Çalışmayan erkek müsvettesi

Canım benim, boşver yatsın evde manda gibi, baba parası yesin.
İleride o çekecek sıkıntısını. Nereye kadar yatacak böyle?? Ben eşimden para isteyemiyorum, bekarken de babamdan kolay kolay isteyemezdim ki tek çocuk olduğum halde. Kendisine bunu yakıştırıyor demek ki..

bir gun evlenecek olursa uyar o kizi... gelecek kiza yazik olur siz ailesisiniz bi yere kadar katlanirsiniz da evlenirse o is yas

Tamam da siz neden bu kadar takiyorsunuz ki, kendi dusunmuyorsa anne babanizda umursamiyorsa sizde takmayin. Siz kendi okulunuza bakin bir an once calismaya bakin kurtulun o evden madem abinizin o tavrindan biktiniz. Sizi asil sinir oldugunuz sey ne bu olayda ????

Anneye babaya birsey olurda basiniza kalir diyemi korkuyorsunuz ??? yoksa sizin maasiniza ortak olacak size muhtac olacak ondan mi korkuyorsunuz ???
yoksa sirf kardes sevgisinden mi bu kadar kavga gurultu derecesine getirdiniz olayi ??? Tabiki hic normal degil, bu sekilde umursamaz sorumsuz olmasi, hayir yarin birgun evlenmek falan istese ki bu hayat tarziyla biraz zorda o zaman ne yapacak yani. Ciddi psikolojik sorunlari olmali yada cok umursamaz gevsek biri olmali (su mandira filozofu kafasinda birsey) Siz kardeslik gorevinizi yapmissiniz is bile bulmussunuz hicbir rahatsizligi hastaligi yoksa ve ailenizde dahil umursamiyorsa sizde takmayin hayatiniza yolunuza bakin bir an once bagimsizliginizi kazanip kurtulun madem oyle.

Annem erkek evlad delisi. O benim evimin diregi sen koca bulup gidersin bu evden dokunma ogluma diyor
O biricik oğluşu evlensin, asıl o zaman görecek annenler ne kadar yanlış yaptıklarını. Karısının dolduruşuna gelip silerse onları hiç şaşırmayın. Hadi anneler erkek çocuklarına çok düşkün oluyormuş diyorlar da, baban nasıl izin veriyor böyle bir şeye aklım almıyor

Sen de calismiyormussun, maaşından gitmiyor sonuçta. KPSS kazan, atan tek kuruş verme ailene sonra istersen nedeni de abim calismiyor, ona gidiyor para istemiyorum dersin. Simdi buna hakkin yok bence.

Anne ve baba bu yanlışa destek oldukça çalışmaz abin. Yazık valla koca adam. Bos bos yasiyor. Esas annen ve baban demeli çalış diye. İlginç ... bence sen boşuna konuşma arkadaşım , seni o evde anlayan olmaz.

Bundan adam olmaz ailemde akillanmaz. Pes ettim biktirdilar. Ben kötü oldum ben hayirsiz evlat oldum.

Ne halleri varsa gorsunler. Ne anneme bakarim ne babama bakarim. O da bakmaz o zaman anlayacaklar benim degerimi.

Bunun icin ugrasiyorsan boyle soyle, endişelendiğini, evde oturmakla yabanilestigini, ilerideki yasami hakkinda endise duydugunu anlatmaya çalış. Anlamıyorsa yapacak bir şeyin yok. Kendi seçimi diyeceksin. Üzücü evet ama senin elinden bir şey gelmez. Ailen destek çıkıyor, abi evde oturmak istiyor sonuçta. Ben olsam dalga gecerdim. Sen yaparsan nasıl tepki gorursun bilmiyorum.

Bundan adam olmaz ailemde akillanmaz. Pes ettim biktirdilar. Ben kötü oldum ben hayirsiz evlat oldum.

Ne halleri varsa gorsunler. Ne anneme bakarim ne babama bakarim. O da bakmaz o zaman anlayacaklar benim degerimi.
Herkes kendinden sorumludur, başkasının kötü Huyuyla kendini kirletme, sen sana yakışanı yap

Anne babasının gözünde ikisi de aynı değilmiş. Konu sahibi "Ben bakacakmisim. Sigortasini odeyecekmisim. Bakmazsam helal etmeyecekmis hakkini" yazmış. Oğluna "benden sonra kardeşinin sigortasını öde" demiyor, kızına diyor. Hiç adil değil.

Konu sahibi, anneniz sizin sigortanızı ödüyor mu?

İstenmeyen uvey evlat gibi muamele goruyorum.

Cok seviliyor el ustunde. Hep beni kotuluyor aileme. Annem babam sevmiyor artik. Su kpss olmasa cekip gidecem gidemiyorum. Ders de zor calisiyorum

Son düzenleme:
oyle anne baba sizde olduktan sonra abiniz oldurseniz de calismaz.
is ailenizde bitiyor,babadan harclik kesilince is basa dusunce eli mahkum calisacak..
ama ogluma ben bakarim diyen bi ailenin oglu isterse 50 yasina gelsin yine calismaz.

is ailenizde bitiyor,babadan harclik kesilince is basa dusunce eli mahkum calisacak..
ama ogluma ben bakarim diyen bi ailenin oglu isterse 50 yasina gelsin yine calismaz.

Harclik verdirtmiyorum karsi cikiyorum ona

Onun keyfi yerinde karni tok ustu pek umurunda degil dunya. Sigortasi yatirilmiyor izin vermiyorum.

Canım boşver çalışsın çalışmasın sen sınavına odaklan. Annene de söyle, ben mesleğimi elime aldıktan sonra sizden hiçbir şey istemeyeceğim.. Evi abimin üstüne yapın, masraflarını da karşılayın ama benden başka da bir şey beklemeyin.. Benim de kendi hayatım var.. Sadece sınava kadar beni idare edin, başka bir şey istemiyorum gibisinden konuş bence.
Bu arada babana da sor; Baba, dayım çalışmasaydı ve anneannemler anneme sizin bana yapmış olduğunuz gibi baskı yapsalardı dayımın pirimini öder miydin?? ama bana açık yüreklilikle cevap ver de bakalım baban ne diyecek.

Anne babana o oğul layık olmuş bence. :)
Baksınlar valla ben uyarımı sık sık yaptıktan sonra kardeşlik görevimi yapmışımdır, napıyorsa yapsın. Evdeyse bari otursun yemek yapsın.
Ek: Ben bakarım, çalışmasın diyen anne varken abime çöp dahi almam.
Ek-2: Annem babam öldükten sonra da acıyıp anne babadan kalan hakkımı kullandırmam, destek olmam. (Çok kızdım. )

kaç kurtul ve onları yok say.kimse değişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…