Brokoli en azından fotosentez yapıp oksijen üretiyor bitkinin bile Bi hayrı var ama abisiErkek değildir Brokolidir o.Erkek olsa duramaz çalışırdı.
İstenmeyen uvey evlat gibi muamele goruyorum. Bana bicakla saldiriyor az kalsin bicakliyordu.
Cok seviliyor el ustunde. Hep beni kotuluyor aileme. Annem babam sevmiyor artik. Su kpss olmasa cekip gidecem gidemiyorum. Ders de zor calisiyorum
Anne anne degil baba da baba degil bana. Ogulllari bastaci babam ameliyat oldu ilgilenmedi. Babama soyluyorum bunu ugrasma oglumla diyor.kaç kurtul ve onları yok say.kimse değişmiyor
ayy hiç güleceğim yoktu.
zengin kadınlar da sokak sokak onu arıyordu, daha kendine bakamayan bi adam gelse de baksam beslesem diye.
hayır kurumu mu ne? mor çatıya falan gitsin babanlar parayı kesince
kaç yaşındasın ?
evlen git kaç o evden annen iyi şımartmış onu evlen ne hali varsa görsün para falan verme sakın
Babam daha kati bana nerede calissin diyor erkek adamin ustune gitme diyor.
32 yaşındaki adama mı kıyamıyorlar. hayy maşallah görmemişin oglu olmuş misali sizinkilerdeAnnem babam destek veriyor. Kiyamiyorlar
Cinsiyet değiştirsin mii,olmadı bu.Kadınlar daha çok çalışıyor yerine göre32 yaşında bekar erkek pehh abine söyle cinsiyet değiştirsin..
bi insan helede bi erkek nası çalışmaz anlamam asalak olur genelde böleleri..
Kadınlar da öyle diyodu. Zenginler de onu bekliyoduZengin kadin istiyormus. Evlenmek istemiyor. Zengin olursa evlenirmis. Kkadin parasi yiyecekmis.
TABİKİDE orası tartışılmaz..ama biliyosunki kadın çalışmak istemiyorum dese böle tepki almaz.. kadın yapı itibariyle daha narindir. ama arkadaşın abisi bizden çok çok nadir hassas o yüzden cinsiyet değiştirirse çalışmamak istememesini anlayabiliriz:)Cinsiyet değiştirsin mii,olmadı bu.Kadınlar daha çok çalışıyor yerine göre
alışmış ve çevresini de bu duruma alıştırmış bi kere.ancak aşık olacaktaaa o kızla evlenmek için çalışacak o.Benim bir abim var. 32 yasinda kendisi. 3 yildir evde calismiyor. Bekar. Ben is bulup calismasini soyledigimde is yok diyor. İs buluyorum. Almazlar diyor. Alacaklarsa sigorta yok diyor. Calissa maas vermiyorlar diyor. İs agir , kanser mi olacam, yok bel fitigi mi olacam yok cigerlerimi mi kaybedecem diyor. Bahanesi hazir. Annem babam ben calis dedikce karisma sen diyor. Ben bakarim ogluma diyor. Evde gunah kecisi kesildim. Boguyormusum kendisini. Delircem ya hic yola gelmiyor. Utanmiyor bos bos evde durmaktan. Kendisine soyledim bak buradan konu aciyorum annem babam sana hak veriyor gelen yorumlar seni benim gibi yerecekler dedim. Lutfen akil verin bana yemin ediyorum evdeki huzuru bozuyormusum. Bana bu konuda kotu davraniyorlar. Yorumlarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?