- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
Ay inanmıyorum ya.. Zengin kadınlar da onu bekliyordu zaten.. Özgüvenini yediğim..Zengin kadin istiyormus. Evlenmek istemiyor. Zengin olursa evlenirmis. Kkadin parasi yiyecekmis.
Benim bir abim var. 32 yasinda kendisi. 3 yildir evde calismiyor. Bekar. Ben is bulup calismasini soyledigimde is yok diyor. İs buluyorum. Almazlar diyor. Alacaklarsa sigorta yok diyor. Calissa maas vermiyorlar diyor. İs agir , kanser mi olacam, yok bel fitigi mi olacam yok cigerlerimi mi kaybedecem diyor. Bahanesi hazir. Annem babam ben calis dedikce karisma sen diyor. Ben bakarim ogluma diyor. Evde gunah kecisi kesildim. Boguyormusum kendisini. Delircem ya hic yola gelmiyor. Utanmiyor bos bos evde durmaktan. Kendisine soyledim bak buradan konu aciyorum annem babam sana hak veriyor gelen yorumlar seni benim gibi yerecekler dedim. Lutfen akil verin bana yemin ediyorum evdeki huzuru bozuyormusum. Bana bu konuda kotu davraniyorlar. Yorumlarinizi bekliyorum
sataşma senin abinmiKusura Bakmayın ama yaptıgınız yorum terbiyesizce.Ne demek cinsiyet değiştirsin?
O biricik oğluşu evlensin, asıl o zaman görecek annenler ne kadar yanlış yaptıklarını. Karısının dolduruşuna gelip silerse onları hiç şaşırmayın. Hadi anneler erkek çocuklarına çok düşkün oluyormuş diyorlar da, baban nasıl izin veriyor böyle bir şeye aklım almıyorAnnem erkek evlad delisi. O benim evimin diregi sen koca bulup gidersin bu evden dokunma ogluma diyor
Anne ve baba bu yanlışa destek oldukça çalışmaz abin. Yazık valla koca adam. Bos bos yasiyor. Esas annen ve baban demeli çalış diye. İlginç ... bence sen boşuna konuşma arkadaşım , seni o evde anlayan olmaz.Benim bir abim var. 32 yasinda kendisi. 3 yildir evde calismiyor. Bekar. Ben is bulup calismasini soyledigimde is yok diyor. İs buluyorum. Almazlar diyor. Alacaklarsa sigorta yok diyor. Calissa maas vermiyorlar diyor. İs agir , kanser mi olacam, yok bel fitigi mi olacam yok cigerlerimi mi kaybedecem diyor. Bahanesi hazir. Annem babam ben calis dedikce karisma sen diyor. Ben bakarim ogluma diyor. Evde gunah kecisi kesildim. Boguyormusum kendisini. Delircem ya hic yola gelmiyor. Utanmiyor bos bos evde durmaktan. Kendisine soyledim bak buradan konu aciyorum annem babam sana hak veriyor gelen yorumlar seni benim gibi yerecekler dedim. Lutfen akil verin bana yemin ediyorum evdeki huzuru bozuyormusum. Bana bu konuda kotu davraniyorlar. Yorumlarinizi bekliyorum
Bunun icin ugrasiyorsan boyle soyle, endişelendiğini, evde oturmakla yabanilestigini, ilerideki yasami hakkinda endise duydugunu anlatmaya çalış. Anlamıyorsa yapacak bir şeyin yok. Kendi seçimi diyeceksin. Üzücü evet ama senin elinden bir şey gelmez. Ailen destek çıkıyor, abi evde oturmak istiyor sonuçta. Ben olsam dalga gecerdim. Sen yaparsan nasıl tepki gorursun bilmiyorum.Ben aslinda onun iyiligi icin ugrasiyorum. Evde kaldikca insanlara yabancilasiyor yabani oluyor yabani oldukca calisma istegi gelmiyor. Eve bir misafir gelse odasindan cikmiyor. Psikolojisi bozuluyor. Gittikce daha da kotuye gidiyor. Akli sanki kuculuyor gibi geliyor bos durmaktan. 40 yasina gelince delirmesinden korkmuyor degilim. Evden disari adimini atmiyor cunku.
Herkes kendinden sorumludur, başkasının kötü Huyuyla kendini kirletme, sen sana yakışanı yapBundan adam olmaz ailemde akillanmaz. Pes ettim biktirdilar. Ben kötü oldum ben hayirsiz evlat oldum.
Ne halleri varsa gorsunler. Ne anneme bakarim ne babama bakarim. O da bakmaz o zaman anlayacaklar benim degerimi.
O zaman annenizle babanızın gözünde ikiniz de aynısınız.
Siz de çalışıp eve katkıda bulunmuyorsunuz, abiniz de.
Size bakıp, karnınızı doyurup, harçlığınızı verirken abinize bunları yapmıyor olmak onlara adaletli gelmiyor olabilir.
oyle anne baba sizde olduktan sonra abiniz oldurseniz de calismaz.
is ailenizde bitiyor,babadan harclik kesilince is basa dusunce eli mahkum calisacak..
ama ogluma ben bakarim diyen bi ailenin oglu isterse 50 yasina gelsin yine calismaz.
oyle anne baba sizde olduktan sonra abiniz oldurseniz de calismaz.
is ailenizde bitiyor,babadan harclik kesilince is basa dusunce eli mahkum calisacak..
ama ogluma ben bakarim diyen bi ailenin oglu isterse 50 yasina gelsin yine calismaz.
kaç kurtul ve onları yok say.kimse değişmiyorBenim bir abim var. 32 yasinda kendisi. 3 yildir evde calismiyor. Bekar. Ben is bulup calismasini soyledigimde is yok diyor. İs buluyorum. Almazlar diyor. Alacaklarsa sigorta yok diyor. Calissa maas vermiyorlar diyor. İs agir , kanser mi olacam, yok bel fitigi mi olacam yok cigerlerimi mi kaybedecem diyor. Bahanesi hazir. Annem babam ben calis dedikce karisma sen diyor. Ben bakarim ogluma diyor. Evde gunah kecisi kesildim. Boguyormusum kendisini. Delircem ya hic yola gelmiyor. Utanmiyor bos bos evde durmaktan. Kendisine soyledim bak buradan konu aciyorum annem babam sana hak veriyor gelen yorumlar seni benim gibi yerecekler dedim. Lutfen akil verin bana yemin ediyorum evdeki huzuru bozuyormusum. Bana bu konuda kotu davraniyorlar. Yorumlarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?