlam veremedim.

anne babanıza birşey olursa napmayı düşünüyor ?
İnsan elden konu komşudan çekinir biraz.. zor zanaat

Cinsiyet değiştirsin mii,olmadı bu.Kadınlar daha çok çalışıyor yerine göre
TABİKİDE orası tartışılmaz..ama biliyosunki kadın çalışmak istemiyorum dese böle tepki almaz.. kadın yapı itibariyle daha narindir. ama arkadaşın abisi bizden çok çok nadir hassas o yüzden cinsiyet değiştirirse çalışmamak istememesini anlayabiliriz:)

sallayın gıdın ne takıyorsunuz.parasını sız wrmedıkden sonra sorun etmeyın bırak annesı babası versın . gıt calıs dıyede kendını yorma ne kendını yoruyorsun.kendı hayatına bakk başkalarını bşver

Abinizin iletisim konusunda cok ciddi problemleri var.Aileniz de bunu biliyor ve toz kondurmak istemiyor ancak tedavi ettirmek yerine en buyuk kotulugu yapiyorlar ve farkinda degiller.Delirecek diye de uzulmeyin , epeyce cakal bir abiniz var.Kolay kolay delirmez.
Aileniz bu sekilde yaptiktan sonra karismamaniz en iyisidir.Siz de kotu olmayin bosa.
Abinize hic kafayi takmamaya calisin.Sanki evde bir yatalak hastaymis gibi gorun onu.Yemek de yapiyormus aslinda iyi taraflardan dusunun.Ailenizle kesinlikle kotu olmayin.Onun vakti bol oldugu icin sizi kotulemeye baslamis olabilir.Sigorta da oduyorlarsa odesinler.Ona da bisey demeyin.Ancak size guvenmemeleri gerektigini soyleyin.Cunku bunun iyilik gibi gozuken aslinda kotuluk oldugunu dusundugunuzu soylersiniz.Fazla da yorum yapmayin.Derslerinize odaklanin ve bu ortamdan bir an once kurtulun ve mutlaka kisa bir sure haberini alirsiniz.Simdi sizinle ugrasiyorlar diye birlik olmus gibiler.Ancak siz atanirsaniz ve giderseniz , kendi hallerine bi kalsinlar bakalim.Aileden veya birisinden cok sey beklemeyin.Hayal kirikligi da yasamamis olursunuz.Kendinize guvenin ve derslerinize iyi calisin.

eğer size maddi olarak yük olmuyorsa hiç umursamayın, benim de var böyle bir arkadaşım 35 yaşında çalışmıyor, ailesi de şikayetçi değil, aslında fıstık gibi hayatı var, yiyip içip yatıyor oh mis

Neden kadın çalışmak istemiyorum deyince normal karşılanıyor da erkek deyince sayısız hakaret ediliyor anlamak zor. Sonrada eşitlik bekleniyor . İroni ye bak..
Bence çalışmayan kadın da erkek Te aynı...
Asalak parazit gibi yasayan tembel insan ikisi de..

alışmış ve çevresini de bu duruma alıştırmış bi kere.ancak aşık olacaktaaa o kızla evlenmek için çalışacak o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…